Jó reggelt,sziasztok! Hát,ilyen közmondásos szabadulószobákban jártam. "Mindenhol jó,de legjobb...Egy seggel egy lovat...Miképpen két éles kard nem fér...Kisujjamat nyújtom,karomat...ilyesmi. öcsy,örülök,hogy berreg a Motor! Easy Rider!!!
Jó reggelt! Kispénteki nehezebbenmegmozdulós érzésem van, pedig érdemes megmozdulni, ma lesz motorozás is
A kávé nem túl erős, elbírunk vele fél kézzel is, lefőztem! Kis rózsaszín csészéket is tettem ki a csajsziknak

A kávé nem túl erős, elbírunk vele fél kézzel is, lefőztem! Kis rózsaszín csészéket is tettem ki a csajsziknak

Szevasz Kutyu!
Kiengedtek a csajok a pincéből?
A leÁpolóNők elfoglaltak mostanában,nem járnak a nappali felé sajna
Kiengedtek a csajok a pincéből?

A leÁpolóNők elfoglaltak mostanában,nem járnak a nappali felé sajna

Szevasz Kutyu! Már azt hittem te is leléptél a csajokkal valami titkos helyre
Nem is firtattam, legalább neked bejön az élet
Jól látod, a csajszik máshol csábulnak, nem kellünk nekik
Úgyhogy muszáj vagyok élőben felkeresni a kacér csajszik lelőhelyét. Vasárnap sikerült találni egy ilyen helyet, de titkos, senkinek ne mond el
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2023. 05. 31. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 31. szerda 19:17

Jól látod, a csajszik máshol csábulnak, nem kellünk nekik

Sziasztok srácok! Bár szépen tartjátok a nappali jókedv-szintjét,azért csak rátokférne egy itteni leÁpolóNő,nem?

Sziasztok srácok! Bár szépen tartjátok a nappali jókedv-szintjét,azért csak rátokférne egy itteni leÁpolóNő,nem?

Üdvözlet!
Tevékenyen mozgalmas hétköznapok...persze van jó oldala is ha van sok meló,de azért én a befejezését/abbahagyását sokkal jobban díjazom
Kösz a kávét,használt
Tevékenyen mozgalmas hétköznapok...persze van jó oldala is ha van sok meló,de azért én a befejezését/abbahagyását sokkal jobban díjazom

Kösz a kávét,használt

Nekem saját leÁpolónőm van itthon
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2023. 05. 31. szerda 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 31. szerda 07:29

Jó reggelt !Öcsyke dokinéni látott?? jó volt dolgozni????köszi a kvt
Jó reggelt !Öcsyke dokinéni látott?? jó volt dolgozni????köszi a kvt
Jó reggelt! Milyen jó is volt tegnap dolgozni
A fájdalmak enyhítésére hoztam kávét, kitartás

Jó napot !! Vasárnap menésben voltam egész nap....Este meg jött a Juli...... és már hétfő délelött is lett
indul a nagyon rövid hét ismét
kv bekészítve...

Szépet! A gyereknapi felnőtt parti menő
apukák és anyukák a megörzőben
Kám felé gurultunk, aztán Hévíz, Badacsony és Lovasberény volt az útvonal. Este húsfüstölés sütésnek álcázva
Szerencsére a Balatoni Olaszrizling velünk volt

Kám felé gurultunk, aztán Hévíz, Badacsony és Lovasberény volt az útvonal. Este húsfüstölés sütésnek álcázva

Remek napot!
No nem eddig aludtam,mászkálásban voltam tegnap,este meg gyereknapi kertipartin felnőtteknek és nekem
Eh,pacsizás elmaradt,de visszaintegettem!
Merre jártatok Öcsi?
Te hogyan gyereknapoztál Géza?
No nem eddig aludtam,mászkálásban voltam tegnap,este meg gyereknapi kertipartin felnőtteknek és nekem

Eh,pacsizás elmaradt,de visszaintegettem!
Merre jártatok Öcsi?
Te hogyan gyereknapoztál Géza?
:d jó napot !A reggeli kvt kihagytam, valamikor 10 felé teszek fel frisset ÉS majd akkor ébrdezem
Gyereknapra ki mivel készűl?? Ti is készítetek újat ??

Jó reggelt! Ki korán kel, friss kávét nyel! Kivételes és szerencsés lányok mást is
Napközben egy kis testmozgás, délután irány cimborához bandázni.
Crazy vasárnap mikor kelsz? Megyünk arra motorral, integessünk, vagy egy pacsi is belefér?
Géza neked kitartás, eljön a Te időd is.
Szép napot!

Crazy vasárnap mikor kelsz? Megyünk arra motorral, integessünk, vagy egy pacsi is belefér?
Géza neked kitartás, eljön a Te időd is.
Szép napot!

Kék az ég,meg zöld a fű,hétvége van ,ez nagyszerű
Viszont a bikinis lányok is

Viszont a bikinis lányok is

Sziasztok! öcsyke Bini és bikini vonalnál is sok a taxtil nagyon szerintem
de engem sajnos nem várnak így senkit nem váratok meg
hétvége csak vasárnap kezdődik majd.....köszönöm a kv-t

Szép pénteket elvtársak! Kávé lazán, a hétvége komolyan a nyakunkon, kéretik nem félvállról venni!
Irány a strand, Bikinis és bikinivonalas csajszik is lesznek, nem illik megváratni őket
Irány a strand, Bikinis és bikinivonalas csajszik is lesznek, nem illik megváratni őket

Kukucs ! Mindenki ennyire dolgozik ??
friss kv igényszerint.....

Középső nap !!
végre forróság is lesz este
De nem várom a hétvégét..... meló lesz akkor... :(

Szép napot! Végre vannak jó kis nyári záporok! Na meg srtandolós vetkőzős idő
Hétvégére hangolódunk lassan, még egy kis lendület és ott is sitty-sutty vagyunk!

Hétvégére hangolódunk lassan, még egy kis lendület és ott is sitty-sutty vagyunk!