Szép napot!
Mondjuk jó lenne,errefelé ellopta valami naplopó,nem is kerül elő egy ideig,azt mondja a sámán.
A punci segít a nyavajákom srácok! Szedjetek sűrűn ti is!
Mondjuk jó lenne,errefelé ellopta valami naplopó,nem is kerül elő egy ideig,azt mondja a sámán.
A punci segít a nyavajákom srácok! Szedjetek sűrűn ti is!

Jó reggelt! Kispénteki kávés reggel, Crazy puncival az orrán alszik, Géza meg hírbe hoz... csak egy szőke van játélban
Tegnap este volt egy kis szaunázás végre Ráckevén. Meglepetésre a kinti medencénél nem volt világítás, de kicsit sem bántuk
No de ma dolog van, kávé jöhet még egy és indulás

Tegnap este volt egy kis szaunázás végre Ráckevén. Meglepetésre a kinti medencénél nem volt világítás, de kicsit sem bántuk

No de ma dolog van, kávé jöhet még egy és indulás

Szerencsére a rontás ahogy jött,el is ment
No azért mindenképpen szedek majd rá puncit megelőzésképpen

No azért mindenképpen szedek majd rá puncit megelőzésképpen

Crezy csak nem hideg puncit nyaltál?? Hideg szőkét?? Inkább keress egy vörös bögyöst
...juj elbacct am....Öcsyke volt a szőkékkel elfoglalva.... No de mindegy itt a középső nap végre délutáni kv letudva....

Jó reggelt! Nyomjunk egy felezőt, a lendület már adott a hét második feléhez. Mondjuk Crazy a taknyán tüsszenti el magát péntekig
Ne csináld már haver, biztos új puncit szagoltál ki a környékeden
Látod nem neked való
Bízz a szervezetedben, mutatja ha valami nem frankó.

Remek napot!
Teringettét,öregszem vagy mitttudomén......elvittek az ufók és elcseszték a beállításaimat...
Soha életemben nem voltam allergiás semmire,na jó a munkára meg ilyesmi,de az más
Mostmeg? Két-három napja mindenféle allergitás tünet csesztet...hát..végül is mindent ki kell próbálni,de ezt is szeretrem volna kihagyni
Teringettét,öregszem vagy mitttudomén......elvittek az ufók és elcseszték a beállításaimat...
Soha életemben nem voltam allergiás semmire,na jó a munkára meg ilyesmi,de az más

Mostmeg? Két-három napja mindenféle allergitás tünet csesztet...hát..végül is mindent ki kell próbálni,de ezt is szeretrem volna kihagyni

JÓ reggelt
ebédutáni kv a legjobb reggeli kv

Jó reggelt! Dübörög a hét, kávé illat a reggelben, kisímult ráncok... Ez a férfi oldal, kíváncsi lennék a női véleményekre is, nekik bejött-e a négynapos munkarend
Szép napot!

Szép napot!

Vidámat!
Én is betartottam,senki muterjára sem hoztam csuklást
A nem kedvenc nap letudva,,innen már csak jó jöhet
Azért na,jobban bejött a 4 napos munka, még a ráncaim is kisimultak
Én is betartottam,senki muterjára sem hoztam csuklást

A nem kedvenc nap letudva,,innen már csak jó jöhet

Azért na,jobban bejött a 4 napos munka, még a ráncaim is kisimultak

Qva Hétfő letudva ... És itt is van a pihenős kedd
Anyukáknak boldogat!!! Ja és én sem szidtam senkiét sem

Vidám hétfő, sok boldoggá tett anyukával bízom benne. Én kitettem magamért
Nem szidtam senkiét
Kávé kicsit erősre hagyva, szerintem jól fog esni. Rég dolgoztunk már öt napot egymásután, nehogy csütörtökön abbahagyjuk
Lendületes szép napot

Nem szidtam senkiét

Kávé kicsit erősre hagyva, szerintem jól fog esni. Rég dolgoztunk már öt napot egymásután, nehogy csütörtökön abbahagyjuk

Lendületes szép napot

Szép napot!
Boldogot az anyukáknak!
Ma ne szidjuk senkiét
Boldogot az anyukáknak!

Ma ne szidjuk senkiét

Jó reggelt, vidám vasárnapot és kitartást a dolgozóknak! A reggeli kávé bekészítve, az Anyákat virágcsokorral is köszöntve!
Szép napot!
Szép napot!

Szép Napot mindenkinek.... sajnos melós a hétvége ... Jó napozást annak aki teheti...kv ebédutánra bekészítve :d
Akkor hajrá szombat!
Napfény,hétvége,rock
Mi kell még?
Napfény,hétvége,rock

Mi kell még?

No akkor nyitom a szombatot egy jó kávéval, és persze szóljon a rock
Igy kell ezt csinálni, meló letudva, jöhet a hétvége

Jó reggelt, nyitom a pénteket! Kávé és jókedv adott, a többi rajtatok múlik
Nem ragadunk le színeknél, de ez a szőke beégett a retinámba
És ha már itt tartunk, jobban belegondolva vörös dögöshöz még nem volt szerencsém. De állok elébe
Szép napot

Nem ragadunk le színeknél, de ez a szőke beégett a retinámba

Szép napot