Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#46929   2023. 04. 27. csütörtök 04:43
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Ma reggel kéz és lélekmelegítő kávéra is szükség lehet és a hétvégi strandszezon nyitás sztárja a fókazsírba csavart túrista lesz ha ez így marad violent
De kitartunk és bízunk a mi napunkban.
Szép napot! wave
#46928   2023. 04. 26. szerda 19:09
geza36 geza36
haliho nyes Ma mindent is ittam de kvt nem.... sajnos a hideg ráz de nem élvezem nyes öcsyke hertelenden folyamatosan van naturista rész nyes ha jön a jó idő napozni is lehet egy kismedence partján nyes de a honlapjukat nézd meg és mindent megtudsz.Ha esetleg ugyalakul és tudod az időpontot egyeztethetünk nyes
#46927   2023. 04. 26. szerda 15:16
CrazyBear CrazyBear
Szép napot!
Most kezdtük a hetet és máris felezünk,őrült tempóban halad az idő...
Vízben ázó golyókat a tankhoz préselni,egy ősi bölcsesség szerint sem jelent semmi jót nyes
#46926   2023. 04. 26. szerda 04:44
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Nyomunk egy felezőt a hétre, egy csipet lendületmegtaró a kávéba és indulhat a szerda.
Ráéreztél Géza! A golyóim jelezték, vagy a tankhoz préselem őket, vagy áznak a vízben. De egyszerre soha nyes
Mint ebben járatos, mikor vannak naturista szauna programok Hertelenden? Valamikor mennénk arra lazulni egy kicsit.
Szép napot wave
#46925   2023. 04. 25. kedd 15:09
geza36 geza36
nyes öcsyke mi baj ?? az időjárás zavart a motorozásban?? Búvárruhád nincsen??? Kv letudva nyes ma a pihenésé....
#46924   2023. 04. 25. kedd 05:02
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Karbantartottam a kávéfőzőt, már olyan lassan csinált kávét, hogy visszaaludtam mire lefőtt nyes
Crazy nyugodtan írjad ami az álomvilágból átkúszik, legalább lesz valami igazi itt ebben az egyre kockább világban.
Én kis naív, úgy terveztem a tegnap és a ma motorral megyek dolgozni, ha már úgysem kell vinnem csak magamat. Az időjárással felejtettem el egyeztetni... No de ahogy a költő mondta, seráfütty és trallala, a kávé a ma itala!
Szép napot wave
#46923   2023. 04. 24. hétfő 17:28
CrazyBear CrazyBear
Bekukucska én is.
Mozgalmas és kimerítő nap letudva,olyan igazi sf hétfő...de legalább a hétre kipipálva worship
Jók ezek a kávézós gondolatok,nap indítónak pont tuti. eljen
Én nem írnám le a hajnali gondolataimat,pláne kv előtt nyes
#46922   2023. 04. 24. hétfő 11:56
geza36 geza36
Qva hétfő letudva nyes
#46921   2023. 04. 24. hétfő 05:05
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A ma reggeli kávét az igaz és soha el nem múló barátságoknak ajánlom fel.
Nézek ki a nappali ablakából arra, amerre a távolban valahol van két barát. Két barát akikre nagyon büszke lehetek.
És még az eső is eleredt e gondolatokat leírva, micsoda véletlen.
Van ennek a nappalinak egy ilyen sarka is wink Lehet lassan kellene nyitnom egy saját Öcsyke kávézós gondolatai fórumot, hogy ne ide trollkodjam ki magam.
Szép napot wave
#46920   2023. 04. 23. vasárnap 09:08
öcsyke öcsyke
Vidámat! Én nem a füvet nyírtam, hanem a kanyarokat tegnap motoron wink Szuper kis nap volt, este barát terápiába mentünk át, több-kevesebb sikerrel. De az élet már csak ilyen. Az esti szauna is elmaradt.
Ma meló, mert szerdáig készen akarunk lenni gazdagéknál a kerti konyhával. Szóval ma a konyhában fogok sürgeforgózni.
A raptorok hunuttak, mint a pengekörmű Eddy. Ha nem figyelsz betámadnak. Úgyhogy legyetek résen nyes
Kávé finoman pörkölt, vasárnapra hangolt, mintha nem is létezne a hétfő!
Szép napot wave
#46919   2023. 04. 23. vasárnap 08:14
CrazyBear CrazyBear
Vidám reggelt!
Fűnyírás stb kipipálva,így nem tudnak már váratlanul meglepni a raptorok sem nyes
Csodaszép időnek ígérgezik mai is,kinti tevékenységek tervben ma is,napfénnyel töltődés.Hangulatom is jobb ilyenkor,lehet hogy napelemes vagyok.... nyes
#46918   2023. 04. 22. szombat 10:21
geza36 geza36
Jó reggelt nyes Raptorok ott vannak mindenütt ?a macik mellett a polcon nyes reggeéli kv letudva :d
#46917   2023. 04. 22. szombat 08:19
CrazyBear CrazyBear
Raptor mentes remek reggelt! wave
Pont az említett tevékenységek vannak tervbe véve mára,oszt meglátjuk nyes
A strandolással kicsit várok még,egyenlőre nem hangolódtam rá,kavell hozzá némi idő vigyor2
Vigyázzatok a raptorokkal,a raptor sem játék nyes
#46916   2023. 04. 22. szombat 05:22
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Ennyire azért nem rossz a helyzet, hogy csak Én stand up-ozzak itt nektek a reggeli kávé közben nyes Értem Én, mindenkit lefoglal a kocsimosás és a fűnyírás/mondjuk azt nekem is kéne... Lassan nyitnak a strandok, de éjszakánként még bekapcsol a fűtés gun Kicsit kuszának tűnik, de ez van és ha nem alkalmazkodunk felzabálnak a raptorok nyes
Legyen szép napotok wave
#46915   2023. 04. 21. péntek 05:22
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A péntek reggeli kávét tagadhatatlanul átjárja a hétvége reményteli gondolata. Ez a kávé mutatja az utat, egészségetekre.
wave
#46914   2023. 04. 20. csütörtök 05:12
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Megvan a varázsa a reggeli kávénak. Még félig alszunk mikor belekortyolunk és Én legalábbis mindíg egy újjabb jó nap kezdeteként élem meg. Átjárja mindenemet.
Nekem bejött, ajánlom nektek is! Szóval a jó kávé adott, a szép napindító gondolatot nektek kell belekeverni wink
Legyen ma is szép napunk wave
#46913   2023. 04. 19. szerda 15:29
CrazyBear CrazyBear
Remek napot!
Nocsak,jó ilyent olvasni.Napfény,csuda tavasz,szép az élet...szerencsére nekem sincs okom panaszkodni,maradjon így,osztom a vidámságot vigyor2
Akkor hajrá ütös ping,ütős pinget minden napra nyes
#46912   2023. 04. 19. szerda 13:15
öcsyke öcsyke
Ilyen ez, ha beüt a PING! nyes
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2023. 04. 19. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 19. szerda 12:03
öcsyke milyen romantikus vagy ma nyes kv letudva ... friss bekészítve...
#46911   2023. 04. 19. szerda 12:03
geza36 geza36
öcsyke milyen romantikus vagy ma nyes kv letudva ... friss bekészítve...
#46910   2023. 04. 19. szerda 08:01
öcsyke öcsyke
Szép napot mára is. A reggeli kv-t csendben ledöntöttem, senkit fel nem riasztva nyes
Ez a tavasz annyi jó dolgot hozott, mi lesz itt még nyáron? Kalandot, gondolkodni és fejlődni valót, új barátot és régiek mélyebb kötődését. Tényleg szinte túl szép néha. De azért meg tudom szokni, maradhat így.
Szóval Én a régi, a kávé és az élmények frissek.
Szép napot wave

... 90 91 92 93 94 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!