Jó reggelt! Ma reggel kéz és lélekmelegítő kávéra is szükség lehet és a hétvégi strandszezon nyitás sztárja a fókazsírba csavart túrista lesz ha ez így marad
De kitartunk és bízunk a mi napunkban.
Szép napot!

De kitartunk és bízunk a mi napunkban.
Szép napot!

haliho
Ma mindent is ittam de kvt nem.... sajnos a hideg ráz de nem élvezem
öcsyke hertelenden folyamatosan van naturista rész
ha jön a jó idő napozni is lehet egy kismedence partján
de a honlapjukat nézd meg és mindent megtudsz.Ha esetleg ugyalakul és tudod az időpontot egyeztethetünk

Szép napot!
Most kezdtük a hetet és máris felezünk,őrült tempóban halad az idő...
Vízben ázó golyókat a tankhoz préselni,egy ősi bölcsesség szerint sem jelent semmi jót
Most kezdtük a hetet és máris felezünk,őrült tempóban halad az idő...
Vízben ázó golyókat a tankhoz préselni,egy ősi bölcsesség szerint sem jelent semmi jót

Jó reggelt! Nyomunk egy felezőt a hétre, egy csipet lendületmegtaró a kávéba és indulhat a szerda.
Ráéreztél Géza! A golyóim jelezték, vagy a tankhoz préselem őket, vagy áznak a vízben. De egyszerre soha
Mint ebben járatos, mikor vannak naturista szauna programok Hertelenden? Valamikor mennénk arra lazulni egy kicsit.
Szép napot
Ráéreztél Géza! A golyóim jelezték, vagy a tankhoz préselem őket, vagy áznak a vízben. De egyszerre soha

Mint ebben járatos, mikor vannak naturista szauna programok Hertelenden? Valamikor mennénk arra lazulni egy kicsit.
Szép napot

Jó reggelt! Karbantartottam a kávéfőzőt, már olyan lassan csinált kávét, hogy visszaaludtam mire lefőtt
Crazy nyugodtan írjad ami az álomvilágból átkúszik, legalább lesz valami igazi itt ebben az egyre kockább világban.
Én kis naív, úgy terveztem a tegnap és a ma motorral megyek dolgozni, ha már úgysem kell vinnem csak magamat. Az időjárással felejtettem el egyeztetni... No de ahogy a költő mondta, seráfütty és trallala, a kávé a ma itala!
Szép napot

Crazy nyugodtan írjad ami az álomvilágból átkúszik, legalább lesz valami igazi itt ebben az egyre kockább világban.
Én kis naív, úgy terveztem a tegnap és a ma motorral megyek dolgozni, ha már úgysem kell vinnem csak magamat. Az időjárással felejtettem el egyeztetni... No de ahogy a költő mondta, seráfütty és trallala, a kávé a ma itala!
Szép napot

Bekukucska én is.
Mozgalmas és kimerítő nap letudva,olyan igazi sf hétfő...de legalább a hétre kipipálva
Jók ezek a kávézós gondolatok,nap indítónak pont tuti.
Én nem írnám le a hajnali gondolataimat,pláne kv előtt
Mozgalmas és kimerítő nap letudva,olyan igazi sf hétfő...de legalább a hétre kipipálva

Jók ezek a kávézós gondolatok,nap indítónak pont tuti.

Én nem írnám le a hajnali gondolataimat,pláne kv előtt

Qva hétfő letudva

Jó reggelt! A ma reggeli kávét az igaz és soha el nem múló barátságoknak ajánlom fel.
Nézek ki a nappali ablakából arra, amerre a távolban valahol van két barát. Két barát akikre nagyon büszke lehetek.
És még az eső is eleredt e gondolatokat leírva, micsoda véletlen.
Van ennek a nappalinak egy ilyen sarka is
Lehet lassan kellene nyitnom egy saját Öcsyke kávézós gondolatai fórumot, hogy ne ide trollkodjam ki magam.
Szép napot
Nézek ki a nappali ablakából arra, amerre a távolban valahol van két barát. Két barát akikre nagyon büszke lehetek.
És még az eső is eleredt e gondolatokat leírva, micsoda véletlen.
Van ennek a nappalinak egy ilyen sarka is

Szép napot

Vidámat! Én nem a füvet nyírtam, hanem a kanyarokat tegnap motoron
Szuper kis nap volt, este barát terápiába mentünk át, több-kevesebb sikerrel. De az élet már csak ilyen. Az esti szauna is elmaradt.
Ma meló, mert szerdáig készen akarunk lenni gazdagéknál a kerti konyhával. Szóval ma a konyhában fogok sürgeforgózni.
A raptorok hunuttak, mint a pengekörmű Eddy. Ha nem figyelsz betámadnak. Úgyhogy legyetek résen
Kávé finoman pörkölt, vasárnapra hangolt, mintha nem is létezne a hétfő!
Szép napot

Ma meló, mert szerdáig készen akarunk lenni gazdagéknál a kerti konyhával. Szóval ma a konyhában fogok sürgeforgózni.
A raptorok hunuttak, mint a pengekörmű Eddy. Ha nem figyelsz betámadnak. Úgyhogy legyetek résen

Kávé finoman pörkölt, vasárnapra hangolt, mintha nem is létezne a hétfő!
Szép napot

Vidám reggelt!
Fűnyírás stb kipipálva,így nem tudnak már váratlanul meglepni a raptorok sem
Csodaszép időnek ígérgezik mai is,kinti tevékenységek tervben ma is,napfénnyel töltődés.Hangulatom is jobb ilyenkor,lehet hogy napelemes vagyok....
Fűnyírás stb kipipálva,így nem tudnak már váratlanul meglepni a raptorok sem

Csodaszép időnek ígérgezik mai is,kinti tevékenységek tervben ma is,napfénnyel töltődés.Hangulatom is jobb ilyenkor,lehet hogy napelemes vagyok....

Jó reggelt
Raptorok ott vannak mindenütt ?a macik mellett a polcon
reggeéli kv letudva :d

Raptor mentes remek reggelt!
Pont az említett tevékenységek vannak tervbe véve mára,oszt meglátjuk
A strandolással kicsit várok még,egyenlőre nem hangolódtam rá,kavell hozzá némi idő
Vigyázzatok a raptorokkal,a raptor sem játék

Pont az említett tevékenységek vannak tervbe véve mára,oszt meglátjuk

A strandolással kicsit várok még,egyenlőre nem hangolódtam rá,kavell hozzá némi idő

Vigyázzatok a raptorokkal,a raptor sem játék

Jó reggelt! Ennyire azért nem rossz a helyzet, hogy csak Én stand up-ozzak itt nektek a reggeli kávé közben
Értem Én, mindenkit lefoglal a kocsimosás és a fűnyírás/mondjuk azt nekem is kéne... Lassan nyitnak a strandok, de éjszakánként még bekapcsol a fűtés
Kicsit kuszának tűnik, de ez van és ha nem alkalmazkodunk felzabálnak a raptorok
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Jó reggelt! A péntek reggeli kávét tagadhatatlanul átjárja a hétvége reményteli gondolata. Ez a kávé mutatja az utat, egészségetekre.

Jó reggelt! Megvan a varázsa a reggeli kávénak. Még félig alszunk mikor belekortyolunk és Én legalábbis mindíg egy újjabb jó nap kezdeteként élem meg. Átjárja mindenemet.
Nekem bejött, ajánlom nektek is! Szóval a jó kávé adott, a szép napindító gondolatot nektek kell belekeverni
Legyen ma is szép napunk
Nekem bejött, ajánlom nektek is! Szóval a jó kávé adott, a szép napindító gondolatot nektek kell belekeverni

Legyen ma is szép napunk

Remek napot!
Nocsak,jó ilyent olvasni.Napfény,csuda tavasz,szép az élet...szerencsére nekem sincs okom panaszkodni,maradjon így,osztom a vidámságot
Akkor hajrá ütös ping,ütős pinget minden napra
Nocsak,jó ilyent olvasni.Napfény,csuda tavasz,szép az élet...szerencsére nekem sincs okom panaszkodni,maradjon így,osztom a vidámságot

Akkor hajrá ütös ping,ütős pinget minden napra

Ilyen ez, ha beüt a PING!
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2023. 04. 19. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 19. szerda 12:03

öcsyke milyen romantikus vagy ma
kv letudva ... friss bekészítve...

öcsyke milyen romantikus vagy ma
kv letudva ... friss bekészítve...

Szép napot mára is. A reggeli kv-t csendben ledöntöttem, senkit fel nem riasztva
Ez a tavasz annyi jó dolgot hozott, mi lesz itt még nyáron? Kalandot, gondolkodni és fejlődni valót, új barátot és régiek mélyebb kötődését. Tényleg szinte túl szép néha. De azért meg tudom szokni, maradhat így.
Szóval Én a régi, a kávé és az élmények frissek.
Szép napot

Ez a tavasz annyi jó dolgot hozott, mi lesz itt még nyáron? Kalandot, gondolkodni és fejlődni valót, új barátot és régiek mélyebb kötődését. Tényleg szinte túl szép néha. De azért meg tudom szokni, maradhat így.
Szóval Én a régi, a kávé és az élmények frissek.
Szép napot