egyik nap szerettem volna venni egy üvegcse abszintot, de nem kaptam, üres volt az abszintpolc. ha kaptam volna, ma igy látnál.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:21

Jó reggelt mindenkinek! Jól vagytok?
Tegnap nagyfaluban jártam
Jót ittam egy bárban,
Még Édespillét is láttam.
Tegnap nagyfaluban jártam
Jót ittam egy bárban,
Még Édespillét is láttam.

épp ezért kell egyszerre több szeretőt tartani.
mikor mit kivánsz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 08:35

Törölt felhasználó (21812)

Jó reggelt!
Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?
Képzeljétek mit olvastam egy cikkben:
"Nagyon eltérő a férfiak tudása a szexről. Úgy értem a szexuális műveltségük. Rendszerint minden férfinak van négy-öt olyan mozdulatsora, amit használ, aztán annyi. Van, amelyik a csiklódat izgatja, van, amelyik a melledet. Van, amelyik inkább nyelvvel dolgozik, van, amelyik kézzel. Nagyon hamar rá lehet jönni arra, hogy kinek mi a taktikája, és nagyon nehéz rábírni őket, hogy váltsanak, figyeljenek a partnerre."
No, mit szóltok ehhez? Cáfoljátok, elgondolkodtok rajta, fejlődőképesek vagytok?

akkor én is hivatkozhatok a cikkre, ha a férjem számon kéri, hogy miért van mellette két szeretőm is?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:41

épp ezért kell egyszerre több szeretőt tartani.
mikor mit kivánsz...

pillécske!
számomra csak egy dolog nem derült ki mi is lett a cicáddal?
a szürke macs gyönyörű
az esküvőnk előtt fogtam egy ilyet kiscicát az asszonynak.
de akkor volt felénk a cicák veszettség járványa, egy nagyobb macskát bejelentettünk az állatorvosnál, de az nem volt otthon, erre a barma beoltotta a pici macs-ot! meg tudtam volna ölni a barmát! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:38
a szürke macs gyönyörű
de akkor volt felénk a cicák veszettség járványa, egy nagyobb macskát bejelentettünk az állatorvosnál, de az nem volt otthon, erre a barma beoltotta a pici macs-ot! meg tudtam volna ölni a barmát! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

egyik nap szerettem volna venni egy üvegcse abszintot, de nem kaptam, üres volt az abszintpolc. ha kaptam volna, ma igy látnál.

a gégén én is tanultam egy-két dolgot. a talpas játékost például...
furcsa volt, kellemes, izgató.
finom selyemharisnya...
a pasim eszébe nem jutott volna sosem, de rettentő jól esett neki.
olyan nyalintást kaptam érte ajándékba, hogy csak na!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:48

a pasim eszébe nem jutott volna sosem, de rettentő jól esett neki.

Meg ne sértődj már!
Ez pl. nagyon jó mondás, nagyon tetszett, nagyon igaz!
Az összerakott talppal is egyetértek.
A prűdség női jellemző? Hát nem tudom. Ez hosszabb fejtegetést és utánagondolást igényel. Visszatérünk rá!
(tényleg leszbik vagyunk
)
Ez pl. nagyon jó mondás, nagyon tetszett, nagyon igaz!
Az összerakott talppal is egyetértek.
A prűdség női jellemző? Hát nem tudom. Ez hosszabb fejtegetést és utánagondolást igényel. Visszatérünk rá!
(tényleg leszbik vagyunk

killerbébi? ma újra kellett műteni az állkapcsát. délután telefonálok, picit később.
be akartam menni hozzá, de prune lebeszélt... jaj! annyira kurvára nem tudom, mit tegyek! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:45
be akartam menni hozzá, de prune lebeszélt... jaj! annyira kurvára nem tudom, mit tegyek! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)

pillécske!
a szürke macs gyönyörű
de akkor volt felénk a cicák veszettség járványa, egy nagyobb macskát bejelentettünk az állatorvosnál, de az nem volt otthon, erre a barma beoltotta a pici macs-ot! meg tudtam volna ölni a barmát!
a szürke macs gyönyörű
de akkor volt felénk a cicák veszettség járványa, egy nagyobb macskát bejelentettünk az állatorvosnál, de az nem volt otthon, erre a barma beoltotta a pici macs-ot! meg tudtam volna ölni a barmát!
killerbébi? gyilkos? miért?
mit tegyél? ebben nem segíthetünk Neked! a véleményünket elmondtuk. én direkt sarkítottam, de most is fenntartom!
döntened Neked kell! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:50
mit tegyél? ebben nem segíthetünk Neked! a véleményünket elmondtuk. én direkt sarkítottam, de most is fenntartom!
döntened Neked kell! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:50), amit ide kattintva olvashatsz)

killerbébi? ma újra kellett műteni az állkapcsát. délután telefonálok, picit később.
be akartam menni hozzá, de prune lebeszélt... jaj! annyira kurvára nem tudom, mit tegyek!
be akartam menni hozzá, de prune lebeszélt... jaj! annyira kurvára nem tudom, mit tegyek!
surdi! te játszol a nyuszikkal, aztán megeszed őket? atyaég!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 10:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 10:02

Tévedés!
én szeretem a macskákat, szeretem a kutyákat is! de pl a nyuszikat is!
órákat el tudok játszani a macsekokkal, kutyusokkal!
csak magát a jelenséget utálom! a házikedvencemért mindent megteszek!
pl volt, h ilyet láttam: viszem a kutyám sétáltatni, és amíg látom a gazdi ölébe van! kivenném az öléből és egy igazi kapuskirúgást végeznék az ebén!
vagy mikor a nyuszit sajnálják!
a nyuszik helyes elnevezése: tepsi füles! isteni a húsa! vadas mártással!
vagy ehetem a szar (lehet bábolnai?
) baromfit, mikor az anyósom udvara teli van tyúkkal csirkével, mert sajnálja levágni! ...
én szeretem a macskákat, szeretem a kutyákat is! de pl a nyuszikat is!
órákat el tudok játszani a macsekokkal, kutyusokkal!
csak magát a jelenséget utálom! a házikedvencemért mindent megteszek!
pl volt, h ilyet láttam: viszem a kutyám sétáltatni, és amíg látom a gazdi ölébe van! kivenném az öléből és egy igazi kapuskirúgást végeznék az ebén!
vagy mikor a nyuszit sajnálják!
a nyuszik helyes elnevezése: tepsi füles! isteni a húsa! vadas mártással!

vagy ehetem a szar (lehet bábolnai?

már miért ne?
egy jó gazda a kucuját is simogatja kényezteti!
mégis a disznótor a legnagyobb nem egyházi ünnep!
úgy sajnáltam az M1-en a nyuszikat!
milyen jót lehetett volna belőle enni! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
egy jó gazda a kucuját is simogatja kényezteti!
mégis a disznótor a legnagyobb nem egyházi ünnep!
úgy sajnáltam az M1-en a nyuszikat!
milyen jót lehetett volna belőle enni! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
+ fül... na oda nem lehet bedugni... de imádom mikor a drágaszágom nyalja a fülcimpámat
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:16

annyit tennék hozzá a férfiak védelmére, hogy maga a szerelmi aktus ugyanazon mozdulatok sorozata, nyalás, dugás, szopás...ami pluszt adhat, az a pózok különbségéből adódik, de a fallosznak alapvetően három helye van, ahova be lehet dugni, és a nyelvnek is csak annyi...amit lehet variálni az a helyszín, az idő, a körülmények...ezek viszont nem konkrétan a szexre vonatkoznak...és valljuk be inkább a nők képesek variálni

További jó élvezkedést!
hölgyeim kézcsókom!
Uraim egy 5ös!
hölgyeim kézcsókom!
Uraim egy 5ös!
a finom anyagok... nem feltétlen kell, hogy selyem legyen. van egy kispárnahuzatom, már vagy száz éves... mikor azon alszom, hmmm...
olyan finomságos az arcomnak...
azokon az estéken nem is tudok simásan elaludni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:30

Régebben láttam a Selyem sikolya című filmet.
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?

és élvezni nem lehet oda???
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:06

+ fül... na oda nem lehet bedugni... de imádom mikor a drágaszágom nyalja a fülcimpámat

nocsak nocsak!
megkaptátok a kitűzőt a kebletek fölé?
én + alá adok puszit! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:07
megkaptátok a kitűzőt a kebletek fölé?
én + alá adok puszit! (Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

a finom anyagok... nem feltétlen kell, hogy selyem legyen. van egy kispárnahuzatom, már vagy száz éves... mikor azon alszom, hmmm...
olyan finomságos az arcomnak...
azokon az estéken nem is tudok simásan elaludni.

hisszük a spriccelést, nem hisszük? ... halvány lila gőzöm sincs. némiképp kételkedem. biztos azért, mert sosem spricceltem. de aszongyák a topikba, hogy biza létezik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:32

A hullámoztatást én sem hiszem, de azt igen, hogy a PC-izommal mozgatja a farkát és ettől valóban ütögetheti úgy a G-pontot, hogy ilyen extázist okozzon.
A lányok spriccelős élvezésében hisztek?
A lányok spriccelős élvezésében hisztek?

És milyen kevés a művész... sokan azt gondolják magukról h. művészek... na de hogyan közöld h. ugyan már királyfi messze vagy a művészettől...
(Ez egy válasz sandor46 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 09:07

Talán lehet hogy fiatal vagy én már nem.Az életem során már jó pár kapcsolat/férjezett,szingli,elvált.igazán szerelmes/ alapján szerezetem meg azt a tapasztalatot amit a nők igényelnek. De gondolj az útszélén álló lányokra, Mit élveznek. Semmit. csak a suska kell.Nem nyújt igazán semmit. Ha azonban egy férfi át tudja magát adni a nőnek nem csak a merev farka vezeti hanem az érzelem világa is akkor az a szex egészen más. Van egy csúnya mondás de ide belefér. Baszni a paraszt is tud szeretkezni müvészet.
Annyira tudtam h. amint jövök lelépsz
Na by... Én meg megyek hasat süttetni
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)

isten biz összedobjuk névnapodra a fotoapparát árát, és aztán jöhet a bizonyíték!
mifenét csináljak? lejárt a mókaidő, otthon + nincs net!
lehet félek Tőled?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:11
mifenét csináljak? lejárt a mókaidő, otthon + nincs net!
lehet félek Tőled?

sült has vadas mártással?
vagy a jéghideg sört meginni róla/d/? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 15:11

vagy a jéghideg sört meginni róla/d/? (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Na azt lehet... megsúgom nyáron szoktam magamra locsolni sert... (Tudod ahogy a kacsa is attól pirul a sütőben
)
Amúgy Rólam kizárólag fagyit jégerrel meg vodkát lehet
Na menj haza
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 17. kedd 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Amúgy Rólam kizárólag fagyit jégerrel meg vodkát lehet

Na menj haza