Bevállalós vagy! Én beleolvasni nem mertem ezekbe. Mint a pasik tangában is megíjesztett. Aztán beugrott, hogy neked is van. Lazacbőrből
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 03. 21. kedd 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 21. kedd 17:09

Remek napot!
Csillagászati tavasz elkezdve
Hajrá tavasz!
Látszik a tavaszi zsongás kezdete,a fórumon jókedvre derített az új téma,bár kedvet nem kaptam hozzá,"gyertya állásban pofánrecskázni magunkat tyű de szuper"
Hétfőt én is megtartottam,jobb túlesni rajta minél hamarabb mint halogatni.

Látszik a tavaszi zsongás kezdete,a fórumon jókedvre derített az új téma,bár kedvet nem kaptam hozzá,"gyertya állásban pofánrecskázni magunkat tyű de szuper"

Remek napot!
Hajrá tavasz!

Jó Napot!!

Jó reggelt! Én megtartottam a hétfőt, mert sok lett volna ha minden keddre marad
Biztos ti is érzitek... bár szeretjük a huncutt éjszakákat már kicsit elég volt a sötétből. Mától minden nappal kicsit többet van világos mint sötét
Jönnek a miniszoknyák és virágba borulás. Jajj de szép is.
Szép napot

Jönnek a miniszoknyák és virágba borulás. Jajj de szép is.
Szép napot

Jó napot! Qva hétfő elmaradt ismét :d Biztos a Napocska az oka ennek a jó érzésnek
délutáni kv betöltve

Jó reggelt! Ezek szerint mindenki kellemesen töltötte a hétvégét
Friss hétindító kávé a csipet fájdalomcsillapító plusszal bekészítve, hogy ne fájjon annyira a hétfő
Felénk kellemesen aktív és tartalmas volt, fel vagyunk töltekezve és vértezve a hétre. Nektek mi a taktikátok?
Szép napot
Van még egy kis időm, sütök bundáskenyeret.

Felénk kellemesen aktív és tartalmas volt, fel vagyunk töltekezve és vértezve a hétre. Nektek mi a taktikátok?
Szép napot

Van még egy kis időm, sütök bundáskenyeret.
Szép napot MIndenkinek!!! Ebéd utáni kv bekészítve... majd pihenés utánra....
Csuda napot meg vidámat!
Napfény meg jóidő ezerrel
Napfény meg jóidő ezerrel

Jó reggelt! Ma egy kis továbbképzés, holnap talán egy kis motorozás.
Szép hétvégét
Szép hétvégét

hétvégre péntek!!! Jó időben jó helyen... friss kv betöltve... Tea előkészítve...
Sziasztok, csodás pénteket! Már majdnem lendületet vett a munka, erre péntek. Na mindegy, nincs mit tenni, hát már csak nem fogok panaszt tenni
Nem akarom elkiabálni, de hétvégére mondanak ám jóidőt is! Irány a tavaszi zsongás
Szép napot

Nem akarom elkiabálni, de hétvégére mondanak ám jóidőt is! Irány a tavaszi zsongás

Szép napot

végre közeleg a péntek ismét
kbekészítve ujra töltve
( tegnapi forróság megvolt
)

Jó reggelt! Jó kis szerda esős külső körlettel, de a kávé örök! Ma ezt kell beosztani. Mondjuk két naponta lehetne egy ilyen pihenős nap
Ne tévesszen meg senkit az eső. Azért szép nap ez a mai is

Ne tévesszen meg senkit az eső. Azért szép nap ez a mai is

Beköszönős
Egészen jól alakul ez a hét,kaptunk egy gyakorlópénteket az igazi elé

Egészen jól alakul ez a hét,kaptunk egy gyakorlópénteket az igazi elé

Jó napot!! opsz de hamar eltelt ez a hétvége is !! Qva hétfő lassan letudva.. délutáni kv betöltve
Öcsyke te téglával a zsebedben jársz???

Sziasztok! Voltam kicsit az utcán, még jó, hogy volt tégla a zsebemben, így nem vitt el a szél
Úgyhogy óvatossan, fogjátok egymás kezét, vagy valamilyét és nem lesz gond
Szép napot

Szép napot

Sziasztok bódog pénteket a nappalisoknak bekkuk
Ma egész nap ez a dalt dúdolgattam
https://www.youtube.com/watch?v=Y8HOfcYWZoo
Ma egész nap ez a dalt dúdolgattam
https://www.youtube.com/watch?v=Y8HOfcYWZoo
Jó reggelt minden Péntekistának! Kávé frissen és kívánatosan segíti ma is felvenni a lendületet.
Nőnapra elvittem izzadni a kedvest, de jól is esett mindkettőnknek
. A bő egy órás utazás tart vissza sokszor, hogy gyakrabban menjünk. Jó lenne találni a közelben egy jó helyet...
Ma még kis meló aztán hétvége szabad foglalkozás
Nőnapra elvittem izzadni a kedvest, de jól is esett mindkettőnknek

Ma még kis meló aztán hétvége szabad foglalkozás