Jó reggelt minden Péntekistának! Kávé frissen és kívánatosan segíti ma is felvenni a lendületet.
Nőnapra elvittem izzadni a kedvest, de jól is esett mindkettőnknek
. A bő egy órás utazás tart vissza sokszor, hogy gyakrabban menjünk. Jó lenne találni a közelben egy jó helyet...
Ma még kis meló aztán hétvége szabad foglalkozás
Nőnapra elvittem izzadni a kedvest, de jól is esett mindkettőnknek

Ma még kis meló aztán hétvége szabad foglalkozás

Jó reggelt Mindenkinek !! Lányok a befogadó képességgel nem volt gond este ?? Kv a friss erő miatt bekészítve
Még nincs vége a napnak,bekukk,és én is boldog nőnapot kívànok,meg pusszpussz is,a Múzsáknak kétszer

Boldogságos Nőnapot kívánok a hölgyeknek! Estére pedig sok kényeztetést és kellemes magömlést is

Jó reggelt! Kávé csészében, nem kell visszafeküdni, ha nem akartok
Ma szerda, ideje izzadni Géza
Katja neked is és minden nőnek szépséges Boldog Nőnapot
Szivecskék is járnak, azt majd oda rajzolom alkalomadtán a hasadra
Jamaha ha régi motoros vagy itt, tudhatnád, sokan csak szeretnének annyit és úgy szexelni, mint mi, akik merjük is csinálni. Így nekik marad az álom-kamuvilág, amivel mondjuk szánalmassan beszennyezik a mi játszóterünket is.
Crazy ennyit ne dolgozzál, várnak a múzsák
Szép napot

Ma szerda, ideje izzadni Géza

Katja neked is és minden nőnek szépséges Boldog Nőnapot

Jamaha ha régi motoros vagy itt, tudhatnád, sokan csak szeretnének annyit és úgy szexelni, mint mi, akik merjük is csinálni. Így nekik marad az álom-kamuvilág, amivel mondjuk szánalmassan beszennyezik a mi játszóterünket is.
Crazy ennyit ne dolgozzál, várnak a múzsák

Szép napot

Ezt a sok kamus profilt ! Csak egyszer érteném, hogy mi értelme van ennek ?
Remélem talaltál, mert erre jártam és ilyenkor nincs maradék
Ja, és szia Géza, szia mindenki ♡♡♡ (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2023. 03. 07. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja, és szia Géza, szia mindenki ♡♡♡ (Ez egy válasz geza36 üzenetére (2023. 03. 07. kedd 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
öcsyke... most keltem és feküdjek a gép alá ??
Szép jó reggelt Mindenkinek!

Jó reggelt! Jó volt a hétfő, de ez a keddi kávé csak jobban esik. Be van készítve nektek is, csak alá kell feküdni és megnyomni a gombot

Jó reggelt !Mindegy kinek!! Kvzós szép reggelt!!

Szép napot! Bekukkantottam, intéztem napsütéses kávét!

kukucs

Beköszönés

Jó reggelt!! Ez a magyányosok Nappalija??:( bekukk csak kv bekészítve..
kukucs....