Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 89 90 91 92 93 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#46949   2023. 05. 04. csütörtök 13:17
geza36 geza36
Halihó srácok!! Szerintem a színeknél ne ragadjatok le ennyire !!Minden hölgy olyan amit kihouznk belőle!! nyes és mindegyik kavaros tud lenni nyes KV bekészítve..
wow1
#46948   2023. 05. 04. csütörtök 05:56
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Legyen ez a ma reggeli kávé a kavarós szőkéké! worship Majd elválik lesz-e dolgunk vele nyes
Ma irodai munka lesz. Hű de mennék inkább a tetőre... nincs egy csajszi aki besegítene? Nem lennék hálátlan, nagyon szenvedős tud lenni. Mint a hátramenet olyan a lendületem ilyenkor nyes
Szép napot wave
#46947   2023. 05. 03. szerda 18:06
CrazyBear CrazyBear
Szépet!
Szerintem a formás,jól kavaró szőke csajszikkal kell hogy legyen dolga az embernek... nyes
#46946   2023. 05. 03. szerda 13:31
geza36 geza36
szép Napot igy ébredés után nyes Végre középső nap és vár a forróság.... kv letudva .. friss bekészítve...
#46945   2023. 05. 03. szerda 05:13
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Van egy egészséges érzése az embernek, mi a dolga és mivel csak az övé, le is tudja ha alkalma van rá. Jöjjön most egy ilyen legyűrős kávé, hogy ezután se legyen kétségünk, mi a dolgunk eljen Fura ez... A hétvégi borfesztiválon volt egy jó forma szőke csajszi, akivel jókat kavartunk tánc közben. Lehet vele is lenne dolgom? nyes
Szép napot wave
#46944   2023. 05. 02. kedd 19:53
CrazyBear CrazyBear
Beköszön wave
Bár nem szeretem a hétfőt,( a keddfő sem esik jól nyes ),de úgy kb vasárnap este egy kicsit "várom",jobb hamarabb letudni vigyor2
#46943   2023. 05. 02. kedd 12:54
geza36 geza36
SZép napot mindenkinek ! Jó érzés hogy a qva hétfő elmaradt nyes Végre a napocska is előkerült nyes kv bekészítve...
#46942   2023. 05. 02. kedd 05:40
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! Hosszú volt a hétvége. Ezt onnan tudni, hogy készülünk munkába, de olyan érzés mintha egy hete lett volna az utolsó alkalom nyes És nem hiányzott nyes Egy jó káve a nehéz pillanatokra, mikor felismerjük, igen ez már az a reggel.
Szép napot wave
#46941   2023. 05. 01. hétfő 06:31
öcsyke öcsyke
Jó reggelt! A ma reggeli kávé ritka finom aromával, a nemdolgozós hétfő utánozhatatlan hangulatát hozza. Ki ne hagyjátok!
Ajánlom figyelmetekbe az abasári pincesort. Finom boraik vannak és a szép menyecskék is ringatták a csípőjüket az esti szabadtéri mulatságban wink
Jó pihengetést mára wave
#46940   2023. 04. 30. vasárnap 20:25
geza36 geza36
szép estét mindenkinek....
#46939   2023. 04. 29. szombat 09:54
öcsyke öcsyke
Szép napot! A bort mind megittuk, ma a készleteinket igyekszünk visszatölteni nyes
Faintos csajszik, sajnos tovább sodorta őket innen az élet.
Jó humorú kacér csajszik nyugodtan jöhetnének ide, jól körbe-udvarolgathatnánk őket most is wink
wave
#46938   2023. 04. 29. szombat 08:01
CrazyBear CrazyBear
Remek reggelt!
Nem tojásos volt szerencsére hanem cicis-popsis,szemrevaló csajszi vigyor2
Jókat lehetett bolondozni vele,meg Afterrel is.
#46937   2023. 04. 28. péntek 20:51
geza36 geza36
kiröl is maradtam le gyerekek??? tojásos nokedli vagy csak sima?? vagy kapros ?? harcsához ??
#46936   2023. 04. 28. péntek 17:22
CrazyBear CrazyBear
Úriember nem tárgyal ki másokat nyilvánosan,néven nevezve,hmm..,biztosan jó okkal teszi,így én sem tenném nyes
#46935   2023. 04. 28. péntek 16:26
öcsyke öcsyke
Az nem a Nokedlis csajszi volt?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 04. 28. péntek 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 16:20
Remek napot!
Úgy tűnik alakul is,bemelegítésnek ugye 7vége... worship
Nekem is úgy tűnt elsőre hogy...de akkor oké minden,ha minden oké Öcsy eljen nyes
Volt egy itt megismert havercsajszim,ő is tudott rettenetesen utálni meg nagyon bírni...nekem nem jött be ez a dolog együtt... vigyor3 Harag részemről sem volt,haragudni hülyeség,jó cimbik voltunk,meg lehettünk volna még,de így nem vigyor2
Pincéknél észnél kell lenni Öcsy,tudod,én is oda zárom a csajszikat,nehogy téged is bezárjon valaki nyes
Szép hétvéget,jó szórakozást wave
Majd tartom a frontot
#46934   2023. 04. 28. péntek 16:20
CrazyBear CrazyBear
Remek napot!
Úgy tűnik alakul is,bemelegítésnek ugye 7vége... worship
Nekem is úgy tűnt elsőre hogy...de akkor oké minden,ha minden oké Öcsy eljen nyes
Volt egy itt megismert havercsajszim,ő is tudott rettenetesen utálni meg nagyon bírni...nekem nem jött be ez a dolog együtt... vigyor3 Harag részemről sem volt,haragudni hülyeség,jó cimbik voltunk,meg lehettünk volna még,de így nem vigyor2
Pincéknél észnél kell lenni Öcsy,tudod,én is oda zárom a csajszikat,nehogy téged is bezárjon valaki nyes
Szép hétvéget,jó szórakozást wave
Majd tartom a frontot
#46933   2023. 04. 28. péntek 12:45
öcsyke öcsyke
Szó nincs kiborulásól, Én a helyemen vagyok, sőt nagyon hálás vagyok, hogy ilyesmiket megélhetek. A fekete TT kedvenc, nem egyszer tartottunk tisztító kúrát vele wink nyes
A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe,... Borba folytjuk az örömünket, ha kellenénk a pincében leszünk nyes
Szép hétvégét wave
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 10:07
korai kelős szép napot mindenkinek!!! Várjuk a nyarat végre nyes Öcsyke ki borított ki ennyire?? Az időjárás miatt vagy stresszes?? Jvaslom igyál egy kis Tatra teát !! Szinben a feketét javaslom... elfolyik egy üveg ... minden bánat törlődik.... és még másnap sincs utána!!! nyes
#46932   2023. 04. 28. péntek 10:07
geza36 geza36
korai kelős szép napot mindenkinek!!! Várjuk a nyarat végre nyes Öcsyke ki borított ki ennyire?? Az időjárás miatt vagy stresszes?? Jvaslom igyál egy kis Tatra teát !! Szinben a feketét javaslom... elfolyik egy üveg ... minden bánat törlődik.... és még másnap sincs utána!!! nyes
#46931   2023. 04. 28. péntek 08:38
öcsyke öcsyke
Sziasztok! Nem reggeli, de kávé és roppantul ajánlom ennek az igen tartalmas hétnek a végére. És még csak vége sincs, jön a hosszúnak hazudott három nap nyes Igazi változékony áprilist zárok a napokban, hihetetlen magasságaival és mélységeivel ajándékozott meg az élet és a szerelem. Imádtak és utáltak úgy, hogy én ugyanaz az ember vagyok még mindíg. Illetve még mindíg utálnak... Miként lehet, hogy mégsem haragszom senkire?
Na megint ide jegyzeteltem a nappali sarkába, de majd lefestjük a falakat és nem szomoríthatja el ezt a szép napot semmi.
Jó hétvégét, szép napot wave
#46930   2023. 04. 27. csütörtök 19:42
geza36 geza36
Haliho nyes délutáni kv letudva A friss bekészítve... de szerencsére estére pihenés lesz nem melo :d

... 89 90 91 92 93 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48749db
Utolsó üzenet: tegnap 23:12

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!