Halihó srácok!! Szerintem a színeknél ne ragadjatok le ennyire !!Minden hölgy olyan amit kihouznk belőle!!
és mindegyik kavaros tud lenni
KV bekészítve..

Jó reggelt! Legyen ez a ma reggeli kávé a kavarós szőkéké!
Majd elválik lesz-e dolgunk vele
Ma irodai munka lesz. Hű de mennék inkább a tetőre... nincs egy csajszi aki besegítene? Nem lennék hálátlan, nagyon szenvedős tud lenni. Mint a hátramenet olyan a lendületem ilyenkor
Szép napot

Ma irodai munka lesz. Hű de mennék inkább a tetőre... nincs egy csajszi aki besegítene? Nem lennék hálátlan, nagyon szenvedős tud lenni. Mint a hátramenet olyan a lendületem ilyenkor

Szép napot

Szépet!
Szerintem a formás,jól kavaró szőke csajszikkal kell hogy legyen dolga az embernek...
Szerintem a formás,jól kavaró szőke csajszikkal kell hogy legyen dolga az embernek...

szép Napot igy ébredés után
Végre középső nap és vár a forróság.... kv letudva .. friss bekészítve...

Jó reggelt! Van egy egészséges érzése az embernek, mi a dolga és mivel csak az övé, le is tudja ha alkalma van rá. Jöjjön most egy ilyen legyűrős kávé, hogy ezután se legyen kétségünk, mi a dolgunk
Fura ez... A hétvégi borfesztiválon volt egy jó forma szőke csajszi, akivel jókat kavartunk tánc közben. Lehet vele is lenne dolgom?
Szép napot

Szép napot

Beköszön
Bár nem szeretem a hétfőt,( a keddfő sem esik jól
),de úgy kb vasárnap este egy kicsit "várom",jobb hamarabb letudni

Bár nem szeretem a hétfőt,( a keddfő sem esik jól

SZép napot mindenkinek ! Jó érzés hogy a qva hétfő elmaradt
Végre a napocska is előkerült
kv bekészítve...

Jó reggelt! Hosszú volt a hétvége. Ezt onnan tudni, hogy készülünk munkába, de olyan érzés mintha egy hete lett volna az utolsó alkalom
És nem hiányzott
Egy jó káve a nehéz pillanatokra, mikor felismerjük, igen ez már az a reggel.
Szép napot

Szép napot

Jó reggelt! A ma reggeli kávé ritka finom aromával, a nemdolgozós hétfő utánozhatatlan hangulatát hozza. Ki ne hagyjátok!
Ajánlom figyelmetekbe az abasári pincesort. Finom boraik vannak és a szép menyecskék is ringatták a csípőjüket az esti szabadtéri mulatságban
Jó pihengetést mára
Ajánlom figyelmetekbe az abasári pincesort. Finom boraik vannak és a szép menyecskék is ringatták a csípőjüket az esti szabadtéri mulatságban

Jó pihengetést mára

szép estét mindenkinek....
Szép napot! A bort mind megittuk, ma a készleteinket igyekszünk visszatölteni
Faintos csajszik, sajnos tovább sodorta őket innen az élet.
Jó humorú kacér csajszik nyugodtan jöhetnének ide, jól körbe-udvarolgathatnánk őket most is

Faintos csajszik, sajnos tovább sodorta őket innen az élet.
Jó humorú kacér csajszik nyugodtan jöhetnének ide, jól körbe-udvarolgathatnánk őket most is

Remek reggelt!
Nem tojásos volt szerencsére hanem cicis-popsis,szemrevaló csajszi
Jókat lehetett bolondozni vele,meg Afterrel is.
Nem tojásos volt szerencsére hanem cicis-popsis,szemrevaló csajszi

Jókat lehetett bolondozni vele,meg Afterrel is.
kiröl is maradtam le gyerekek??? tojásos nokedli vagy csak sima?? vagy kapros ?? harcsához ??
Úriember nem tárgyal ki másokat nyilvánosan,néven nevezve,hmm..,biztosan jó okkal teszi,így én sem tenném

Az nem a Nokedlis csajszi volt?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2023. 04. 28. péntek 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 16:20

Remek napot!
Úgy tűnik alakul is,bemelegítésnek ugye 7vége...
Nekem is úgy tűnt elsőre hogy...de akkor oké minden,ha minden oké Öcsy
Volt egy itt megismert havercsajszim,ő is tudott rettenetesen utálni meg nagyon bírni...nekem nem jött be ez a dolog együtt...
Harag részemről sem volt,haragudni hülyeség,jó cimbik voltunk,meg lehettünk volna még,de így nem
Pincéknél észnél kell lenni Öcsy,tudod,én is oda zárom a csajszikat,nehogy téged is bezárjon valaki
Szép hétvéget,jó szórakozást
Majd tartom a frontot

Volt egy itt megismert havercsajszim,ő is tudott rettenetesen utálni meg nagyon bírni...nekem nem jött be ez a dolog együtt...

Pincéknél észnél kell lenni Öcsy,tudod,én is oda zárom a csajszikat,nehogy téged is bezárjon valaki

Majd tartom a frontot
Remek napot!
Harag részemről sem volt,haragudni hülyeség,jó cimbik voltunk,meg lehettünk volna még,de így nem
Majd tartom a frontot

Majd tartom a frontot
Szó nincs kiborulásól, Én a helyemen vagyok, sőt nagyon hálás vagyok, hogy ilyesmiket megélhetek. A fekete TT kedvenc, nem egyszer tartottunk tisztító kúrát vele
A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe,... Borba folytjuk az örömünket, ha kellenénk a pincében leszünk
Szép hétvégét
(Ez egy válasz geza36 üzenetére (2023. 04. 28. péntek 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 28. péntek 10:07

A hétvégén majd felmegyünk a hegyekbe,... Borba folytjuk az örömünket, ha kellenénk a pincében leszünk

Szép hétvégét

korai kelős szép napot mindenkinek!!! Várjuk a nyarat végre
Öcsyke ki borított ki ennyire?? Az időjárás miatt vagy stresszes?? Jvaslom igyál egy kis Tatra teát !! Szinben a feketét javaslom... elfolyik egy üveg ... minden bánat törlődik.... és még másnap sincs utána!!!

korai kelős szép napot mindenkinek!!! Várjuk a nyarat végre
Öcsyke ki borított ki ennyire?? Az időjárás miatt vagy stresszes?? Jvaslom igyál egy kis Tatra teát !! Szinben a feketét javaslom... elfolyik egy üveg ... minden bánat törlődik.... és még másnap sincs utána!!!

Sziasztok! Nem reggeli, de kávé és roppantul ajánlom ennek az igen tartalmas hétnek a végére. És még csak vége sincs, jön a hosszúnak hazudott három nap
Igazi változékony áprilist zárok a napokban, hihetetlen magasságaival és mélységeivel ajándékozott meg az élet és a szerelem. Imádtak és utáltak úgy, hogy én ugyanaz az ember vagyok még mindíg. Illetve még mindíg utálnak... Miként lehet, hogy mégsem haragszom senkire?
Na megint ide jegyzeteltem a nappali sarkába, de majd lefestjük a falakat és nem szomoríthatja el ezt a szép napot semmi.
Jó hétvégét, szép napot

Na megint ide jegyzeteltem a nappali sarkába, de majd lefestjük a falakat és nem szomoríthatja el ezt a szép napot semmi.
Jó hétvégét, szép napot

Haliho
délutáni kv letudva A friss bekészítve... de szerencsére estére pihenés lesz nem melo :d