Napot!
Jó pacsálást és egyebeket Öcsy!
Holnaptól nekem is egy kis szabi,tevékenység és egyebek.Gyakorló vakáció,mert ilyen is kell
Jó pacsálást és egyebeket Öcsy!
Holnaptól nekem is egy kis szabi,tevékenység és egyebek.Gyakorló vakáció,mert ilyen is kell

Jó reggelt! Ideje felkelni, elindult a leghosszabb nappal! Természetesen különleges kávé is van, erős és olyan lendületet ad amit csak a mai csillagállás tud! Fogyasszátok felelőséggel, merítsetek erőt a mai napból!
Mi szabadnapot vettünk ki, irány Délegyháza.
Szép napot
Mi szabadnapot vettünk ki, irány Délegyháza.
Szép napot

Javában pörög a kedd

Jó reggelt! Sikerült! Átkerült a sittysutty hétfőre
Kávé bekészítve, mert jó hosszúak a nappalok és a pirkadatkor előkészített kávé az igazi! Időben kell kelni, nehogy lemaradjunk.
Szép napot

Szép napot

öcsyke !bandával nem találkoztam :( lehet a lustálkodás miatt??
Qva hétfő törölve
végre nyár és napozás pihenés ma is
kv bekészítve

Jó reggelt! Benned bíztam Crazy, hogy őrzöd a hétvégét
Mi is tettünk egy Felvidéki túrát ismét. Nem tudok betelni a táj szépségével, ha költöznék, lehet oda mennék.
Kávé finoman visszahoz a hétköznapokba, ahogy a megszokott módon elkészül hétfő reggel. Legyen sitty-sutty hét, aztán höhet a strandolós hétvége. Állítólag fázni nem fogunk...

Kávé finoman visszahoz a hétköznapokba, ahogy a megszokott módon elkészül hétfő reggel. Legyen sitty-sutty hét, aztán höhet a strandolós hétvége. Állítólag fázni nem fogunk...
Beköszön!
Tartalmas és kellemes volt a hétvége,és még mindíg tart
A sittysutty nem ólálkodott erre

Tartalmas és kellemes volt a hétvége,és még mindíg tart

A sittysutty nem ólálkodott erre

Jó reggelt! Finom ébredezős kávé bekészítve, nem kell elkapkodni, csak nyugodtan. De szólok előre, ha nem csinálsz semmit akkor is elmegy a vasárnap! Úgyhogy ki az ágyból lusta banda és csapjunk oda, legyen mire emlékezni hétfőn. Legjpbb, ha izomlázunk is lesz

Halihó
sitty-sutty megint szombat este lett
kv -t Asszem ma már nem iszom kv-t...Este majd inkább valami ütösebb italt nézek magamnak

Jónapot!
Csak eljött a kedvenc nap is
Én most aztán figyelni fogom hogy ne legyen itt semmilyen sittysutty.
Csak eljött a kedvenc nap is

Én most aztán figyelni fogom hogy ne legyen itt semmilyen sittysutty.

Hops végre itt a pénteK
igaz melóval ,de sokkal könnyebben telik mint szokott végre.... limonádé bekészítve....

Üdv az integetős-szemforgatósoknak is, a pénteki kávéval óvatosan... A tapasztalatunk, bár még nem bizonyított, nagyon sitty-sutty elmegy a hétvége ha nem figyelünk

Jó reggelt! Ez a beszéd Crazy, nem ez az első eset, hogy pulcsiban és esőkabátban fürdünk a balatonban
Na jó, én a felvidéket veszem be, egy kis hegyi mászkálás lesz, hagyok helyet a strandon másnak a hétvégén.
Szóljon a kávéblúúúúz
Szép napot!

Na jó, én a felvidéket veszem be, egy kis hegyi mászkálás lesz, hagyok helyet a strandon másnak a hétvégén.
Szóljon a kávéblúúúúz

Szép napot!

Szervusztok kispajtások és eltévedt integető!
Próbáltam leírni a hétfői érzést,de nem sikerült szavakba öntenem,a vázlata is félelmetes volt
Seráfütty,jönnek a kedvenc napok.Szerintem lesz strandidő hétvégén,akármit mond a sámán,csak nem olyan meleg mint máskor
Próbáltam leírni a hétfői érzést,de nem sikerült szavakba öntenem,a vázlata is félelmetes volt

Seráfütty,jönnek a kedvenc napok.Szerintem lesz strandidő hétvégén,akármit mond a sámán,csak nem olyan meleg mint máskor

Jó reggelt! Felezőnap megugorva, kispéntek bekészítve, majdnem strand idővel. De ne siessünk ennyire, igyuk meg a kávét, nehogy a hétvége előtt lesérüljünk
Szép napot!

Szép napot!

Kukucs végre kedd
kv limonádé bekészítve.... sosem volt tolóizomlázam :( sajnos