Igazad van. Mindenfele verzio letezik. Bar en nem tudom szetforgacsolni magam. Nem tudok tobbfele erzelmileg kotodni. Igazabol meg egy fele is egyre nehezebben. A szexkapcsolataimban csak jol erzem magam arra a kis idore, amig egymas tarsasagat elvezzuk. De jellemzoen nem kotodom a masikhoz igazan. A hasonlo szellemiseg azert szukseges szamomra, meg persze a jo szex. Bar a tovabb alakulas lehetosege sosem kizart, de tapasztalataim szerint nem tortenik meg. Talan csak, ha eveket tolt el az ember egy ilyen viszonyban. En ezt nem szoktam. Idovel vonz az uj lehetosegek tarhaza.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 04. 05. péntek 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 12:32

Nekem már az is nehéz volt néha hogy eldöntsem, egy kapcsolat mennyire érzelmi. Például lehet valaki nem érzelmi kapcsolatban hosszabb ideig valakivel úgy, hogy időnként szex is van? Elvileg létezhet szex nélküli érzelmi kapcsolat is. Vagy lehet-e egyszerre több emberrel érzelmi kapcsolatot kialakítani úgy, hogy szex is van mindenkivel? Szerintem ilyen is lehet. Egyébként valóban, jó lelkű embereket érdemes megismerni.
Nekem már az is nehéz volt néha hogy eldöntsem, egy kapcsolat mennyire érzelmi. Például lehet valaki nem érzelmi kapcsolatban hosszabb ideig valakivel úgy, hogy időnként szex is van? Elvileg létezhet szex nélküli érzelmi kapcsolat is. Vagy lehet-e egyszerre több emberrel érzelmi kapcsolatot kialakítani úgy, hogy szex is van mindenkivel? Szerintem ilyen is lehet. Egyébként valóban, jó lelkű embereket érdemes megismerni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:42
Törölt felhasználó (4052772)

Szerintem van jo szex erzelem nelkul is. Ha jo a jatszotarsad es ugyanannyira onzetlen egy nem erzelmi alapu szexkapcsolat eseten is, akkor van jo szex anelkul is. Az a baj, hogy a ferfiak jo resze nem olyan figyelmes es odaado, ha nem erez valamit a no irant. Viszont egy igazi szenvedelyes jatekos szereto odateszi magat, mert o is sokat kap cserebe. A no nagyon odaafo tud lenni, ha jol es kielegitve erzi magat a ferfi altal.
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen.
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen.
Hova lettel Crazy?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 05. péntek 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Én se rajongok érte! Be van kapcsolva a hátam mögött,ha gáz van,áthúzom a fejem fölött! Hogy nem nőbarát,az tuti!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 11:19

Jo, hogy mondod. Hat a biztonsagi ovet en hogy utalom. Mindig huzigalom. Hol a nyakamba felcsuszik, hol a melleim ala beszoritom, de akkor ott zavar. Kitalalhatnanak mar egy kellemesebben "viselheto" ovet a noknek. Mert ez egyertelmuen nem nobarat verzio.

Jo, hogy mondod. Hat a biztonsagi ovet en hogy utalom. Mindig huzigalom. Hol a nyakamba felcsuszik, hol a melleim ala beszoritom, de akkor ott zavar. Kitalalhatnanak mar egy kellemesebben "viselheto" ovet a noknek. Mert ez egyertelmuen nem nobarat verzio.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 11:12

Törölt felhasználó (3901512)

Tököm se parázna! Bámulnám a biztonsági övet...a cickóid között!!

Tököm se parázna! Bámulnám a biztonsági övet...a cickóid között!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 11:08

Paraznal mi? Barmit elvezetek....egyszer legalabbis.

Paraznal mi? Barmit elvezetek....egyszer legalabbis.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 11:01

Legközelebb szólok előre! Vezethetsz kisteherautót! Azt hiszem nem aludnék!!

Legközelebb szólok előre! Vezethetsz kisteherautót! Azt hiszem nem aludnék!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 08:44

Vigyel engem is. Szeretek kirandulni.
Egesz jol vezetek, ha akarod te aludhatsz is kozben.

Jó üzlet
Benne vagyok...

Benne vagyok...

En tojast kerek, kettot.
Utana kaphatsz csokit.
Utana kaphatsz csokit.

Neked megjár
Miből lehet vàlasztani?
Mondjuk... téged?
Na jó,viselkedek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 08:43

Miből lehet vàlasztani?
Mondjuk... téged?

Na jó,viselkedek

Ohh. Micsoda torodes. Egeszen zavarba hozol.
Mit kersz reggelire?
Mit kersz reggelire?

Vigyel engem is. Szeretek kirandulni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 07:23

Szia Crazy! Meló dettó. Megyek Várpalotára.
Ohh. Micsoda torodes. Egeszen zavarba hozol.
Mit kersz reggelire?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 05. péntek 07:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 07:15
Mit kersz reggelire?

Szeva,fasza pénteket.
After is korán kelt,így én is hogy tudjak neki ágyba vinni kv-t...
Meló van...

Meló van...

Ja,azért írtam. Majd én is. Nyugis napot!
Akkor közel leszel,kb 10 kmre vagyok,majd integetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 07:23

Szeva,fasza pénteket.
Meló van...

Meló van...

Sziasztok,de korán!
Szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 05. péntek 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 05. péntek 06:47

Jo reggelit!

Jo reggelit!