Te is tudod a választ ...
viszont neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 19:30

Törölt felhasználó (4052772)

Engem ingyen is vagy nem?

Mara elkoszonok. Mindenkinek jo bujalkodast.

Engem ingyen is vagy nem?

Téged vagy a szoknyát?
Persze lenne,én minden őrültségben benne vagyok.

Persze lenne,én minden őrültségben benne vagyok.
Szerintem van az a penz, amiert viselnel....
Na? Mit mondasz?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:56
Na? Mit mondasz?

Őőő...köszi,de nem viselnék szoknyát
Hogy néznék ki benne a szőrös lábammal meg a medve valagammal?

Őőő...köszi,de nem viselnék szoknyát
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:17

Akkor te egy szoknyat mar kapsz tolem. Alatta ne viselj semmit.Volt skot pasim. Ugy hordjak.
Csodano biztos jol erzi magat veled. Szerintem te is odaado szereto vagy. Szerencses veled.

Minden vagyam egy hasonlian jatekos partnerrel erzelmi viszonyba kerulni. Az csodas lehet igy szexelni. Erzelmesen, szenvedelyesen, hasonloan tapasztalt es nyitott ferfivel. Brrr. Ha belegondolok mar bizsereg mindenem.
Ott a pont!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:42

Szerintem van jo szex erzelem nelkul is. Ha jo a jatszotarsad es ugyanannyira onzetlen egy nem erzelmi alapu szexkapcsolat eseten is, akkor van jo szex anelkul is. Az a baj, hogy a ferfiak jo resze nem olyan figyelmes es odaado, ha nem erez valamit a no irant. Viszont egy igazi szenvedelyes jatekos szereto odateszi magat, mert o is sokat kap cserebe. A no nagyon odaafo tud lenni, ha jol es kielegitve erzi magat a ferfi altal.
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen.
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen.
Szerintem van jo szex erzelem nelkul is. Ha jo a jatszotarsad es ugyanannyira onzetlen egy nem erzelmi alapu szexkapcsolat eseten is, akkor van jo szex anelkul is. Az a baj, hogy a ferfiak jo resze nem olyan figyelmes es odaado, ha nem erez valamit a no irant. Viszont egy igazi szenvedelyes jatekos szereto odateszi magat, mert o is sokat kap cserebe. A no nagyon odaafo tud lenni, ha jol es kielegitve erzi magat a ferfi altal.
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:21
De az teny, hogy a szerelmes szex verhetetlen. Ott kissebb osszehangolrsag eseten is fokozott a beteljesulesi erzes, ezert gondolja az ember tevesen, hogy hu de remek a szex a masikkal. Pont ezert van az is, ha mulik a szerelem, sokszor meglepodnek a felek, hogy a szex nem is olyan fergeteges tulajdonkeppen. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

És mit mondasz az érzelmekre? Anélkül is van jó szex? Én nem szt tapasztaltam.
És mit mondasz az érzelmekre? Anélkül is van jó szex? Én nem szt tapasztaltam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:10

De most inkabb csak szexelnek. Napok ota kivanos vagyok. Regisztraltam egy masik oldalra. De eddig nincs sok mozgas.

Akkor te egy szoknyat mar kapsz tolem. Alatta ne viselj semmit.Volt skot pasim. Ugy hordjak.
......
Amúgy kicsit én is skót

Amúgy kicsit én is skót

De most inkabb csak szexelnek. Napok ota kivanos vagyok. Regisztraltam egy masik oldalra. De eddig nincs sok mozgas.

En nem. Ugye tudod? ....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 18:03

Törölt felhasználó (3901512)

Csak poénkodtam,ugye tudod?

Csak poénkodtam,ugye tudod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 17:53

Vallalom. Skot vagyok.

Vallalom. Skot vagyok.

Jaj,hogy lehetsz ilyen skót??? Hétvégén megnyered azt a csekély majd négymilliárdot,azt itt vacakolsz párszáz forinton?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 17:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 17:19

Igen. Jatszom. Mindig eselyt adok neki. Szeretek almodozni. En a szeretteimet segitenem. Nekem fontos hogy ismerjem es tudjam kit segitek. Sajnos nincs bennem mindenki fele kello tamogatasi indittatas. A jo lelku es igaz embereket kedvelem.
Na mindegy. Meg ugysem aktualis.
Ma kocsit akartam mosni. Szokasosan az eso elott.
De most nem vert at az idojaras. A radioban hallottam esni fog holnap. Igy kialltam a mosobol.

De most nem vert at az idojaras. A radioban hallottam esni fog holnap. Igy kialltam a mosobol.

Igen. Jatszom. Mindig eselyt adok neki. Szeretek almodozni. En a szeretteimet segitenem. Nekem fontos hogy ismerjem es tudjam kit segitek. Sajnos nincs bennem mindenki fele kello tamogatasi indittatas. A jo lelku es igaz embereket kedvelem.

Az a te bajod ha negatív vagy...
Ritkán szerencsejátékozom én is,komoly nyereményem nem igazán volt még
No majd eccer

Ritkán szerencsejátékozom én is,komoly nyereményem nem igazán volt még

No majd eccer