Bocs,ha negatív hangulatú lettem!
Én lottózom,alkalmanként! És a reklámemberekkel ellentétben én adakoznék ha rámmosolyogna a szerencse! Mert nem vagyok hívő és szerintem kisgyerekeknek semmi keresnivalójuk a kórház rákos osztályán! Ezt semmilyen Isten nem akarhatja! Én szeretném megkönnyíteni a borzalmas napjaikat!
A remény hal meg utóljára? Gyönyör,írd,hogy lottózol,nehogy magába fordúljon a Mackó!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Tényleg,amúgy szoktál lottózni?
Én ritkán,más? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 13:28

Én ritkán,más? (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Haj. De szep is lenne. Na nem almodozok tovabb. Megyek jatszani a szamokkal.

Hmm..vannak medvés közmondások is...
(nem én találtam ki)
Mondjuk: "Ha egyszer a mézet megszagolta a medve, abba sem hagyja."

Mondjuk: "Ha egyszer a mézet megszagolta a medve, abba sem hagyja."

Vannak hülye közmondások is! Mint pl.: Az álmodozás az élet megrontója!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 13:28

De akkor is szerencsésebbnek éreznéd magad,mint a lottónyertes Hölgy!!!

Egy hét alatt elcsapnád a hasad a rengeteg mentolos csokitól!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 12:53

Persze hogy bírnám
Amennyiben lenne olyan hogy mégsem,létrehoznék valami stresszt.
Abban is jó vagyok

Persze hogy bírnám
Abban is jó vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 12:19

Akkor mar a penz keresne a lovet nekunk. Az dolgozna. Ha nem vagyok napi stresszben, akkor minden nap igenylem a torodest. Birnad szusszal Macko?

Akkor mar a penz keresne a lovet nekunk. Az dolgozna. Ha nem vagyok napi stresszben, akkor minden nap igenylem a torodest. Birnad szusszal Macko?

Ez jól hangzik,kívánom hogy összejöjjön
Keresnéd a lóvét,én addig horgásznék a tóban,meló után tudnál hemperegni a medvebőrön a kandalló előtt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 10:51

Keresnéd a lóvét,én addig horgásznék a tóban,meló után tudnál hemperegni a medvebőrön a kandalló előtt...

Egy macko mindig jol jon. Kanadaban otthon is erezned magad. Nem nagyvarosba megyek. Szeretnek egy to melletti fahazban lakni, berelni egy kocsit es azzal bejarni a kornyeket mindig. Ahh. Mar bele is eltem magam.
Nyerj,menj,de gyere vissza!!
Egy macko mindig jol jon. Kanadaban otthon is erezned magad. Nem nagyvarosba megyek. Szeretnek egy to melletti fahazban lakni, berelni egy kocsit es azzal bejarni a kornyeket mindig. Ahh. Mar bele is eltem magam.
Úgy legyen!
Elviszel magaddal?
Szerelmesnek nem kell lenni velem ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 10:14
Elviszel magaddal?

Szerelmesnek nem kell lenni velem ...

Ugye...igazsagtalan. Szerintem is. De iden megnyerem a lottot, kiveszem magam a munkabol, elutazom fel evre Kanadaba angol tanulni es meg szerelmes is leszek. Hat ezek a terveim.

Ugye...igazsagtalan. Szerintem is. De iden megnyerem a lottot, kiveszem magam a munkabol, elutazom fel evre Kanadaba angol tanulni es meg szerelmes is leszek. Hat ezek a terveim.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hirdess csak nyugodtan
Sőt, én is csapatok egyet!
Örökvidám,félhülye,egy kicsit leharcolt kölyök medve keresi "málnását",hasonló szellemű csajszi személyében,hosszabb távú közös szeretgetésre."sütök neked palacsintát" jeligével lehet jelentkezni privátban...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 09:26

Sőt, én is csapatok egyet!

Örökvidám,félhülye,egy kicsit leharcolt kölyök medve keresi "málnását",hasonló szellemű csajszi személyében,hosszabb távú közös szeretgetésre."sütök neked palacsintát" jeligével lehet jelentkezni privátban...

Hirdetest adok fel. Megkimelt allapotu, keveset hasznalt noci gondos, figyelmes, megbizhato es szenvedelyes szeretot keres alkalmi egyuttletekre.
Jelentketeseket privat uzenetben varom.
Tudom-tudom. Ez nem a tarskereso forum. Majd ott is meghelenek egyszercsak.

Szegény csajszi...hát milyen világ ez baszki?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 09:21

Tegnap maganyosan telt az este...nem volt semmi 8 utan. Ez bem jo igy nekem.

Két hónapja még ugrottam volna!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 04. csütörtök 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 04. csütörtök 09:26

Hirdetest adok fel. Megkimelt allapotu, keveset hasznalt noci gondos, figyelmes, megbizhato es szenvedelyes szeretot keres alkalmi egyuttletekre.