Jó munkát
Szép 7végét!
Engem meg az otthon vár
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 19. szombat 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 09:04

Szép 7végét!
Engem meg az otthon vár

Megyek mert be kell inditanom a 12 hengeres porszíwómat a hétwégi takarításhoz...
A kutyum is wárja már a reggelijét!

Megyek mert be kell inditanom a 12 hengeres porszíwómat a hétwégi takarításhoz...

Wow! Igeg-igen!
Mán csurog a nyálam alig wárom már,hogy a párom haza érjen..... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Mán csurog a nyálam alig wárom már,hogy a párom haza érjen..... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Találkoztál mostanában awwal a barátnőddel akinek segítséget kértél a HELP topicban?
Nm kaptam tőlük wisszajelzést csak azért kérdem.
Érdekelt wna az is,hogy sikerül-e nekik. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 08:47
Nm kaptam tőlük wisszajelzést csak azért kérdem.
Érdekelt wna az is,hogy sikerül-e nekik. (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Hmmmm...
Hát... nagyon remélem h. szüleim is hasonló gondolatokkal várnak Rám

Csak Nekünk:
És rem. ezzel kiengesztellek az F1 miatt...

Hmmmm...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 08:43

Ti mit esztek ma reggelire?
Én 1-2 bazi nagy sajtos-tejfőlös lángost a piacról
és jól megkenem fokhagyma lötyiwel....

Ti mit esztek ma reggelire?

Megyek körülnézek a bondage topicba,hogy ihletet kapjak arra mit is csinálnék most weled....
Pedig már úgy beleéltem magam.... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig már úgy beleéltem magam.... (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól van naaaa
Kicsit már siettettem az idő múlását
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 08:33

Kicsit már siettettem az idő múlását

Jöwő hét wasárnap wan Monaco!
Moncy-Moncy!A fenekelés kijár neked!

Jöwő hét wasárnap wan Monaco!

Jó reggelt!
Moncy! Bepaliztál?Na,mindjárt utána nézek és ha nm most lesz akkor tartozom 1 fenekeléssel!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 19. szombat 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Moncy! Bepaliztál?Na,mindjárt utána nézek és ha nm most lesz akkor tartozom 1 fenekeléssel!

Jóóó reggelt nappali!
Nem is most 7végén lesz az F1 futam
Nem is most 7végén lesz az F1 futam

1994 Május 19. (13 éve történt)
Meghalt Jacqueline Bouvier Kennedy (lánynevén: Jacquline Lee Bouvier), John F. Kennedy felesége.

Meghalt Jacqueline Bouvier Kennedy (lánynevén: Jacquline Lee Bouvier), John F. Kennedy felesége.

Jó éjszakát!

mindenki kényeztet ma? nem borultam ám ki tegnap annyira.
köszönöm.

köszönöm.

nem leszbizek a nappaliban.
nem megy az virtuálisan...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:13

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Hát, ezt max. Prune-nel, mert ugye a másik is csaj...
Vagy Pillével, ha végre válaszolna, hogy akar-e leszbizni.
Vagy veled, ha érdekel...
Vagy Pillével, ha végre válaszolna, hogy akar-e leszbizni.
Vagy veled, ha érdekel...

nem gondoltam volna rólad, hogy azt gondolod rólam, kipróbáltam a pisiszexet... jáááj!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 18. péntek 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 10:11

áthoztam ide a lotyókám kérdését, h a másik két hölgyeménnyel /pillécske és moncy/ kapcsolatban is kitárgyalhassuk!
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se
1) domina szerep (kikötözéssel, paskolással) -Pille imádja, moncyt nem hiszem.
2) anál -mindketten próbálták, pillécske színesítésképp néha alkalmazza
3) hármas szex -moncy mereven elutasítja, pille már játszott a gondolattal, h kipróbálja de sokkalta pasibb párti annál
4) lenyeli/kiköpi -hangulatfüggő
5) szex nyilvános helyen -mindketten kipróbálták /moncy vhol már be is vallotta/
6) pisiszex -háááát talán pille, de sztem Ő se, moncy határozott nem
7) csupasz/fazonírozott/természetes punci -mindkettő csupasz
8) beöltözés jelmezbe, szerepjátékok -pille imádja, moncy hastáncosnéninek szeret beöltözni
9) fórumozás egy szexhonlapon -meg nem merné tenni egyik se

huh! volt?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 05. 18. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 08:10

Jó reggelt mindenkinek!
(köszi Pillécske a tegnap esti mélyreható mns beszélgetést:(
(köszi Pillécske a tegnap esti mélyreható mns beszélgetést:(

nos!
sziasztok! én is jót és kellemeset és keményet és nedveset kívánok mindannyiótok/ba/nak. kinek mit nemtől függően!
moncy az ajánlatomra /3777/ nem is reagálsz?
sziasztok! én is jót és kellemeset és keményet és nedveset kívánok mindannyiótok/ba/nak. kinek mit nemtől függően!

moncy az ajánlatomra /3777/ nem is reagálsz?

Te pedig ügyesen lövöd
Én is megyek szép du.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 18. péntek 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 18. péntek 14:29

Erre már látom nyúú1 válaszát:
"Nekem meg egészen indurka pindurka farkincám van, és ügyesen megnő ilyenkor..."
"Nekem meg egészen indurka pindurka farkincám van, és ügyesen megnő ilyenkor..."