Alkalomadtan elmegyek edzesre volt "gyerekekkel" ,kik ma mar huszonevesek. Edzes utan megyünk a Dzsungelbe sörözni,mert hat megszomjazunk na.
Egy alkalommal,bemeneskor : "Sziasztok ! (pincernö) "Jo estet kivanok !"
Kerdem a fiukat,ez itt kinek köszönt jo estet?
Nagy röhöges..."hat neked ! "
Tavozaskor : "Sz...." " A viszontlatasra !"
Lehel mar nyomta is: - Ne is kerdezd kinek szolt a "viszontlatasra" !
Tehat örvendeni...örvendeni....ha netalan nem akarnak kiszolgalni....
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 05. szombat 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 17:13
Egy alkalommal,bemeneskor : "Sziasztok ! (pincernö) "Jo estet kivanok !"
Kerdem a fiukat,ez itt kinek köszönt jo estet?
Nagy röhöges..."hat neked ! "
Tavozaskor : "Sz...." " A viszontlatasra !"
Lehel mar nyomta is: - Ne is kerdezd kinek szolt a "viszontlatasra" !
Tehat örvendeni...örvendeni....ha netalan nem akarnak kiszolgalni....

a hely, ahol voltunk mindig teli van fiatalokkal, 15 éves kis csajszikkal, srácokkal. tehát viszonyitási alapja van a pultosnak. és nem is használok alapozót ráncaim tüntetésére.
ajaj, és itt jönnek a komplexusok! lehet, azért néztek fiatalkának, mert nem vagyok eléggé bögyös.
ajaj, és itt jönnek a komplexusok! lehet, azért néztek fiatalkának, mert nem vagyok eléggé bögyös.

a hely, ahol voltunk mindig teli van fiatalokkal, 15 éves kis csajszikkal, srácokkal. tehát viszonyitási alapja van a pultosnak. és nem is használok alapozót ráncaim tüntetésére.
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2007. 05. 05. szombat 17:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 17:02

Na te... Pille !!!
A boldogsagtol is el lehet ajulni ?
Vagy meglepetes volt a cammogas utan ?
Vagy a boktol nagyranött majad valtotta volna ki....???

Na te... Pille !!!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 05. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 14:37

annyi esővizet gyűjtöttem tegnap, nem győzök majd locsolni!
képzeljétek, tegnap koncerten voltunk, táncoltunk is sokat, megszomjaztunk, elcammogtunk a pulthoz, kértünk egy-egy jagert, s a pultos kiscsaj megkérdezte, elmúltam-e 18! azt hittem, elájulok!
képzeljétek, tegnap koncerten voltunk, táncoltunk is sokat, megszomjaztunk, elcammogtunk a pulthoz, kértünk egy-egy jagert, s a pultos kiscsaj megkérdezte, elmúltam-e 18! azt hittem, elájulok!
Én is megszomjaztam, esetleg nincsen még abból a jó, nagyjózsiféle garrone-ból?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 05. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 14:37

Az enyím is ,úgyhogy csak beköszönök.szevasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 05. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 05. szombat 13:11

Törölt felhasználó (24620)

Mit sajnos? VÉGRE!
Nem hiányzik senkinek sem, hogy a fagy után a szárazság ölje ki a termést. :(
Ehh, szarakszik a netem... :(
és ennek a szolgáltatónak nincs hétvégi ügyelete... :( grrr
Mit sajnos? VÉGRE!
Nem sajnos, Katicika!
Nekik is boldog névnapot kívánok! De nem tudom, kitől jött a köszöntő. Máshonnan nem jöhetett!, csak a GG-ről! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 20:57
Nekik is boldog névnapot kívánok! De nem tudom, kitől jött a köszöntő. Máshonnan nem jöhetett!, csak a GG-ről! (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 20:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)

Ha Mónikát avagy Flóriánt takar az "édespille", akkor mindenképpen!

Ha Mónikát avagy Flóriánt takar az "édespille", akkor mindenképpen!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 04. péntek 17:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszönöm a névnapi köszöntőt! Nem tudom ki küldte privát úton, de nagyon jólesett!
Szia, Pille!
Gratulálok, gyönyörűek a cicusok. Közben a cicusom nyomkodja a fejét a kezemhez, és veszettül dorombol!
Egyik kedvenc helyem a nappali, mégha eddig nem is szóltam hozzá! Egyszer kipróbálom a feltöltést, mert sok szép képem, aninációm van. De először még bele kell jönnöm!
,
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 05. 04. péntek 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Gratulálok, gyönyörűek a cicusok. Közben a cicusom nyomkodja a fejét a kezemhez, és veszettül dorombol!
Egyik kedvenc helyem a nappali, mégha eddig nem is szóltam hozzá! Egyszer kipróbálom a feltöltést, mert sok szép képem, aninációm van. De először még bele kell jönnöm!

a tegnap született kiccicák.

most nem tudom eldönteni, érdemes vagyok-é a köszöntőre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 16:41

Törölt felhasználó (7767)

GYURKA BÁTYÓ ÜZENETE...KATT!
Boldog névnapot a rá érdemeseknek, és örömteli Anyák Napját is.
Boldog névnapot a rá érdemeseknek, és örömteli Anyák Napját is.
Rá se kattogtál a #3152-re, hogy vajon azt szúrtad-é be? Hová rohansz?

Köszönöm!Ígérem +oldom!Most rohan towább....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 14:15

édes
idézek egy általam igen nagyra becsült félisten szavaiból: "az hogy a saját leveles ládásjábol akkart linkelni képet be..és mikor meg jeleniti a képet akkor idéglenesen létre hozza a levelező rendszer a képet de amit ki lép tőrli is"
nah...ez a baj a képeiddel
használj képfeltöltőt

idézek egy általam igen nagyra becsült félisten szavaiból: "az hogy a saját leveles ládásjábol akkart linkelni képet be..és mikor meg jeleniti a képet akkor idéglenesen létre hozza a levelező rendszer a képet de amit ki lép tőrli is"
nah...ez a baj a képeiddel

használj képfeltöltőt

BOLDOG NÉVNAPOT MINDEN ÜNNEPELTNEK

GYURKA BÁTYÓ ÜZENETE...KATT!
Boldog névnapot a rá érdemeseknek, és örömteli Anyák Napját is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 13:42
Boldog névnapot a rá érdemeseknek, és örömteli Anyák Napját is. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)

gyurka bátyám!
valamit nagyon elgazoltál a képeken!
a ludakról jut eszembe:
"gigantikus gigám van!" -hukk!
valamit nagyon elgazoltál a képeken!
a ludakról jut eszembe:
"gigantikus gigám van!" -hukk!

túl sokan lakunk itt nők, hoztam még egy "asztalt"

Na még eccer az isten éltessen benneteket!
Jó pihenést a 7végén!
És ne feledjétek: Hajrá Talma!!!
Jó pihenést a 7végén!
És ne feledjétek: Hajrá Talma!!!

a taljántorta alá való "asztal" fiúknak

és jányoknak

és jányoknak