de biztos nem láttad a totemállatos hsz-em

vagy kérehtnék inkább egy emléklapot Kátya és a Te aláírásával?

tessék tantó bácsi:

főninéni!
a turisztikába tettem be képeket, oszt a zegyik nem jelenik meg. ha tudod kérlek javítsd ki! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 14:15
a turisztikába tettem be képeket, oszt a zegyik nem jelenik meg. ha tudod kérlek javítsd ki! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)

édes
idézek egy általam igen nagyra becsült félisten szavaiból: "az hogy a saját leveles ládásjábol akkart linkelni képet be..és mikor meg jeleniti a képet akkor idéglenesen létre hozza a levelező rendszer a képet de amit ki lép tőrli is"
nah...ez a baj a képeiddel
használj képfeltöltőt

idézek egy általam igen nagyra becsült félisten szavaiból: "az hogy a saját leveles ládásjábol akkart linkelni képet be..és mikor meg jeleniti a képet akkor idéglenesen létre hozza a levelező rendszer a képet de amit ki lép tőrli is"

használj képfeltöltőt

Drágám!
ezen a 7en se úntunk meg Téged!
jó 7végét!
remélem már /szexteli/ aktív pihenéssel töltöd és nem melóval!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 04. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 14:18
ezen a 7en se úntunk meg Téged!
jó 7végét!
remélem már /szexteli/ aktív pihenéssel töltöd és nem melóval!

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Csak elköszönni ugrottam be. Szép hétvégét mindenkinek! Ha minden a tervek szerint halad, vasárnap este jövök.
Pussssz
Pussssz
Csak elköszönni ugrottam be. Szép hétvégét mindenkinek! Ha minden a tervek szerint halad, vasárnap este jövök.
Pussssz
Pussssz
édes
használj képfeltöltőt
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

használj képfeltöltőt

Áttoltam mán Gyurka bátyánk hűtőszekrényét ide, mert a smúcigja lerejtette egy másik topic sarkába!

taljánfalván van ez a műintézmény?
Szilvának üzenem: Moncynak a ladikos fog sztrip10elni!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 04. péntek 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szilvának üzenem: Moncynak a ladikos fog sztrip10elni!

"...biztos forrásból értesültünk, hogy az egyik nappalilakó a ma esti zártkörű névnapi ünnepségét ebben az objektumban tartja...fotóriporterünk hajnal óta a helyszínen tartózkodik, de egyelőre még nem látta bemenni a signorina-t..."

gyurka bátyám!
valamit nagyon elgazoltál a képeken!
a ludakról jut eszembe:
"gigantikus gigám van!" -hukk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
valamit nagyon elgazoltál a képeken!
a ludakról jut eszembe:
"gigantikus gigám van!" -hukk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
hááááttt
izzzzééééé
kiisvagy?
jaaaajjj a lyánykori neved
korábban jut eszembe!
utóljára tán az én névnapomkor jártál felénk!
természetesen hiányzol a nappaliból! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 04. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 13:24
izzzzééééé
kiisvagy?
jaaaajjj a lyánykori neved

utóljára tán az én névnapomkor jártál felénk!

természetesen hiányzol a nappaliból! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 04. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Nappalisok! Még élek, csakhogy ne aggódjatok miattam, ha netán emlékeznétek még rám. Mostanság kevés időm van fórumozni, de a háttárből azért figyelek.
Sok boldogságot és millió puszit minden kedves névnaposnak.

Sziasztok Nappalisok! Még élek, csakhogy ne aggódjatok miattam, ha netán emlékeznétek még rám. Mostanság kevés időm van fórumozni, de a háttárből azért figyelek.

kik számítanak régieknek?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 08:26

És ,hogy ne mindig reagálós tag legyek, nekem is van kérdésem.
Mi az újak neve és funkciói? (a képből adódik a válasz)

De butus vagy, hát azt így kell:

(tudja valaki mi ez a kézjel?
)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

(tudja valaki mi ez a kézjel?

A lúd után ez tetszik a legjobban!
A fotóriporternek nagyon feltünő a trabija,arrébb kéne állnia!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 12:14

"...biztos forrásból értesültünk, hogy az egyik nappalilakó a ma esti zártkörű névnapi ünnepségét ebben az objektumban tartja...fotóriporterünk hajnal óta a helyszínen tartózkodik, de egyelőre még nem látta bemenni a signorina-t..."

pillének meg hoztam egy nagyon különleges virágot

Kedves névnaposaink!
Pillécske! Moncy az isten éltessen benneteket sokáig! Maradjatok sokáig meg nekünk!
BOLDOG NÉVNAPOT
Pillécske! Moncy az isten éltessen benneteket sokáig! Maradjatok sokáig meg nekünk!
BOLDOG NÉVNAPOT