"...biztos forrásból értesültünk, hogy az egyik nappalilakó a ma esti zártkörű névnapi ünnepségét ebben az objektumban tartja...fotóriporterünk hajnal óta a helyszínen tartózkodik, de egyelőre még nem látta bemenni a signorina-t..."

gyurka bátyám!
valamit nagyon elgazoltál a képeken!
a ludakról jut eszembe:
"gigantikus gigám van!" -hukk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
valamit nagyon elgazoltál a képeken!
a ludakról jut eszembe:
"gigantikus gigám van!" -hukk! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
hááááttt
izzzzééééé
kiisvagy?
jaaaajjj a lyánykori neved
korábban jut eszembe!
utóljára tán az én névnapomkor jártál felénk!
természetesen hiányzol a nappaliból! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 04. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 13:24
izzzzééééé
kiisvagy?
jaaaajjj a lyánykori neved

utóljára tán az én névnapomkor jártál felénk!

természetesen hiányzol a nappaliból! (Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 05. 04. péntek 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Nappalisok! Még élek, csakhogy ne aggódjatok miattam, ha netán emlékeznétek még rám. Mostanság kevés időm van fórumozni, de a háttárből azért figyelek.
Sok boldogságot és millió puszit minden kedves névnaposnak.

Sziasztok Nappalisok! Még élek, csakhogy ne aggódjatok miattam, ha netán emlékeznétek még rám. Mostanság kevés időm van fórumozni, de a háttárből azért figyelek.

kik számítanak régieknek?
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 08:26

És ,hogy ne mindig reagálós tag legyek, nekem is van kérdésem.
Mi az újak neve és funkciói? (a képből adódik a válasz)

De butus vagy, hát azt így kell:

(tudja valaki mi ez a kézjel?
)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

(tudja valaki mi ez a kézjel?

A lúd után ez tetszik a legjobban!
A fotóriporternek nagyon feltünő a trabija,arrébb kéne állnia!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 12:14

"...biztos forrásból értesültünk, hogy az egyik nappalilakó a ma esti zártkörű névnapi ünnepségét ebben az objektumban tartja...fotóriporterünk hajnal óta a helyszínen tartózkodik, de egyelőre még nem látta bemenni a signorina-t..."

pillének meg hoztam egy nagyon különleges virágot

Kedves névnaposaink!
Pillécske! Moncy az isten éltessen benneteket sokáig! Maradjatok sokáig meg nekünk!
BOLDOG NÉVNAPOT
Pillécske! Moncy az isten éltessen benneteket sokáig! Maradjatok sokáig meg nekünk!
BOLDOG NÉVNAPOT
Hali! A Vuk semnem rossz!
De melyik? A kicsi wagy a nagy?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

a nappaliba nem kell szépnek lennie a totemállatnak!
a nappali úgyis tele van szépséggel:
Charlotte; Mme; Pillécske; Moncy; Katicika ... (Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:40
a nappali úgyis tele van szépséggel:
Charlotte; Mme; Pillécske; Moncy; Katicika ... (Ez egy válasz VenCovek üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!

Tessék, egy totem állat! Se nem kutya, se nem macska... bár egy kicsit "voodoo-s" hangulatú.
...hmm, meg talán nem is elég szép. De bárminek lehet gondolni, és ez nagy előny ebben a kategóriában.

Tessék, egy totem állat! Se nem kutya, se nem macska... bár egy kicsit "voodoo-s" hangulatú.
...hmm, meg talán nem is elég szép. De bárminek lehet gondolni, és ez nagy előny ebben a kategóriában.

bocs a másik topicba tévedtem!
a lábaid köze az orszég legszebb helye!
vissza is megyek közéjük. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:28
a lábaid köze az orszég legszebb helye!

vissza is megyek közéjük. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)

más topic reklámozásáért egyszer kimaradsz a dobásból
sőt! menj vissza a lábaim közé, és kezdd újra a kört

Sziasztok!

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 21:49

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, egy újabb hülyeség:
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)
Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!
Válasszunk TOTEMÁLLATOT a nappalinak. Ki milyen szent állatot nevezne ki és miért? (egyetlen kérésem van, macska vagy kutya ne legyen!)

Holnap délután elutazunk 3 napra, úgyhogy egy ideig nyugton lesztek a hülyeségeimtől. De aztán!!!

más topic reklámozásáért egyszer kimaradsz a dobásból
sőt! menj vissza a lábaim közé, és kezdd újra a kört
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 04. péntek 10:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 04. péntek 10:12

Nézzetek be a lotyókám kedvenc topicjába, az ország egyik legszebb helyéről tettem be képeket!
Nézzetek be a lotyókám kedvenc topicjába, az ország egyik legszebb helyéről tettem be képeket!
Tegnap bóklásztam a Mouradi szobában,és mit láttam,? kopaszgyík korodban bitoroltad az avataromat. Lehet ez jár a kopaszgyíkoknak

És ,hogy ne mindig reagálós tag legyek, nekem is van kérdésem.
Mi az újak neve és funkciói? (a képből adódik a válasz)

Brrrr.. még a hideg is kirázza,wörd, excel szavaktól hiába jutott az ürbe érte,hőn szeretett Simonyink. jóregg mindenkinek
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 05. 03. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 03. csütörtök 15:14

Segítsetek.. excelben hogy a búbánatba tudok felső alsó indexet??????