Akkor jó.Imádom a kutyákat,pláne ha macskára támadnak.(az elsö képbeszúrásod egy blogra,és erre a képre utalt)
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Lenkei Vikire gondolsz?
Kár, h ő is szilikonvölgy szülöttje! és ráadásul nagyon látszik, hogy az!!! (Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
végre hoztátok ezeket a szépségeket!
remélem a macsekokat móresre tanítja!
de csak akkor bánthatják őket, ha tényleg megérdemlik! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)
remélem a macsekokat móresre tanítja!
de csak akkor bánthatják őket, ha tényleg megérdemlik! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 05. 02. szerda 09:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Sóskúton az ősember barlangjába voltatok vagy a nyakaskőnél?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 21:48

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Jó estét!
Voltunk a Dunánál Ercsiben. A kiscsaj nagyon élvezte a kődobálást, de persze az üvegszilánkok sokkal jobban vonzották...
Jött egy hatalmas hajó és akkora hullámot vert, hogy csak a gyereket tudtam már kimenekíteni, az én cipőmet beterítette
Aztán elmentünk még kirándulni Biatorbágy mellé.
Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?
Voltunk a Dunánál Ercsiben. A kiscsaj nagyon élvezte a kődobálást, de persze az üvegszilánkok sokkal jobban vonzották...
Jött egy hatalmas hajó és akkora hullámot vert, hogy csak a gyereket tudtam már kimenekíteni, az én cipőmet beterítette

Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?
papa! cső. Van topic aminenek lehet ürülni
fogsz. Dundika utóda.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 05. 02. szerda 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 02. szerda 08:45

- szex-Charlotte
- tánc-Pille
- autó-nincs lemosva hónapok óta! pedig Moncy imád autót mosni!
- álom-nappalis party és én is részt tudok venni
- csók-csókolom a kérdés feltevőjét franciacsókkal!
- zene-Willy bulizik!
- tánc-Pille
- zene-Willy bulizik!

- szex-Charlotte
- tánc-Pille
- zene-Willy bulizik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 28. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 19:16
- tánc-Pille
- zene-Willy bulizik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 28. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Játsszunk még asszociációs játékot! (már ha van kedvetek...)
Mindenki írja le a legelső dolgot, ami az alábbi szavakról az eszébe jut:
- szex
- tánc
- autó
- álom
- csók
- zene
Mindenki írja le a legelső dolgot, ami az alábbi szavakról az eszébe jut:
- szex
- tánc
- autó
- álom
- csók
- zene

és a kutyád is dobálja a kavicsot?

Reggelt!
Na először megreggelizek, mert a végén megint elfeledkezek róla!
bár már elkezdtem a visszaolvasgatást!
különösen a pénteken délután történtekre voltam kíváncsi!
Tom remélem a kutymutyom jól lakott a macsekkal, ha már úgyis a macsekodra uszították!
Na először megreggelizek, mert a végén megint elfeledkezek róla!
bár már elkezdtem a visszaolvasgatást!
különösen a pénteken délután történtekre voltam kíváncsi!
Tom remélem a kutymutyom jól lakott a macsekkal, ha már úgyis a macsekodra uszították!

Kicsi a wilág!Ercsiwel szemben a Dunánál,a fiam nagy kőhajító mester!

Hát dehogynem.A múltkor lebukott
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 28. szombat 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 28. szombat 22:25

úgy látom, ma te ülsz le, s mesélsz.
tom, te nem is dohányzol...

Ja -lol-

A második válaszra igennel válaszoltál volna, lehettél volna egyszerre több helyen is.Este össze jöttetek volna,itt a fórumon,és mindent megbeszéltetek volna.

én itthon voltam, firkáltam és palacsintát sütöttem (eXXXtrafokhagymás túróval töltve
)
Jutott még a szüleimnek is mire hazaértek, és apán több kört is kért a fokhagymásból ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 21:48

Jutott még a szüleimnek is mire hazaértek, és apán több kört is kért a fokhagymásból ^_^ (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 21:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó estét!
Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?

Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?
Jó estét!
Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?

Kellemesen elfáradtam.
Ki hol volt ma?
hmmm, túrós csusza harcsapaprikással... egyszer már megpróbálnám...
Asszem mégis keverek egy fokhagymás túrót...
Barátnőm úgysincs, éljen a fokhagyma!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2007. 05. 01. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 18:14
Asszem mégis keverek egy fokhagymás túrót...
Barátnőm úgysincs, éljen a fokhagyma!

végül is hasonló lahat amikor a nagyi palacsintázójában eszel olyan palacsintát ami nem édes pl: mexicoi, milánói, sonkás, stb.
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti...
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti...
Erről jut eszembe nekem is meg kell még csinálnom....
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 05. 01. kedd 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
végül is hasonló lahat amikor a nagyi palacsintázójában eszel olyan palacsintát ami nem édes pl: mexicoi, milánói, sonkás, stb.
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 01. kedd 14:00
Amugy van aki a pörkölthöz a túrós csuszát szereti... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 01. kedd 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

én itthon vagyok.
Sütöttem palacsintát...
volt még egy kis adag marhapörkölt... mmmmh... ettetek már pörkölthöz palacsintát köretnek?
Sütöttem palacsintát...
volt még egy kis adag marhapörkölt... mmmmh... ettetek már pörkölthöz palacsintát köretnek?