Elcsépelt ám az, h a méret nem lényeg.
Dehogynem.nem jo ha kicsi, nem jo, ha tul hosszu.
De a vastagság lényeges.
A nagy makk meg maga a menyország! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:18
Dehogynem.nem jo ha kicsi, nem jo, ha tul hosszu.
De a vastagság lényeges.
A nagy makk meg maga a menyország! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Partner kényeztetése sem farok méret függő
Nálam alap,nem azért mert kicsi a lajcsika,hanem mert élvezem,meg a partner is,én meg szeressem ha minden igény kielégítve

Nálam alap,nem azért mert kicsi a lajcsika,hanem mert élvezem,meg a partner is,én meg szeressem ha minden igény kielégítve

Nem vitázom
Akkor más téma....van kezes képem
Kérhetek egy "elemzést"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:15

Akkor más téma....van kezes képem

Kérhetek egy "elemzést"?

Törölt felhasználó (3997382)

Megboldogult Nagyapám mondta régen:
Kislányom, egyet jol jegyezz meg. A férfi csak megemeli a kalapját, és odébb áll, hátra sem néz, már látja a következőt"
Summa summarom: a ffiak zöme (peeersze itt is van kivétel) nem vesz lelkére olyat, amin egy nöi lélek megfeszül.
Kevésbé vagytok lelkisek és ez tény. Így vagytok össze rakva.
Gondolj a példákra: hárem.
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ...
Kislányom, egyet jol jegyezz meg. A férfi csak megemeli a kalapját, és odébb áll, hátra sem néz, már látja a következőt"
Summa summarom: a ffiak zöme (peeersze itt is van kivétel) nem vesz lelkére olyat, amin egy nöi lélek megfeszül.
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ...
Áh, ennyire nem fontos.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:11

Kb 3 perc alatt megoldható,persze kicsi macera.
Vannak oldalak ahol kiválasztható ideig fent van a kép,alatta lehet cserélni,reg sem kell hozzá.
De te tudod.
Amúgy szeressük a szexi képeket
Vannak oldalak ahol kiválasztható ideig fent van a kép,alatta lehet cserélni,reg sem kell hozzá.
De te tudod.

Partner kényeztetése sem farok méret függő

2x 22 lenne, mondanám mutass be neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:11

Törölt felhasználó (3901512)

A fiam pl. huszonkét éves,magas,jóképű,nagyfarkú. Nem erőlteti a puncikényeztetést!!
Megboldogult Nagyapám mondta régen:
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:08
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Már megint a pasik meg a lelkük..
Persze,pasi oldalon is fontos hogy a szex is rendben legyen,ne csak az emberi.
Igenis mozgat minket a lelki sík is.
Nekem édes kevés a testi vágy,kell hogy megérintsen a személye is.Bevallom,próbáltam úgy is,de nem az igazi, ebből adódóan ilyen nővel is találkoztam
Tehát nőben is van ilyen.
Nem vitázom,a pasikhoz nem értek

Nekem édes kevés a testi vágy,kell hogy megérintsen a személye is.Bevallom,próbáltam úgy is,de nem az igazi, ebből adódóan ilyen nővel is találkoztam

A fiam pl. huszonkét éves,magas,jóképű,nagyfarkú. Nem erőlteti a puncikényeztetést!!
Kb 3 perc alatt megoldható,persze kicsi macera.
De te tudod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:58
De te tudod.

Elvileg saját képet, ide. De ha nem megy, nem vesződnék, véfülis tökegymindegy.
Lédi,én nem csesztettelek! A tíz centi,az már tényleg kicsi szerintem is. Én azt írtam,mivel én is csak az átlagméret alján vagyok,mással kompenzálom a dolgot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:38
Törölt felhasználó (869472)

A kis kukikról beszélgettünk. Én meg elmeséltem, hogy nem tudtam megmaradni egy régi pasim mellett hiába volt minden egyéb tekintetben jó adottságú. Mert 10 cm-es farka volt. De itt többen úgy vélik, hogy a kis farokméretet egyéb tényezőkkel lehet kompenzálni. Persze tudom én lehet mást is játszani, ami jól esik és izgalmas, de őszintén, ha nincs mivel megdugnia ( nálam ez 15 cm-től kisebb méretet jelent épp ), akkor úgyis hiányérzetem lesz előbb utóbb. Vagy együtt keresünk majd kalandot erre, vagy a háta mögött tenném meg ( ezt a verziót nem tartom fairnek senkivel szemben). Röviden ennyi.....
Már megint a pasik meg a lelkük..
Tehát nőben is van ilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:57

Jogos.
Hiába működik az emberi oldal, ha a szex nem teljes, halálra van ítélve a viszony. Lassú halálra.
Mert minden létünk mozgató rugója a szex.
Azt a verziót meg én el sem tudom képzelni, hogy olyannal éljek és szexeljek, aki emberileg hagy sok kívánni valót maga után.
A szex sem esne jól egy ilyennel.
De ez a nőknél más, Lédi.
A pasik "gyomra" kevésbé finnyás. A lelki sík ritkán mozgatja őket. Van testi vágy a szexre, és ennyi elég. Kissé egyszerü, de ez van.
Hiába működik az emberi oldal, ha a szex nem teljes, halálra van ítélve a viszony. Lassú halálra.
Azt a verziót meg én el sem tudom képzelni, hogy olyannal éljek és szexeljek, aki emberileg hagy sok kívánni valót maga után.
A pasik "gyomra" kevésbé finnyás. A lelki sík ritkán mozgatja őket. Van testi vágy a szexre, és ennyi elég. Kissé egyszerü, de ez van.
Elvileg saját képet, ide. De ha nem megy, nem vesződnék, véfülis tökegymindegy.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Jogos.
A pasik "gyomra" kevésbé finnyás. A lelki sík ritkán mozgatja őket. Van testi vágy a szexre, és ennyi elég. Kissé egyszerü, de ez van. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A pasik "gyomra" kevésbé finnyás. A lelki sík ritkán mozgatja őket. Van testi vágy a szexre, és ennyi elég. Kissé egyszerü, de ez van. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A kis kukikról beszélgettünk. Én meg elmeséltem, hogy nem tudtam megmaradni egy régi pasim mellett hiába volt minden egyéb tekintetben jó adottságú. Mert 10 cm-es farka volt. De itt többen úgy vélik, hogy a kis farokméretet egyéb tényezőkkel lehet kompenzálni. Persze tudom én lehet mást is játszani, ami jól esik és izgalmas, de őszintén, ha nincs mivel megdugnia ( nálam ez 15 cm-től kisebb méretet jelent épp ), akkor úgyis hiányérzetem lesz előbb utóbb. Vagy együtt keresünk majd kalandot erre, vagy a háta mögött tenném meg ( ezt a verziót nem tartom fairnek senkivel szemben). Röviden ennyi.....
Akkor jól értettelek
Én mondjuk úgy gondoltam hogy nem feltétlenül a nagy méret kell a jó szexhez,az még kevés
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mondjuk úgy gondoltam hogy nem feltétlenül a nagy méret kell a jó szexhez,az még kevés

Mert mit szeretnél? Hátha találunk megoldást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:32

Mekkora kaka...

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:31

Szia. Mi történt?
Mekkora kaka...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:27

Ide?Sajátot nem tudsz,szerintem képfeltős oldalról linket csak.Előbb oda feltölt és azt.Webes képet meg az utolsó elötti ikonnál,kép megnyit és annak a linkjét.
Szia. Mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:24

Szia!
Épp emlegettelek.

Ide?Sajátot nem tudsz,szerintem képfeltős oldalról linket csak.Előbb oda feltölt és azt.Webes képet meg az utolsó elötti ikonnál,kép megnyit és annak a linkjét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:24

Szia Medve.
Hogy kell ide képet feltenni?
Hogy kell ide képet feltenni?
Szia!
Épp emlegettelek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 13:58

Sziasztok
Szia Medve.
Hogy kell ide képet feltenni? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:18
Hogy kell ide képet feltenni? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Egy kérdés,egyre több olyan csajszival találkozok aki megnézi az ember kezét.
Melyik rész ami "mond' valamit,tenyér vagy kézfej? Dobok fel egyet lehet,kíváncsivá tett
Melyik rész ami "mond' valamit,tenyér vagy kézfej? Dobok fel egyet lehet,kíváncsivá tett