Vita? Beszélgetünk.
De persze el is hallgathatok. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:20
De persze el is hallgathatok. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem vitázom
Akkor más téma....van kezes képem
Kérhetek egy "elemzést"?

Kérhetek egy "elemzést"?

Elcsépelt ám az, h a méret nem lényeg.
Dehogynem.nem jo ha kicsi, nem jo, ha tul hosszu.
De a vastagság lényeges.
A nagy makk meg maga a menyország! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:18
Dehogynem.nem jo ha kicsi, nem jo, ha tul hosszu.
De a vastagság lényeges.
A nagy makk meg maga a menyország! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Partner kényeztetése sem farok méret függő
Nálam alap,nem azért mert kicsi a lajcsika,hanem mert élvezem,meg a partner is,én meg szeressem ha minden igény kielégítve

Nálam alap,nem azért mert kicsi a lajcsika,hanem mert élvezem,meg a partner is,én meg szeressem ha minden igény kielégítve

Nem vitázom
Kérhetek egy "elemzést"?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:15

Kérhetek egy "elemzést"?

Törölt felhasználó (3997382)

Megboldogult Nagyapám mondta régen:
Kislányom, egyet jol jegyezz meg. A férfi csak megemeli a kalapját, és odébb áll, hátra sem néz, már látja a következőt"
Summa summarom: a ffiak zöme (peeersze itt is van kivétel) nem vesz lelkére olyat, amin egy nöi lélek megfeszül.
Kevésbé vagytok lelkisek és ez tény. Így vagytok össze rakva.
Gondolj a példákra: hárem.
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ...
Kislányom, egyet jol jegyezz meg. A férfi csak megemeli a kalapját, és odébb áll, hátra sem néz, már látja a következőt"
Summa summarom: a ffiak zöme (peeersze itt is van kivétel) nem vesz lelkére olyat, amin egy nöi lélek megfeszül.
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ...
Áh, ennyire nem fontos.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:11

Kb 3 perc alatt megoldható,persze kicsi macera.
Vannak oldalak ahol kiválasztható ideig fent van a kép,alatta lehet cserélni,reg sem kell hozzá.
De te tudod.
Amúgy szeressük a szexi képeket
Vannak oldalak ahol kiválasztható ideig fent van a kép,alatta lehet cserélni,reg sem kell hozzá.
De te tudod.

Partner kényeztetése sem farok méret függő

2x 22 lenne, mondanám mutass be neki
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:11

Törölt felhasználó (3901512)

A fiam pl. huszonkét éves,magas,jóképű,nagyfarkú. Nem erőlteti a puncikényeztetést!!
Megboldogult Nagyapám mondta régen:
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:08
Vagy az állatvilág... miböl áll ált.egy csorda. Sok nőstény, egy vezérhím.... s pár lúzer aki várja a lepattanót. Kb.igy van ez ... (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Már megint a pasik meg a lelkük..
Persze,pasi oldalon is fontos hogy a szex is rendben legyen,ne csak az emberi.
Igenis mozgat minket a lelki sík is.
Nekem édes kevés a testi vágy,kell hogy megérintsen a személye is.Bevallom,próbáltam úgy is,de nem az igazi, ebből adódóan ilyen nővel is találkoztam
Tehát nőben is van ilyen.
Nem vitázom,a pasikhoz nem értek

Nekem édes kevés a testi vágy,kell hogy megérintsen a személye is.Bevallom,próbáltam úgy is,de nem az igazi, ebből adódóan ilyen nővel is találkoztam

A fiam pl. huszonkét éves,magas,jóképű,nagyfarkú. Nem erőlteti a puncikényeztetést!!
Kb 3 perc alatt megoldható,persze kicsi macera.
De te tudod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:58
De te tudod.

Elvileg saját képet, ide. De ha nem megy, nem vesződnék, véfülis tökegymindegy.
Lédi,én nem csesztettelek! A tíz centi,az már tényleg kicsi szerintem is. Én azt írtam,mivel én is csak az átlagméret alján vagyok,mással kompenzálom a dolgot!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:38
Törölt felhasználó (869472)

A kis kukikról beszélgettünk. Én meg elmeséltem, hogy nem tudtam megmaradni egy régi pasim mellett hiába volt minden egyéb tekintetben jó adottságú. Mert 10 cm-es farka volt. De itt többen úgy vélik, hogy a kis farokméretet egyéb tényezőkkel lehet kompenzálni. Persze tudom én lehet mást is játszani, ami jól esik és izgalmas, de őszintén, ha nincs mivel megdugnia ( nálam ez 15 cm-től kisebb méretet jelent épp ), akkor úgyis hiányérzetem lesz előbb utóbb. Vagy együtt keresünk majd kalandot erre, vagy a háta mögött tenném meg ( ezt a verziót nem tartom fairnek senkivel szemben). Röviden ennyi.....
Már megint a pasik meg a lelkük..
Tehát nőben is van ilyen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:57

Jogos.
Hiába működik az emberi oldal, ha a szex nem teljes, halálra van ítélve a viszony. Lassú halálra.
Mert minden létünk mozgató rugója a szex.
Azt a verziót meg én el sem tudom képzelni, hogy olyannal éljek és szexeljek, aki emberileg hagy sok kívánni valót maga után.
A szex sem esne jól egy ilyennel.
De ez a nőknél más, Lédi.
A pasik "gyomra" kevésbé finnyás. A lelki sík ritkán mozgatja őket. Van testi vágy a szexre, és ennyi elég. Kissé egyszerü, de ez van.
Hiába működik az emberi oldal, ha a szex nem teljes, halálra van ítélve a viszony. Lassú halálra.
Azt a verziót meg én el sem tudom képzelni, hogy olyannal éljek és szexeljek, aki emberileg hagy sok kívánni valót maga után.
A pasik "gyomra" kevésbé finnyás. A lelki sík ritkán mozgatja őket. Van testi vágy a szexre, és ennyi elég. Kissé egyszerü, de ez van.
Elvileg saját képet, ide. De ha nem megy, nem vesződnék, véfülis tökegymindegy.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Jogos.
A pasik "gyomra" kevésbé finnyás. A lelki sík ritkán mozgatja őket. Van testi vágy a szexre, és ennyi elég. Kissé egyszerü, de ez van. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
A pasik "gyomra" kevésbé finnyás. A lelki sík ritkán mozgatja őket. Van testi vágy a szexre, és ennyi elég. Kissé egyszerü, de ez van. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

A kis kukikról beszélgettünk. Én meg elmeséltem, hogy nem tudtam megmaradni egy régi pasim mellett hiába volt minden egyéb tekintetben jó adottságú. Mert 10 cm-es farka volt. De itt többen úgy vélik, hogy a kis farokméretet egyéb tényezőkkel lehet kompenzálni. Persze tudom én lehet mást is játszani, ami jól esik és izgalmas, de őszintén, ha nincs mivel megdugnia ( nálam ez 15 cm-től kisebb méretet jelent épp ), akkor úgyis hiányérzetem lesz előbb utóbb. Vagy együtt keresünk majd kalandot erre, vagy a háta mögött tenném meg ( ezt a verziót nem tartom fairnek senkivel szemben). Röviden ennyi.....
Akkor jól értettelek
Én mondjuk úgy gondoltam hogy nem feltétlenül a nagy méret kell a jó szexhez,az még kevés
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Én mondjuk úgy gondoltam hogy nem feltétlenül a nagy méret kell a jó szexhez,az még kevés

Mert mit szeretnél? Hátha találunk megoldást...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:32

Mekkora kaka...

(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:31

Szia. Mi történt?
Mekkora kaka...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:27

Ide?Sajátot nem tudsz,szerintem képfeltős oldalról linket csak.Előbb oda feltölt és azt.Webes képet meg az utolsó elötti ikonnál,kép megnyit és annak a linkjét.
Szia. Mi történt?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:24

Szia!
Épp emlegettelek.

Ide?Sajátot nem tudsz,szerintem képfeltős oldalról linket csak.Előbb oda feltölt és azt.Webes képet meg az utolsó elötti ikonnál,kép megnyit és annak a linkjét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 14:24

Szia Medve.
Hogy kell ide képet feltenni?
Hogy kell ide képet feltenni?
Szia!
Épp emlegettelek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 13:58

Sziasztok