Azaz,bocs,nem kérdezek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 18:51
Törölt felhasználó (4003272)

psssszt.... nem kell kiabálni
Csak leteríted a vörös szőnyeget,dobálsz pár konfettit és az elég lesz.
Sajnos ti is nekem

Sajnos ti is nekem

Miért sajnos?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 18:51

Sajnos ti is nekem

Sajnos ti is nekem

Sajnos ti is nekem

Sajnos ti is nekem

De a lényeg,hogy itt vagy!! Csókollak!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 18:47

Halihooooo kutyu
Hiányoztál!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 18:47

Halihooooo kutyu
Halihooooo kutyu
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 18:44
Törölt felhasználó (3901512)

Halihóó!!!
Halihóó!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 18:34

Es az sem baj ha nem csupasz mint a csiga,de nem is tul bundas. Persze a ferfi mellkas,mert a noi jobb ha csupasz

Es az sem baj ha nem csupasz mint a csiga,de nem is tul bundas. Persze a ferfi mellkas,mert a noi jobb ha csupasz

Ez nem az, amit akarok. Ez csak az, ami a legszebb szamomra....Amit akarok, az az ember, aki vonz eloben is. Legyen az no vagy ferfi. Sokszor egeszen mas kulseju ember jon be vegul egy bugyitepos szexre, mint aki amugy a legszebb kulseju lenne.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt nagyon szépen megfogalmaztad
te tudod mit akarsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 18:03

Törölt felhasználó (869472)

A ferfi mellkson szep ha van egy kis ive az izomnak a mell alatt es a mellbimbok aproak. Ez szsmomra a legszebb. A noi melleknel vagy a kicsi ( nem lapos ) es elore hegyesedo, vagy a szep nagy de kemeny allagu mellek tetszenek kenyeztetesre jol merevedo mellbimbokkal.

A ferfi mellkson szep ha van egy kis ive az izomnak a mell alatt es a mellbimbok aproak. Ez szsmomra a legszebb. A noi melleknel vagy a kicsi ( nem lapos ) es elore hegyesedo, vagy a szep nagy de kemeny allagu mellek tetszenek kenyeztetesre jol merevedo mellbimbokkal.

Nagyon köszönöm
A tiéd is szép ami kint volt
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 17:34

Törölt felhasználó (3997382)

Nekem a tied pl.tetszik.
Bármelyiket választhatod mindkét válasz érdekel
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 17:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 17:53

Most a ferfi mellkas vagy a noi mellek a kerdes? Mihez szoljak hozza Dead?
Most a ferfi mellkas vagy a noi mellek a kerdes? Mihez szoljak hozza Dead?
Ha áttértünk a cicikre,én azt mondanám,mint a lányok a faroktémában- ne legyen túl kicsi,de túlontúl nagy se. Számomra a kényeg,élvezze a izgatást!
Hát, hogy mit szeretnék... talán 80D-t
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 17:25
Volt itt pöcsi , meg punci téma , na de mi a helyzet a mellekkel? Ki mit szeret
?

Nekem a tied pl.tetszik.
(Ez egy válasz Deadpool42 üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 17:25
Volt itt pöcsi , meg punci téma , na de mi a helyzet a mellekkel? Ki mit szeret
?

Nos, nekem a bugyrom tele a fejtegetéssel, mint egy hagymát hámozgassam.
Ha színészkedik, játszmázik, taktikázik, tesztel akkor egyszerüen nincs miről beszélni.
Két ffi tudott ellágyítani, akit engedtem titkaimba, olyanba amibe senkinek hozzáférést nem engedtem. Ergo a legnagyobb bizalmam kapta. De álarcot húz, és játszik, hogy az ő lelke ne sérüljön, az enyémet megtapossa, többször is.
Sebeket ejt, feltépi és uj sebeket ad.
Nos, nekem őszintén szólva elegem van a ffi lélelkből, és maradok annál, ami: szex és más semmi.
A lelkivilágát meg mindenki tartogassa otthonra.
A véleményem nem változik, a ffiak uömét a farka viszi előre, agy nélkül.
A jelenlévők kivételek, persze.
Amiket leírtam a személyes tapasztalatom.
Medve, ha az érveink különböznek, az még nem vita.
De ha,azt irod nekem nem vitázol, lezárod a beszélgetést. Ez sem épp motiválo bármi diskurzusra itt, se máshol. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 13. vasárnap 15:31
Ha színészkedik, játszmázik, taktikázik, tesztel akkor egyszerüen nincs miről beszélni.
Két ffi tudott ellágyítani, akit engedtem titkaimba, olyanba amibe senkinek hozzáférést nem engedtem. Ergo a legnagyobb bizalmam kapta. De álarcot húz, és játszik, hogy az ő lelke ne sérüljön, az enyémet megtapossa, többször is.
Sebeket ejt, feltépi és uj sebeket ad.
Nos, nekem őszintén szólva elegem van a ffi lélelkből, és maradok annál, ami: szex és más semmi.
A lelkivilágát meg mindenki tartogassa otthonra.
A véleményem nem változik, a ffiak uömét a farka viszi előre, agy nélkül.
A jelenlévők kivételek, persze.
Amiket leírtam a személyes tapasztalatom.
Medve, ha az érveink különböznek, az még nem vita.
De ha,azt irod nekem nem vitázol, lezárod a beszélgetést. Ez sem épp motiválo bármi diskurzusra itt, se máshol. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 13. vasárnap 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem a férfiaknak is van lelkük. Csak nagyon mélyen elrejtik az évek alatt. Sokkal kevesebb csalódástól és rossz tapasztalástól megkeményednek, mint a nők. Aztán győzd kihámozni út a sok kéreg alól, míg felcsillan az igazi valója. Azt is csak percekre mutatja meg. Ha szerelmes, akkor láthatod őt teljes valójában. Viszont olyankor néha olyan, mint elefánt a porcelánboltban. Válogatás nélkül rád önti a gondolatait és néha igencsak meglepődsz....Én így tapasztalom.