Értem én
Csak mókázgatok,de hidd el ha táncolni látsz azon inkább sírva fakadsz
Dögöt enni...Élő pörköltet láttál már?

Ne tedd.. nem vagy Te Don..
Nekem az eszem tokja bolhás.. azé' konQrrálgatok itten Veled.. a közös gyogyóulgatás érdekében.. tudod..?.. az a f@Xa,ha felfelé görbül a szánk.. (amiből a Te esetedben ott félelmeteskednek kifelé a nagy randa agyaraid is.. amik - remélem-csak málnásak..?.. dögöt ne 1él! attÚÚ' büdi lesz a pofád!)
Sz'al.. közösen gyogyóulgassunk tovább!ra is..
Sőt.. mókás medve esetén a táncos kedv is pozitívum..!.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem az eszem tokja bolhás.. azé' konQrrálgatok itten Veled.. a közös gyogyóulgatás érdekében.. tudod..?.. az a f@Xa,ha felfelé görbül a szánk.. (amiből a Te esetedben ott félelmeteskednek kifelé a nagy randa agyaraid is.. amik - remélem-csak málnásak..?.. dögöt ne 1él! attÚÚ' büdi lesz a pofád!)
Sz'al.. közösen gyogyóulgassunk tovább!ra is..
Sőt.. mókás medve esetén a táncos kedv is pozitívum..!.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Őrült...
Van bolhanyakörvem...
De vettem...csendes olvasó leszek
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 15:22

Van bolhanyakörvem...

De vettem...csendes olvasó leszek

De biztos bolhás a bundád.. & azok a kis rohadék vérszívók, ha lehetőségük adódik, a Tyárkányvért is simán-jóízűen fogyasztják reggel.. nyersen.. még arra sincs igényük, h. megfőzzék, v. kiránCCSák..csak úgy mondom..

De biztos bolhás a bundád.. & azok a kis rohadék vérszívók, ha lehetőségük adódik, a Tyárkányvért is simán-jóízűen fogyasztják reggel.. nyersen.. még arra sincs igényük, h. megfőzzék, v. kiránCCSák..csak úgy mondom..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 15:11

Én tudok olyant főzni meg rántani!Diszóim sincsenek..csak úgy mondom

Én tudok olyant főzni meg rántani!Diszóim sincsenek..csak úgy mondom
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 15:07

Törölt felhasználó (4003272)

Diétázom,nem ehetek kenyérkét :"(
Egy kis instant életet kérek

Az van dögivel.. (instant élet)
+ kenyeret is tudnÉK akkorát "vágni", h. tele lenne vele a.. khmm.. izé.. bendője.. is.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 15:07
+ kenyeret is tudnÉK akkorát "vágni", h. tele lenne vele a.. khmm.. izé.. bendője.. is.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát de sóher vagy,1 szelet?
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)

Fura, és nem alvilági figura vagyok.. nincs disznyótelepen, mint 1eseknek(kósamamzi+a vénfaszacsávónak a 2füstölgő-puskacsöves angolhumorból)
1szelet vajas-mézes kenyérkével.. is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 14:51

Megetetnél? De édes..... a disznyókkal?

Megetetnél? De édes..... a disznyókkal?
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 14:48

Dokival nem.. 1 nedves-reggel "tulajdonos" zombi-mód kelő TYoporzékoló TYárkánnyal inkább.. akit majd' elfelejtettem meg is etetnék.. ha úgy hozná a sors, hogy kiolvaszt6nám..
Dokival nem.. 1 nedves-reggel "tulajdonos" zombi-mód kelő TYoporzékoló TYárkánnyal inkább.. akit majd' elfelejtettem meg is etetnék.. ha úgy hozná a sors, hogy kiolvaszt6nám..
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 14:39

Szerencsére vidámságban meg nevetésben nincs hiányom,szeressem is
A "reggel" hát biztosan pozitívan hatna az egészségemre..
Kár hogy nem lehet feliratni dokival receptre

Mit? "Doktor úr,felírna nekem egy puncit? 10-20,vagy 30 darabosat teccik kérni?" Hehe
Szerencsére vidámságban meg nevetésben nincs hiányom,szeressem is
Kár hogy nem lehet feliratni dokival receptre

"AZ" jó.. simán.. reggel is..
A nevetés(is) gyógyít.. antikarcinogén 6ása(is)van..simán szüksége van rá sz.tem még a derMedvéknek is.. ebben a(sajna 1re betegebb) világban..
Nem?De!Bár..?.. brummm.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
A nevetés(is) gyógyít.. antikarcinogén 6ása(is)van..simán szüksége van rá sz.tem még a derMedvéknek is.. ebben a(sajna 1re betegebb) világban..
Nem?De!Bár..?.. brummm.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Erősen megmosolyogtatott ez az eszmecsere

Simán beengedném szegénykét.. reggel nedvesen TYoporzékolna..?.. megesne Rajta a kis szerelmetes szívem.. kiolvasztanám.. ki biza'.. simán kisimítanám a ráncait.. a homlokáról is.. itt is-ott is.. reggel+délben+este..+még éCCCaka is.. oszt' bizakodnék, h. olyan l1en a fogadjIsten is, mint amilyen az AGYgyonIsten vó't..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 13:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 13:55

Mindenképp engedd be
Engedd be és olvaszd ki

Mindenképp engedd be
Engedd be és olvaszd ki

Te sem vagy már mai gyerek
Nem bántásképp,ténymegÁLLapítottam

TeTYek-veTYek-moTYogatok.. eTTYerTYak TYengetnek.. kileTYekedek, hát ott TYoporzékol az ajTYóm előTTY.. 1(zombi mód) kell-Ő TYárkány..
aLLYaLLYaLLY.. most miTYinÁLLJAK!?
aLLYaLLYaLLY.. most miTYinÁLLJAK!?