(hát bevallom,nekem is nehéz követni...
)
De szerintem itt volt a vége...

De szerintem itt volt a vége...

vagÁSZ... na az még inkább nem
erdÉSZ? nem..nem én vagyok
Nem is tudom....

Akkor nem te vagy az erdész...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Én meg lassan nem látom a fától az erdőt :-(
Ejj barát...a medve nem hülye
Van az a simabőrű akinek nincs villámló botja,na azt szívesen látom.
Nokedlifa:gondolhatod hogy óvnám a termést,viszek napi néhány zsák napfényt,infra,üvegtető,locsolás...
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:19

Van az a simabőrű akinek nincs villámló botja,na azt szívesen látom.
Nokedlifa:gondolhatod hogy óvnám a termést,viszek napi néhány zsák napfényt,infra,üvegtető,locsolás...

Amit igencsak díjaznál.. tekintettel arra az apró, de nem elhanyagol6ÓÓ tényre, h. Nokinak sima a bőre.. a nyelvében már nem vagyok annyira biztos..
Odabe' nem éri a napfény a fát.. ne l1él má' Micimackó.. há' persze.. beviszi.. ja.. oszt' rak rá szaloncukrot..
Odabe' nem éri a napfény a fát.. ne l1él má' Micimackó.. há' persze.. beviszi.. ja.. oszt' rak rá szaloncukrot..
Ha tangás az erdész,akkor megfontolandó az ajánlat,egyéb esetben maradok a bolha nyakörvnél

Amit igencsak díjaznál.. tekintettel arra az apró, de nem elhanyagol6ÓÓ tényre, h. Nokinak sima a bőre.. a nyelvében már nem vagyok annyira biztos..
Odabe' nem éri a napfény a fát.. ne l1él má' Micimackó.. há' persze.. beviszi.. ja.. oszt' rak rá szaloncukrot.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:13
Odabe' nem éri a napfény a fát.. ne l1él má' Micimackó.. há' persze.. beviszi.. ja.. oszt' rak rá szaloncukrot.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Még rafkósabb medve beviszi a nokedlifát a barlangba! Mi a bánatnak mászkáljon ki
Tisztást térképen? Te nem jössz? Tuti hogy a simabőrű elé küldenél..
Elárulnád a képed?

Elárulnád a képed?
Jajj már....milyen képről beszéltek?

Piros tangában épp' arra mászkáló erdész figurákra goldolsz.. ha jól sejtem..?..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:08
Törölt felhasználó (4003272)

Meg néha lepókhálózni stb stb.
Vigyázni,nehogy fúrja valami figura...
Vigyázni,nehogy fúrja valami figura...
Még rafkósabb medve beviszi a nokedlifát a barlangba! Mi a bánatnak mászkáljon ki
Elárulnád a képed? (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 19:59

Elárulnád a képed? (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

+ nokedlit.. feltéve, ha talàlnak barangolàs közben..erdőn/mezőn/h1en/völgyön..
A rafkósabb medvék oda szoknak ültetni 1 nokedlifát a barlang bejáratához.. csak annyi a dó'guk vele, h. időnként le kell legelni róla a hernyókat..
CsaXólok..
A rafkósabb medvék oda szoknak ültetni 1 nokedlifát a barlang bejáratához.. csak annyi a dó'guk vele, h. időnként le kell legelni róla a hernyókat..
CsaXólok..
Írtam hogy nem te,csak a módszer
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 01. 15. kedd 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 20:07

Törölt felhasználó (4003272)

Kikérem magamnak,hogy ehhez a csajhoz....khm...ez fájt

Meg néha lepókhálózni stb stb.
Vigyázni,nehogy fúrja valami figura... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 19:59
Vigyázni,nehogy fúrja valami figura... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)

CsaXólok..
CsaXólok..
Kikérem magamnak,hogy ehhez a csajhoz....khm...ez fájt

Pszt,figyu van egy képem Nokiról,meg egy fasziról aki leszólta a tetkóját (ami egész csini szerintem..)

Persze nem ő az... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 19:17

Persze nem ő az... (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Nocsak.. és ezt eredetileg a felhők szélén ü-Csörögve fotóztad?..odafentről..?...a mennyekből..?.. és az a legnagyobb.. khm.. izé.. fó't/paca az a dinnyefő'd..?.. ami föl5t repkednek a madárkák..?.. vagy hogy?
Csak kíváncsi vagyok..
Csak kíváncsi vagyok..
Térképen mutattam vó'na Te Medvepajtás..
Aha.. a képem.. engem másra emlékeztet..
Aha.. a képem.. engem másra emlékeztet..
CsaXólok.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 19:47
CsaXólok.. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Ilyen humor előtt megemelem a kalapom,labdába sem rúghatok
Küzdelem elmarad
Amúgy a medvék zuhanykabint esznek mákostésztával,mit nekem...

Amúgy a medvék zuhanykabint esznek mákostésztával,mit nekem...

A képed
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogy megyek veled kettesben a tisztásra...
Nem vagyok én olyan..gyanús vagy te nekem....meg még hemperegjek is meg füvezzünk......
(Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 01. 15. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 15. kedd 19:33

Nem vagyok én olyan..gyanús vagy te nekem....meg még hemperegjek is meg füvezzünk......

Ha nem vicsorogsz rám..?.. megmutatom, hol van a kerekerdőben az a pici tisztás, ahol olyan varázsfüvek nyő'nek, amiben ha meghempereCCC(lásd még bukfenc..) akkor hanyatt-homlok kimenekülnek a bundádból a kis genyó bolhák..mind a 100ezer. Na mit szó'sz? Pííísz?