Azert kíváncsi lennék az előzmények, csak lusta vagyok visszaolvasni...
Jó éjt

Akkor ismétlés...
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

ehhh....
kicsit lenne jobb a kedvem... de sajna nem az...
kicsit lenne jobb a kedvem... de sajna nem az...

Itt vagyok...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 08:14

Minnyá meg ölelgetlek,meg sunyiba rámarkolok közben a popsira,aztán szép is lesz...gyere csak ide..

Megpörgetem...

Sajnos nem tudlak nem olvasni, mert folyton megjelensz és beledumálsz ( totál agresszíven ) mások beszélgetésébe.
Szerintem ma sem vetted be a gyógyszereidet. Nézz utána gyorsan. Ha pedig nem szedsz, akkor sürgősen írass fel nyugtatót magadnak.
Egyelőre még csak te járattad le magad itt a stílusoddal. Lehet, hogy humorod van, de hogy stílusod nincs az biztos.
Amúgy lassan kezdelek unni már, súrolgatod az ingerküszöböm. Én is tudok olyan alpári lenni mint te, ha megerőltetem magam. Kérlek ne akard megismerni ezt az oldalam, mindketten jobban járunk. Fejezzük be ezt a beszélgetést itt és most.
Köszönöm "kedves" Péter (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 16:11
Szerintem ma sem vetted be a gyógyszereidet. Nézz utána gyorsan. Ha pedig nem szedsz, akkor sürgősen írass fel nyugtatót magadnak.
Egyelőre még csak te járattad le magad itt a stílusoddal. Lehet, hogy humorod van, de hogy stílusod nincs az biztos.
Amúgy lassan kezdelek unni már, súrolgatod az ingerküszöböm. Én is tudok olyan alpári lenni mint te, ha megerőltetem magam. Kérlek ne akard megismerni ezt az oldalam, mindketten jobban járunk. Fejezzük be ezt a beszélgetést itt és most.
Köszönöm "kedves" Péter (Ez egy válasz FúúRafiG.ura üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Zúgjon beléd 1 Volga.. te meg klubozást követően a Volgába.. miután beléd "zúgott" 1 Xamárcsődör..
Majdnem pontosan fogalmazol
:
"esetleg" = célirányosan
"azonnal" = majd' 2 óra múlva..
+ mintha te állítottad volna azt (is), h. nem olvasol.. nem én..
+ nem szeretem, ha ostobaságokat süketelnek rólam.. "bocsiii"..
Felejts el.. & ezzel tényleg "meg van oldva".. Qrrrva1Xerű "kedves" 1/2k1elmű "szerelmem"..
Ennyi..

"esetleg" = célirányosan
Felejts el.. & ezzel tényleg "meg van oldva".. Qrrrva1Xerű "kedves" 1/2k1elmű "szerelmem"..
Ennyi..

Zúgjon beléd 1 Volga.. te meg klubozást követően a Volgába.. miután beléd "zúgott" 1 Xamárcsődör..
:
"esetleg" = célirányosan
Ennyi..

"esetleg" = célirányosan
Ennyi..
Szerintem belem zugott....
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 14:44

..szerintem hagyjátok egymást...meg a muterokat..
Mielőtt mégjobban eldurvul...

Abban maradtunk, hogy nem beszelgetunk. Nekem ez igy pont meg is felelne. Ne olvasgass, ha nem birod a gondolkodasom es ezzel meg van oldva.
Azert az erdekes, hogy amint egy megjegyzest teszek barmire, ami esetleg teged erinthet, azonnal reagalsz.
Azert az erdekes, hogy amint egy megjegyzest teszek barmire, ami esetleg teged erinthet, azonnal reagalsz.
Némelyek szivesen elhüJéskednének veled "kedves" fékezhetetlen agyvelejű "drága lélek", ha nem csak okoskodásra lennél képes...mint a pont-pont-pont.
A te "érveid" nettó kapitális baromságok.. tekintve, h. én olyasmit, amin szerinted nekem el kellene gondolkodnom, soha&sehol nem írtam..
Ha szövegértelmezési problémáid vannak.. &/vagy nem tudod mi a különbség a barátnő/élettárs & a szerető között,(az a te problémád.. mintahogy az is, h. bajod van velem.. amire én-már írtam korábban- a Csomolungma tetejéről tojok..nagy ívben.. ) üss fel 1 értelmező kéziszótárt.
Nem kevenc móCCCerem feslett erkölcsű nőági felmenőket emlegetni, de a te1/2e 1/2nótások csak ebből értenek.. tapasztalat..
F@Xa tavaszt.. Isten áldjon.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 02. 21. csütörtök 12:24
A te "érveid" nettó kapitális baromságok.. tekintve, h. én olyasmit, amin szerinted nekem el kellene gondolkodnom, soha&sehol nem írtam..
Ha szövegértelmezési problémáid vannak.. &/vagy nem tudod mi a különbség a barátnő/élettárs & a szerető között,(az a te problémád.. mintahogy az is, h. bajod van velem.. amire én-már írtam korábban- a Csomolungma tetejéről tojok..nagy ívben.. ) üss fel 1 értelmező kéziszótárt.
Nem kevenc móCCCerem feslett erkölcsű nőági felmenőket emlegetni, de a te1/2e 1/2nótások csak ebből értenek.. tapasztalat..
F@Xa tavaszt.. Isten áldjon.. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (869472)

Sziasztok!
Semmi bajom. Megbeszeltuk, amit meg kellett.
Nem haragszom vagy ilyesmi, mert ertelmes ficko es anyamat is tiszteli ( nem szidja, mint nemelyek ha ervelni probalnak ).

Nem haragszom vagy ilyesmi, mert ertelmes ficko es anyamat is tiszteli ( nem szidja, mint nemelyek ha ervelni probalnak ).

Szep az ido, jon a tavasz. A kedvenc evszakom.

Szia Lédi
Akkor ok,ha jó a kedv

Akkor ok,ha jó a kedv

Sziasztok!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 02. 21. csütörtök 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Úgy látom hogy ma a Lédinknek nincs jó kedve ..