Sziasztok!
Üdv nálunk.
A társaság jó,mondjuk most csak én vagyok...
Köszi hogy bejöttetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 09. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 09. szombat 09:44
Üdv nálunk.
A társaság jó,mondjuk most csak én vagyok...
Köszi hogy bejöttetek
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 09. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4036482)
Sziasztok!
Benyitottunk a szobába , kicsit beleolvastunk, látjuk jo a társaság. Mi is boldogok vagyunk ma. De még boldogabbak lennénk ha bekapcsolodhatnánk a beszélgetésbe is.
Benyitottunk a szobába , kicsit beleolvastunk, látjuk jo a társaság. Mi is boldogok vagyunk ma. De még boldogabbak lennénk ha bekapcsolodhatnánk a beszélgetésbe is.
Sziasztok!
Kettyós medve ma nagggyon boldog
Ehh...
Mondjuk az imádkozó sáska sem igazán jó ötlet....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 09. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk az imádkozó sáska sem igazán jó ötlet....
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 09. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Csajszi: kérlek ma ne a nyulat válaszd....
Pasi mondja a csajszinak... ma úgy fogok Veled szeretkezni, mint egy állat.....
Máris szép...
Szia
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 09. szombat 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 03. 09. szombat 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot...
Mindenkinek..mindegykinek...
Mindenkinek..mindegykinek...
Neked is...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 09. szombat 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Mókás reggelt!
Csodás 7 végét
Csodás 7 végét
Mára csá
Oké,de a csokim rajtad van
nekem nem jár,nő nap van...
Majd megkeményedik rajtad ...
nekem nem jár,nő nap van...
Majd megkeményedik rajtad ...
Még a végén megsajnállak :P
Ezért most itt hagylak a csokiddal
Csak vigyázz nehogy megfájduljon a fogad
Ezért most itt hagylak a csokiddal
Csak vigyázz nehogy megfájduljon a fogad
Ha már stapálom magam,boltba megyek...
A keserű elfogyott...amúgy szeretem
Csak ne a hajadra kend
A keserű elfogyott...amúgy szeretem
Csak ne a hajadra kend
Persze, arra lenne eszed
Jól van akkor a keserű csoki része a tied
Jól van akkor a keserű csoki része a tied
Olvastad,a felét lenyalatni..
Sokat hozok....
Sokat hozok....
Na kapok csokit?
Már meg is van!
Mit hozzak ?
Itt nem dob le...
(Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 03. 08. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit hozzak ?
Itt nem dob le...
(Ez egy válasz Cuncikam4 üzenetére (2019. 03. 08. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Szépet

GG-ufsz

burka