A tea jó, de a sör az über tuti. Két barátommal elindulunk a hétvégén bringával, vélhetően a Balcsi körül. ( A helyszín még változhat.) Akció rádiuszunkat nagyban fogja befolyásolni az elített vitamin bomba mértékletes (?) fogyasztásának esetleges mellékhatása. Meglátjuk meddig jutunk veteránként a tavaszi hadjáraton.
Nem müxik a levelező ...pedig most olyan jó ihletem volt szépeket írni...

Hát...nem vagy semmi ez igaz...
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 12. kedd 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Néha saját magamat is képes vagyok meglepni
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 12. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Enyém is magas.
Illetve borzasztoan ingadozo. Mint kiderült.
Most szakember utasitásait követem jópár téren, eddig sem voltam egyszerű eset, de most még bonyeszabb.
Összeségében számomra egy totális váltás/változás kéne az életteremet illetöen, nagyvárosból el és egy teljesen más életformára átállni.
De ennek megvalósítása még várat magára. Nem lehetetlen, csak most más fontosabb. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:37
Illetve borzasztoan ingadozo. Mint kiderült.
Most szakember utasitásait követem jópár téren, eddig sem voltam egyszerű eset, de most még bonyeszabb.
Összeségében számomra egy totális váltás/változás kéne az életteremet illetöen, nagyvárosból el és egy teljesen más életformára átállni.
De ennek megvalósítása még várat magára. Nem lehetetlen, csak most más fontosabb. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4030862)

En is szoktam inni zoldteat, meg mas feherfagyonfy teat is. Isteni ize van es a vernyomasom is szereti. Kicsit magas. Sajna.
Szeva.
Melóval...:( (Ez egy válasz LSanyi1984 üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Melóval...:( (Ez egy válasz LSanyi1984 üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Ezt jól megmondtad
Bírom a bölcsességeidet
(Ez egy válasz csajszicat üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:51

Ezt jól megmondtad

Bírom a bölcsességeidet

Akkor mondom úgy hogy az életcélom egyféle... a vágyaim meg szerteágazóak, én magam szétszórt vagyok az élet meg nyakatekert, az egyenesség már hiánycikk...

Jó reggelt mindenkinek! Ki hogy kezdte a napját?
Akkor mondom úgy hogy az életcélom egyféle... a vágyaim meg szerteágazóak, én magam szétszórt vagyok az élet meg nyakatekert, az egyenesség már hiánycikk...

Mindenkivel megesik,de érthető,ne is törődj vele
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:39

Latom melle koppintok. De ti jol olvastok ugyis.

Persze hogy ott,majd kitakarítom addigra
Ugorj be
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:34

Ugorj be

Bent leszel a barlangidban? Mert akkor megnezunk...
Intezem a kv-t. Ki ker meg?

Intezem a kv-t. Ki ker meg?
Latom melle koppintok. De ti jol olvastok ugyis.

Jajj de neveletlen vagyok...
Most vettem észre...az avatárod übersexy
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:19
Most vettem észre...az avatárod übersexy

Törölt felhasználó (4024732)

Hát ettöl nem hízol el, viszont apadsz
Akkor a gyógyteámbol adok? Mit szolsz?

En is szoktam inni zoldteat, meg mas feherfagyonfy teat is. Isteni ize van es a vernyomasom is szereti. Kicsit magas. Sajna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:19

Bent leszel a barlangidban? Mert akkor megnezunk...
Intezem a kv-t. Ki ker meg? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:09

Intezem a kv-t. Ki ker meg? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Egyetértek,ha van cél,legyen stratégia és nem feladni
Akárcsak a medve
Túrázás?Hm remek program,csak legyen hozzá remek idő.
Azt én rendezem,a kávé most a tied,oké?
Én is kapok?

Akárcsak a medve

Én is kapok?

Attól függ hogy mit gyógyít az a tea..
Veled egy tea..jól hangzik..

Veled egy tea..jól hangzik..

Akkor a gyógyteámbol adok? Mit szolsz? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:16

Akkor a gyógyteámbol adok? Mit szolsz? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A reggelin már túl vagyok,most nem ennék mert vigyázok az alakomra,olyan szép gömbölyű...
Bár a facsart narancs elég jól hangzik.....

A reggelin már túl vagyok,most nem ennék mert vigyázok az alakomra,olyan szép gömbölyű...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:11

Nekem kefirem van:/ és egy kis müzli.
Kv helyett meg facsart narancs.
Kv helyett meg facsart narancs.
Nekem kefirem van:/ és egy kis müzli.
Kv helyett meg facsart narancs. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 08:09
Kv helyett meg facsart narancs. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 03. 12. kedd 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia
Akárcsak a medve
Én is kapok?

Akárcsak a medve

Én is kapok?

Mi is Alföldet célozzuk meg, szép idö lesz, tökéletesen ideális egy tartalmas programhoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 12. kedd 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 12. kedd 07:58

Jo reggelit mindenkinek!
Egyetertek. Ha mar adott a cel, akkor csak a megfelelo strategiat kell megtalalni az eleresehez.
Mindennek megvan a modja, ahogy elerheto. Persze csak az ep esszel celzott dolgokra gondolok. En hiaba hajtok a telitalalatos lotto szelveny kitoltesere...Bar matematikailag kello mennyisegu szelveny kitoltesevel egesz eselyes lehet ugy olvastam egy cikkben. Mar kedd van. Hetvegen turazas lesz. Mar nagyon varom.

Egyetertek. Ha mar adott a cel, akkor csak a megfelelo strategiat kell megtalalni az eleresehez.
Mindennek megvan a modja, ahogy elerheto. Persze csak az ep esszel celzott dolgokra gondolok. En hiaba hajtok a telitalalatos lotto szelveny kitoltesere...Bar matematikailag kello mennyisegu szelveny kitoltesevel egesz eselyes lehet ugy olvastam egy cikkben. Mar kedd van. Hetvegen turazas lesz. Mar nagyon varom.