Valahogy sejtettük
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Tehetséges vagy!
Mindenképp az elsők között terveztem
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:36

Mindenképp az elsők között terveztem

Gondolom a "" sebesség váltó rúd "" kellő fogása lesz az első tétel a vezetési leckék között ott az autódban ........

Én is örülök hogy a kis csapatunk bővült,aztán megint pörög a nappalink

Gondolom a "" sebesség váltó rúd "" kellő fogása lesz az első tétel a vezetési leckék között ott az autódban ........
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:29

Hát mi szeretjük megszeretgetni a jófej csajszikat
Majd kiszedem én belőled a depit meglátod
Aztán megtanítalak vezetni
Igen,örülünk hogy jobban érzed magad

Az élethez és a szerelemhez is szerencse kell. de hogy ennyire nagy szerepe lenne a szerencsének nem igazságos dolog.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:28
Törölt felhasználó (4052772)

Szerintem is szep no vagy. Nincs okod az onbizalom vesztesre. A fejedben is van tartalom es ez is hasznos. A partalalas mindig is szerencse dolga volt ugy gondolom. Meg szexkapcsolat eseten is.

Hát mi szeretjük megszeretgetni a jófej csajszikat
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:25

Szép estém van mert úgy érzem páran ""szeretni kezdenek "" engem. Tehát: Akit nem szeretnek az mindenütt egyedül van . Veletek nem vagyok egyedül.......Az emberi kapcsolatok amelyek végérvényesen kezdenek kihűlni ebben a nagy internetes álarcos bálban amit világhálónak becéznek a multimilliárdos tulajdonosai kifagynak az igazi emberi kapcsolatok. Azért mégis csak itt ebben a kis virtuális fórumban megtudunk nyílni idegen emberek között azoknak az embereknek akinek van szívük és nem feledtek el szeretni
Szerintem is szep no vagy. Nincs okod az onbizalom vesztesre. A fejedben is van tartalom es ez is hasznos. A partalalas mindig is szerencse dolga volt ugy gondolom. Meg szexkapcsolat eseten is.
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:13

Köszönöm a biztatásod. Volna még időm hogy tovább tanuljak. Az albérlet drága a megélhetés bizonytalan, nem tudom mit találnak ki holnapra a főnöknőm, vagy a tulajdonosok. Aki azt gondolja e sorok olvasása alatt hogy engem pénzért meg tud szerezni annak csalódást kell okoznom. Lehet hogy kihívó félre érthető képeket közöltem magamról de ez csak arra szolgál hogy az önbizalmam javítsam vele mert az önbizalmam valahol fél úton elvesztettem és mostanában hiába keresem nem találom hová tűnt.
Szerintem a többiek nevében is mondhatom, hogy örülünk neki, hogy kicsit jobban érzed magad!
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:25

Szép estém van mert úgy érzem páran ""szeretni kezdenek "" engem. Tehát: Akit nem szeretnek az mindenütt egyedül van . Veletek nem vagyok egyedül.......Az emberi kapcsolatok amelyek végérvényesen kezdenek kihűlni ebben a nagy internetes álarcos bálban amit világhálónak becéznek a multimilliárdos tulajdonosai kifagynak az igazi emberi kapcsolatok. Azért mégis csak itt ebben a kis virtuális fórumban megtudunk nyílni idegen emberek között azoknak az embereknek akinek van szívük és nem feledtek el szeretni
Kire?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:20
Törölt felhasználó (3901512)

Ajjaj! Féltékeny vagyok!
Igen most nézem én is, de mind tudjuk kire gondol.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Khm...rossz helyre ment...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:19

Bízz magadban! A külcsín rendben van nálad,a belső értékeid majd megismerjük! Jófej csajnak tünsz,csak légy pozitív!
Behívás volt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:20

Latom. Jol tetted. Szereted a kihivasokat.
Jól tetted..szeretjük a szemeidet...is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak kis idore beneztem. Hamarosan mennem kell.
Ajjaj! Féltékeny vagyok!

Latom. Jol tetted. Szereted a kihivasokat.
Bízz magadban! A külcsín rendben van nálad,a belső értékeid majd megismerjük! Jófej csajnak tünsz,csak légy pozitív!
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:12), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:15

Már hiányoltalak!

Már hiányoztál
Toboroztam egy picit
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:06

Toboroztam egy picit

Kicsit beneztem. Nagyon komoly tema lett itt.
Udv az ujoncoknak.
Udv az ujoncoknak.

Lökött vagy
Ez egy ilyen tartalmú oldal,cseppet sem lesz kirívó a te kép albumod.
Én a társalgásból ki tudom szűrni hogy ki,milyen gondolkodású,mentalitású,értékrendű.Nem adok a külsőségekre.Különben többen is vannak hozzád hasonló gondolkodással,és vadabb képekkel.Ezzel sincs gond
Ne a képekről ítéljenek meg,hanem a személyiségedről.Lesznek sokan akik csak egy puncit látnak majd benned,de nem a képeid miatt,ők ilyenek.Ha bizonytalan vagy,a képeket leveheted később,ebben is segítek.Azért előbb megnézném
Nyugi csajszi
(Ez egy válasz Claudiana üzenetére (2019. 05. 04. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 04. szombat 20:00

Ez egy ilyen tartalmú oldal,cseppet sem lesz kirívó a te kép albumod.
Én a társalgásból ki tudom szűrni hogy ki,milyen gondolkodású,mentalitású,értékrendű.Nem adok a külsőségekre.Különben többen is vannak hozzád hasonló gondolkodással,és vadabb képekkel.Ezzel sincs gond

Nem zavar a segítő szándékod. tudok olvasni a mondataid között. Hogy értelmiségi mentalitásod van az nem kétséges a számomra. Ezért is nyíltam itt meg ország-világ nyilvánossága előtt. Azért hogy bizonytalanságom és hebrencsségem bizonyítsam kíváncsi leszek arra hogy ha megjelenik a 20 fénykép rólam ami egy kurvának is szégyenére válna mit fogsz gondolni rólam? Kétértelmű zavaros nőnek fognak gondolni nem kétséges a számomra Elvagyok bizonytalanodva nem léptem túl egy határon ??