Elteszem a medvét asszem,mára csá
Itt csak most kezdett sütni a nap egy picikét. De sokra nem megyek vele, túl késő. Holnap kora reggel meló . . . .
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 15. szombat 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

A napsütésből elég volt nekem mára,inspirációm kevésbé van..

Annak is meg van a maga szépsége, főleg ha máshol is nedves. Bizonyos inspirációk hatására . . .
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 15. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 15. szombat 16:38

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Sziasztok!
Eljen a kufirc. En a nappaluban pihegek a legkondi alatt. Meg nem mertem ma kimozdulni. 10 perc az erkelyen es a melleim kozott is csurgott a viz rolam.
Eljen a kufirc. En a nappaluban pihegek a legkondi alatt. Meg nem mertem ma kimozdulni. 10 perc az erkelyen es a melleim kozott is csurgott a viz rolam.

Lègkondi
ölni tudnèk èrte
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 15. szombat 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)

VIP

Sziasztok!

Tűzoltó leszel,katona,vadakat terelő juhász! Kebkek közt lecsorgó kispatak..na most már ébresztő Gyazkutyám!
VIP

Sziasztok!

A mai video valoban inspiralo.
(Ez egy válasz Rixy üzenetére (2019. 06. 15. szombat 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 15. szombat 11:18

Hmmm, ennek a feketehajú csajnak a mai videóban igen jó mozgása van

Sziasztok!

Egészségetekre
Nekem meló a napon,hancúrra nem hiszem hogy lesz kedvem..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 15. szombat 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 15. szombat 15:37

Nekem meló a napon,hancúrra nem hiszem hogy lesz kedvem..

Törölt felhasználó (3901512)

Dicsekszem! Asszonnykával bírtam,de nagyon szakadt rólunk a víz!!

Dicsekszem! Asszonnykával bírtam,de nagyon szakadt rólunk a víz!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 15. szombat 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 15. szombat 15:15

Benézés...
Bírjátok a meleget? A videós feketével jobban bírnám én is

Benézés...

Hmmm, ennek a feketehajú csajnak a mai videóban igen jó mozgása van

Jó reggelt mindenkinek

Szia Mindenki! Az egész nap legyen jó,ne csak a reggel! Lubickoljon aki teheti! Akár az élvezetekben is!!

Jó reggelt!
Neked is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 15. szombat 05:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 15. szombat 05:30

Törölt felhasználó (4067862)

Jóreggelt!
Jóreggelt!
Beköszönés.
Vidám reggelt,remek hétvégét
Mona Lisát is
Vidám reggelt,remek hétvégét

Mona Lisát is

Sziasztok. En meg vagyok.
No,csá meg pá,jó alvást
Hétvégén nem sokat leszek,viszont keveset,ha hiányzom valakinek küldjön levelet vagy képeslapot

Hétvégén nem sokat leszek,viszont keveset,ha hiányzom valakinek küldjön levelet vagy képeslapot