Jó éjt,csá
Reggel nyitok

Reggel nyitok
Hát akkor,csak van az úgy hogy belefér a baráttal is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 21:29

Törölt felhasználó (4052772)

Jo kerdes. Szetintem nem szunik meg a jatek. De oszinten megmondva, meg nem allt elo ilyen helyzet nalam.

Jo kerdes. Szetintem nem szunik meg a jatek. De oszinten megmondva, meg nem allt elo ilyen helyzet nalam.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 21:22

Értem.. egyértelműen a faszikám seggfej volt,és nem szerette.
Persze az igaz barátságnál nem jellemző a hancúr,de részemről a néha-néha belefér.
Nálad,ha a játszótárs idővel baráttá válik,akkor megszűnik a "jáccás"?
Persze az igaz barátságnál nem jellemző a hancúr,de részemről a néha-néha belefér.

Értem.. egyértelműen a faszikám seggfej volt,és nem szerette.

Nem tudta. Utólag tudta meg. Teljesen kiakadt és ezért is hagyta el a fickót. Szerintem ha szeretsz valakit, nem tudod folyamatosan átverni a fejét. Hisz akkor az milyen szeretet/szerelem? Én azt gondolom, akit szeretek azzal van a legbizalmasabb és legőszintébb viszonyom. Különben mit ér az egész?
Az igaz barátok pedig azok az emberek, akikkel hasonlóan őszinték tudunk lenni egymással, de a szex nem szerepel a kapcsolatunkban. Én pl. nem szeretnék a barátaim közül bármelyikkel hármasozni stb. Azt viszont el tudom képzelni, hogy akikkel ilyet játszom, azok idővel esetleg barátokká válnak. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:47
Az igaz barátok pedig azok az emberek, akikkel hasonlóan őszinték tudunk lenni egymással, de a szex nem szerepel a kapcsolatunkban. Én pl. nem szeretnék a barátaim közül bármelyikkel hármasozni stb. Azt viszont el tudom képzelni, hogy akikkel ilyet játszom, azok idővel esetleg barátokká válnak. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem csak a "birtoklás" miatt,hülyíti a csajt,seggfej dolog..
Csajszi tudta hogy a zavarosban lógatott?
A vonzalom szerintem inkább a másik szexuális hatása ránk. Főleg, ha csak a külső alapján alakul ki. Szerintem ennek a hatása pár alkalom után elmúlik. Nem igazán tud tartós lenni. A külső megfog, a belső megtart. Ez eléggé igaz mondás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 18:59

Törölt felhasználó (3901512)

Sziasztok! Valami megmagyarázhatatlan vonzalomra gondolok,After! Mikor hagyod a józan észt a francba!
És nem csak izgalmi állapotban!!
Sziasztok! Valami megmagyarázhatatlan vonzalomra gondolok,After! Mikor hagyod a józan észt a francba!
Ja,és szeva Kutyu

Szerintem csak a "birtoklás" miatt,hülyíti a csajt,seggfej dolog..
Kicsit en is igy erzem. Meg azt gondolom, hogy nem a masik ember hianyzik neki, hanem a tudat, hogy visszaszerezte. Ezek pedig ocska jatszmak....
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 06. 25. kedd 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 17:04

Szerintem nincs szüksége a nőre, hiszen akkor nem csalná meg amikor csak lehetősége adódik rá. Talán inkább egy furcsán értelmezett birtoklás és hatalmi dominancia vezérelheti. Mármint hogy lássa mindenki, ő akár még ezt is büntetlenül megteheti... Fura emberek vannak...
Ja es szia Kutyu!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 17:48

Szia Csokicsaj! Ezt az esetet nem tudom megítélni,de a kivétel erősíti a szabályt,és vannak meglepő dolgok az életben! Akár hiszed,akár nem!
Milyen meglepo dolgokra gondolsz pontosan?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 17:48

Szia Csokicsaj! Ezt az esetet nem tudom megítélni,de a kivétel erősíti a szabályt,és vannak meglepő dolgok az életben! Akár hiszed,akár nem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 16:19

Meleg van. Kipurcantam.
De hazaerve es a tv-t aktivizalva nevettem egy jot. Parkapcsolat tema: 2 eve jarnak, kozben csak 6x megcsalta a not, am szerelmet vall a nonek. Tenyleg azt hitte mindez hiheto? A kerdes felmerul bennem: Minek akar valakit visszaszerezni, ha elsore sem becsulte annyira, hogy ne okozzon neki fajdalmat? Az a baj, hogy annyira atlatszoak ezek a vallomasok, mint az uveg.
De hazaerve es a tv-t aktivizalva nevettem egy jot. Parkapcsolat tema: 2 eve jarnak, kozben csak 6x megcsalta a not, am szerelmet vall a nonek. Tenyleg azt hitte mindez hiheto? A kerdes felmerul bennem: Minek akar valakit visszaszerezni, ha elsore sem becsulte annyira, hogy ne okozzon neki fajdalmat? Az a baj, hogy annyira atlatszoak ezek a vallomasok, mint az uveg.
Szerintem nincs szüksége a nőre, hiszen akkor nem csalná meg amikor csak lehetősége adódik rá. Talán inkább egy furcsán értelmezett birtoklás és hatalmi dominancia vezérelheti. Mármint hogy lássa mindenki, ő akár még ezt is büntetlenül megteheti... Fura emberek vannak...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 16:19

Meleg van. Kipurcantam.
Meleg van. Kipurcantam.
Hát itt nem történt sok minden ..

Csak úgy írtam valamit,de amúgy: Nekifutással végzett bakugrásos gyermekjáték.Azt mondja a világháló
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 25. kedd 12:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 25. kedd 12:27

Az mi az?

Az mi az?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 06. 25. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Bakfitty.