Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 2334 2335 2336 2337 2338 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2047   2007. 04. 18. szerda 08:49
new1 new1
Moncy nagyon kicsit írígy? nyes
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:32
worship worship
A számból vetted ki... a szót persze...
Erre van egy közmondás: "Sok bába közt elvész a gyerek..."
#2046   2007. 04. 18. szerda 08:48
MmePrune MmePrune VIP Admin
szerintem meg elég sokat vagyok itt..de kezdte surdi a szemétkedést, aztán new is beszólt és jöttél te...szerintem teljesen világosan és érthetően írtam, amit írtam, aki ezt nem érti meg, az nem itt szokott írni, és annak a nevét megtalálhatjuk a tiltólistán...szóval tényleg nem értem, hogy mi ez a lázadozás...nem hiszem, hogy nem vagytok képesek felfogni, hogy a gg fórumon is vannak szabályok, amiket illik betartani
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:43
Kedves Prune!
Ha magadra vetted amit írtam rosszul tetted. Nem te voltál az az admin, aki a kétsorosokat írta, téged csak azért merészeltelek a szövegembe venni, mert szerintem a leereszkedés arra vonatkozott, hogy legyél többet velünk, mert hiányzol. Nem akartalak bántani, és nem tudom miért vetted baszogatásnak amit írtam.
Szerintem fontos lenne azon is elgondolkodni, mégha uncsi is a technikai részletek elemzése, hogy miért nem mennek sokan a chatre. Én pl azért mert nálam sose működött még, de mondjuk tény, hogy ez lehet az én bénaságom is.
Minden esetre elnézést kérek tőled. Főleg tomra és vazira gondoltam az előbbi hsz-emben.
#2045   2007. 04. 18. szerda 08:44
Valaki aki vad Valaki aki vad VIP
Jónapokat!
Van egy jó hírem számotokra!
Ma délután 2-től megszűnök itt lenni.
Informatikai tiltás alá kerülök.
"A nagy Testvér figyel!"
Úgyhogy most megragadom az alkalmat és mindenkitől elköszönök!
Kellemes magömlést mindenkinek/mindenkibe!
#2044   2007. 04. 18. szerda 08:43
CPT CPT
Kedves Prune!
Ha magadra vetted amit írtam rosszul tetted. Nem te voltál az az admin, aki a kétsorosokat írta, téged csak azért merészeltelek a szövegembe venni, mert szerintem a leereszkedés arra vonatkozott, hogy legyél többet velünk, mert hiányzol. Nem akartalak bántani, és nem tudom miért vetted baszogatásnak amit írtam.
Szerintem fontos lenne azon is elgondolkodni, mégha uncsi is a technikai részletek elemzése, hogy miért nem mennek sokan a chatre. Én pl azért mert nálam sose működött még, de mondjuk tény, hogy ez lehet az én bénaságom is.
Minden esetre elnézést kérek tőled. Főleg tomra és vazira gondoltam az előbbi hsz-emben.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:36), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 18. szerda 08:36
ugye drága figyelmesen olvastad, amit írtam? mert benne voltam én is a két hsz-emben...amit az okoról írtál, arra rátapintottál, bár nekem a technikai részek kevésbé izgalmasak...
szépen, kedvesen, higgadtan írtam egy figyelmeztetést, és ahelyett, hogy mindenki magáévá tenné a gondolatot, megint engem kezdtek el baszogatni...nekem meg ez esik rosszul...
amíg bájosan mosolygok, és csevegek a szexről, addig szilvácska, ha teljesítek egy rám osztott feladatot, akkor már admin???
#2043   2007. 04. 18. szerda 08:40
nem smile mert, ha jobban megnézed van némi újdonság itt mellettünk bal oldalon--->erotikus történet ajánló

és vazi nem hibázik smile
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:37
"vazelinator[VIP][ADMIN]

| tegnap 18:41

Privát üzenet küldése a hozzászólónak

A hozzászólás jelentése az adminoknak
Michelle egyre gyorsabb ütemben lovagolt rajta, szép nagy mellei öcsém arcát csapkodták...

ezek a kiragadot szőveg részek, nem hiáda olvasgat egyből az ember"

Azt pl nem tudom, hogy az ilyen gg-s reklámok mondjuk nem ellentétesek e a fórumszabályzattal?
#2042   2007. 04. 18. szerda 08:40
new1 new1
Nem tudom,hogy kell leírni,de nem én lőttem le violent Ő volt wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:29
lelőtted, mint 89ben Cauchescut (így kell leírni?)! eljen
#2041   2007. 04. 18. szerda 08:39
"tomnak tiltania kell pillét, pillének charlotte-ot, nekem tomot, vazinak meg engem...huh"
"ez nem csak rád vonatkozott...(még rám is kicsit) "
a két hsz-ből kiszedett idézet
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:30
Szép jó reggetl mindenkinek!

Ha nem baj reagálnék a tegnap történtekre, bár kinek nem inge, ne vegye magára, és én elég messze voltam ahhoz, hogy ne kelljen magamra vennem, de...
Tény, hogy néha csetszerű beszélgetés lesz a nappaliból, biztos vagyok benne, hogy a fórumszabályzatnak megvannak az alapos és jó okai. Biztos tárhelykapacitás vagy tudom is én. De az is biztos, hogy a tegnapi eszmefuttatásban az adminok legalább annyira ludasak voltak mint a nappalilakók. És az is biztos, hogy mióta a mi Szilvánk admin lett, főleg mióta teljes körű, azóta sokkalta kevesebbet van a nappaliban mint előtte.
Amiért nem haragszunk rá, és persze az indokait és intelmeit is megértjük, de azért rosszul esik nekünk.
#2040   2007. 04. 18. szerda 08:37
CPT CPT
"vazelinator[VIP][ADMIN]

| tegnap 18:41

Privát üzenet küldése a hozzászólónak

A hozzászólás jelentése az adminoknak
Michelle egyre gyorsabb ütemben lovagolt rajta, szép nagy mellei öcsém arcát csapkodták...

ezek a kiragadot szőveg részek, nem hiáda olvasgat egyből az ember"

Azt pl nem tudom, hogy az ilyen gg-s reklámok mondjuk nem ellentétesek e a fórumszabályzattal?
#2039   2007. 04. 18. szerda 08:36
ugye drága figyelmesen olvastad, amit írtam? mert benne voltam én is a két hsz-emben...amit az okoról írtál, arra rátapintottál, bár nekem a technikai részek kevésbé izgalmasak...
szépen, kedvesen, higgadtan írtam egy figyelmeztetést, és ahelyett, hogy mindenki magáévá tenné a gondolatot, megint engem kezdtek el baszogatni...nekem meg ez esik rosszul...
amíg bájosan mosolygok, és csevegek a szexről, addig szilvácska, ha teljesítek egy rám osztott feladatot, akkor már admin???
(Ez egy válasz CPT üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nem baj reagálnék a tegnap történtekre, bár kinek nem inge, ne vegye magára, és én elég messze voltam ahhoz, hogy ne kelljen magamra vennem, de...
Tény, hogy néha csetszerű beszélgetés lesz a nappaliból, biztos vagyok benne, hogy a fórumszabályzatnak megvannak az alapos és jó okai. Biztos tárhelykapacitás vagy tudom is én. De az is biztos, hogy a tegnapi eszmefuttatásban az adminok legalább annyira ludasak voltak mint a nappalilakók. És az is biztos, hogy mióta a mi Szilvánk admin lett, főleg mióta teljes körű, azóta sokkalta kevesebbet van a nappaliban mint előtte.
Amiért nem haragszunk rá, és persze az indokait és intelmeit is megértjük, de azért rosszul esik nekünk.
#2038   2007. 04. 18. szerda 08:33
new1 new1
OK. megkeresem.De hidd el jelek mindig vannak.Túl kedves,megváltoznak a szokásai,meg ilyesmi.Sztm.
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:27
Ugyan ez hülyeség... ha lesz időd keresgess a megcsalásosok között... ott elolvashatod h. miért nem jöttem rá... wink
#2037   2007. 04. 18. szerda 08:32
Moncy Moncy
worship worship
A számból vetted ki... a szót persze...
Erre van egy közmondás: "Sok bába közt elvész a gyerek..."

#2036   2007. 04. 18. szerda 08:31
surdapapa surdapapa
én kb 1/2 3-3ig leszek ma csak!

görbe délutánt?
szex/pia?
élvezetes délutánt kívánok! a taljánnak a gerincvelője is a testeden belülre kerüljön!!! eplus2
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:26
Na akkor Én most megyek dolgozóba... mire hazajövök meg Te mész haza nyes wave

Mondjuk... ma meló után görbe délutánt csapok úgyh. tleg csak este leszek wink
#2035   2007. 04. 18. szerda 08:30
CPT CPT

#2034   2007. 04. 18. szerda 08:29
surdapapa surdapapa
lelőtted, mint 89ben Cauchescut (így kell leírni?)! eljen
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:24
Pina,pia, pénz. smile
#2033   2007. 04. 18. szerda 08:27
new1 new1
(papa 1 smile papa 2 zavart1 )hmmm. nem hinném.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:23
mi az a három:
pici fiamnak elmondtam, h a három p betűs mozgatja a világot (a férfiaknál).

kerdes szerintetek mit mondtam? kerdes

Ő 18 hónaposan ismételgette, h mit is mondott apuci!

egyébként szépen vagyunk!
most is 9 ódal! nap közbe meg surdi csak, néha már magammal is veszekszem! lehet skizofrén vagyok?

de lehet üldözési mániám van! szerintem utáltok, azért nem jöttök, mikor én vok! szomoru1
#2032   2007. 04. 18. szerda 08:27
Moncy Moncy
Ugyan ez hülyeség... ha lesz időd keresgess a megcsalásosok között... ott elolvashatod h. miért nem jöttem rá... wink
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 18. szerda 08:19
sztm. ezt megérzi az emberfia-lánya és mindig vannak apró jelek,amik megerősitik a megérzést.Utoljára azért tudod meg mert azt hiszed ,hogy ez veled nem történhet meg.Aztán jönnek a tények ami elől már nem lehet elbujni.
#2031   2007. 04. 18. szerda 08:26
Moncy Moncy
Na akkor Én most megyek dolgozóba... mire hazajövök meg Te mész haza nyes wave

Mondjuk... ma meló után görbe délutánt csapok úgyh. tleg csak este leszek wink
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
mi az a három:

most is 9 ódal! nap közbe meg surdi csak, néha már magammal is veszekszem! lehet skizofrén vagyok?

de lehet üldözési mániám van! szerintem utáltok, azért nem jöttök, mikor én vok! szomoru1
#2030   2007. 04. 18. szerda 08:24
new1 new1
Pina,pia, pénz. smile
mi az a három:

#2029   2007. 04. 18. szerda 08:23
surdapapa surdapapa
ja és el se olvasod, h gratulál az embör Néked!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 16:12
észre sem vettem, hogy admin lettem! vigyor vigyor vigyor
#2028   2007. 04. 18. szerda 08:23
new1 new1
Naugye eplus2 wink smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 18. szerda 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2007. 04. 18. szerda 08:13
Jó reggelt!

Valóban, az is finom simis wink smile

Na, ma reggel rajzos kérdések jutottak eszembe.

1) Ha van egy üres lapon egy KÖR, ki mire egészíti ki?

2) Amikor telefonáltok vagy előadáson ültök, szoktatok firkálni? Miket? Suliban firkáltatok a füzetek széleire?

kerdes kerdes

... 2334 2335 2336 2337 2338 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!