szokás.
csak szexi rucikban.
semmi szőrmebunda... hacsak... hacsak mezitelen vagy alatta.
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:45

Arra gondoltam fogas nem kell.mert ott a pasi újja ...arra aggatjuk a rucikat....apropó..szokás itt ruhában lenni?.-)
Arra gondoltam fogas nem kell.mert ott a pasi újja ...arra aggatjuk a rucikat....apropó..szokás itt ruhában lenni?.-)
persze jo hogy nem papirt adsz a kezébe aminek mind két oldalára az van irva hogy
-fordits!
-fordits!

meghajlás a faszok királya előtt!
nincs jó napod? nekem sem. jer, keseregjünk együtt a bárpultnál.

óhh! hálám üldözni fog!
én a helyedbe félnék kimenni egyedül az utcára!
én a helyedbe félnék kimenni egyedül az utcára!

Michelle egyre gyorsabb ütemben lovagolt rajta, szép nagy mellei öcsém arcát csapkodták...
ezek a kiragadot szőveg részek, nem hiáda olvasgat egyből az ember
ezek a kiragadot szőveg részek, nem hiáda olvasgat egyből az ember
grrrr
zoli!
nene!
csibész, kapd el pillét!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:26

huh! szólhattál volna, hogy jössz, már reppenek is ki foteledből.
zoli!
nene!
csibész, kapd el pillét!

Nekem inkább csak valamilyen fajta elragadtatást...
A Nagy Svéd BútoráruházLánc-ban szoktam mindent végigsimítani a kezemmel...
A fa elemeket, a fémeket, de még az izgalmasabb mintázatú műanyagot is valami különleges elragadtatottsággal (na ez hogy írják?) tudom megérinteni, mikor ott vagyok.
A növény osztály pedig...
ott minden pálmát, bambuszt és minden más különleges növényt meg kell érintenem.
és jól esik...
De a legnagyobb izgalom, ha már a tapintásnál vagyunk...
a kedvesem ha lenne bőre, haja, ajka... szőre
vagy amikor pávatollal simogattam egyik előzőt, majd ő a hajával viszont... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 14:30
A Nagy Svéd BútoráruházLánc-ban szoktam mindent végigsimítani a kezemmel...
A fa elemeket, a fémeket, de még az izgalmasabb mintázatú műanyagot is valami különleges elragadtatottsággal (na ez hogy írják?) tudom megérinteni, mikor ott vagyok.
A növény osztály pedig...

De a legnagyobb izgalom, ha már a tapintásnál vagyunk...

vagy amikor pávatollal simogattam egyik előzőt, majd ő a hajával viszont... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)

Régebben láttam a Selyem sikolya című filmet.
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?
Párizsban játszódik, 1914-ben.
Rövid tartalom:
fiatal varrónőt a selyem iránti beteges bűvölete miatt többször etartóztatják. Ha meglát egy darabka szövetet, úgy érzi meg kell érintenie, simogatnia, s ez különös gyönyöröket okoz számára. Ez az izgalom csak fokozódik, amikor a selymet széttépve, sikoltani hallja. Ez a rögeszme egyre jobban foglalkoztatja az elmegyógyintézet főorvosát, akit a nő szenvedélye elvarázsol, s maga is foglalkozni kezd az anyagokkal, miközben folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt a betegséget elismerje az orvostudomány. A férfi leküzdhetetlen vágyat érez, hogy a nő számára fétisnek tartott selyem az ő személyében öltsön alakot. A filmet a századfordulón élt G. G. de Clerambault doktor élete és munkássága inspirálta.
KÉRDÉSEM
Nektek van olyan anyag, aminek az érintése - ha nem is ilyen intenzív, de - izgalmat okoz?

meghajlás a faszok királya előtt!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:28

Törölt felhasználó (69371)

most egy fasz szól hozzátok! de még mekkora fasz!!! én vagyok a faszok legfaszabbika! yeah! királyfasz vagyok! minő fasza nap ez! a faszom ki van!
1. a medvebőr tabu! - a medvebőr igénybevétele esetén mmeprunehpvipADMIN tuttira elseggel.
minden mást szabadon használhatsz (pezsgőfürdő, ágy, kanapé, bárpult)
van szabály? a videosat már tudod...
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:26
minden mást szabadon használhatsz (pezsgőfürdő, ágy, kanapé, bárpult)
van szabály? a videosat már tudod...

Pille:Légyszi ird le nekem a "Szabályokat"...nem szeretnék bűntiből nyalni vagy szopni:-(....őnként ,dudolva..ugy igen!

most egy fasz szól hozzátok! de még mekkora fasz!!! én vagyok a faszok legfaszabbika! yeah! királyfasz vagyok! minő fasza nap ez! a faszom ki van!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:21

Erika felsóhajtott ahogy a dákó egyre mélyebbre csúszott a seggébe...
dako?
érekes reklám szőveg itt a ggn
dako?
Pille:Légyszi ird le nekem a "Szabályokat"...nem szeretnék bűntiből nyalni vagy szopni:-(....őnként ,dudolva..ugy igen!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:18

mennyire különbözőek vagyunk! neked a nyálcsorgató csigák édeskedvesek, nekem a cicók.
huh! és éhenhaltak? ne csináldd!!! hogy lehet éhenhalatni egy csigát?
a pinára éhes wilkát már láttam valahol. a d.arton tán?
patakparton lakom. jelenleg annyira tiszta a patak vize (mert nem mindig volt ám igy!), hogy vadkacsák költöztek mellé.
tündériek! ugyan, a kicsi tollas kacsákat nem láttam még, de minden este nagy ricsajjal repkednek a patak felett. annyira idilli kép.
para! na, jól összevontam a háeszeim?

patakparton lakom. jelenleg annyira tiszta a patak vize (mert nem mindig volt ám igy!), hogy vadkacsák költöztek mellé.

valki téleg csinálhatna napali térképet már

híres lettem! yeah!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:21

dako?
dako?
dako?
dako?
Mint a mellékelt fotón látszik......be van dugva!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)

hmm... e ténleg ADMIN lett! aszittem csak ugrattok! fúhh! akkor most már remélem elég hatékony a banda!
de ne velem kezdjétek!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 18:18

mennyire különbözőek vagyunk! neked a nyálcsorgató csigák édeskedvesek, nekem a cicók.
tündériek! ugyan, a kicsi tollas kacsákat nem láttam még, de minden este nagy ricsajjal repkednek a patak felett. annyira idilli kép.

Főleg ha 2 van belőle és lassan felfelé haladva....
(Ez egy válasz para11 üzenetére (2007. 04. 17. kedd 17:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 17. kedd 17:23

igen,imádom a combfixet,leginkább ott,ahol végzödik és a selymes bör kezdödik
hát ha a hordonak átlagos a csapja jőhet
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 17. kedd 18:14), amit ide kattintva olvashatsz)