A Balatont se hagyjátok ki... asszonykádat fel a gumimatracra, s kényeztesd...
Mi jövő héten megyünk Berénybe...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 11. vasárnap 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 11. vasárnap 18:10
Mi jövő héten megyünk Berénybe...

A Magyar Tenger
Balaton! Már itt süttetem magam! Van egy jó kis medence a hátsó kertben. Már el is felejtettem milyen jó a pancsiszex
A szomszédokat még nem láttam de lehet jó hetük lesz.

Balaton! Már itt süttetem magam! Van egy jó kis medence a hátsó kertben. Már el is felejtettem milyen jó a pancsiszex

A szomszédokat még nem láttam de lehet jó hetük lesz.
A feleségem is azt tapasztalja, hogy némely férfinak látszó lény kvázi természetesnek veszi azt, hogy egy nőt könnyebb lenyomni. Ő sem hagyja. Azon mindig jól szórakozik, amikor tücsökpöcs motorméretű autóval igyekeznek legyorsulni... Aztán csak a hátsóját látják... mármint az autóét ...
Állítom, hogy amelyik nő jól vezet, az jobban vezet, mint a férfiak többsége. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 11:54
Állítom, hogy amelyik nő jól vezet, az jobban vezet, mint a férfiak többsége. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 11:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

A neten volt a video rola. Gondolom angol nyelvi kornyezetben csinalta.
Ha valaki megall mellem es szepen indexel, nem huzza ram a kormanyt, akkor altalaban odafordulok fele, ha meg annyira van kulturaja, hogy megkerdezi bejohet-e elem, tuti beengedem. Ez ennyi. Aki viszont arcoskodik, eroszakosan ramhuzza a kormanyt es szopat, azt szivatom en is.

Ha valaki megall mellem es szepen indexel, nem huzza ram a kormanyt, akkor altalaban odafordulok fele, ha meg annyira van kulturaja, hogy megkerdezi bejohet-e elem, tuti beengedem. Ez ennyi. Aki viszont arcoskodik, eroszakosan ramhuzza a kormanyt es szopat, azt szivatom en is.
Szia Mindenki! Öcsy,gazdiként átérzem a helyzeted,nekem is van két kutyusom! Remélem hamarosan megint négylábon futkározik majd! Jó rég nem sírtam,a napokban eszembe jutott,hogy a fiúkutyám már tíz éves,mi lesz ha...,hm,volt pár könnycsepp.
Most egy háromlábú keverék terrier
Annyira aktív, három lábon szaladgált tovább mintha az lenne a természetes. Pedig biztos nagyon fájhat

Annyira aktív, három lábon szaladgált tovább mintha az lenne a természetes. Pedig biztos nagyon fájhat

Jobbulást a kutyulinak.
Ahh te jo eg. Drukkolok, hogy minden rendben legyen vele. Milyen kutyus?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 12:21

Ember tervez... Sziasztok!
Kiskutyánkat vittem váratlan műtétre. Naná, hogy ilyenkor szakad el a keresztszalagja a térdiben! Úgyhogy haza kellett jönni, el dokihoz. Délutánig kimenőt kapott a család és a medence tőlem. Estére lesz csobbanás.
Kiskutyánkat vittem váratlan műtétre. Naná, hogy ilyenkor szakad el a keresztszalagja a térdiben! Úgyhogy haza kellett jönni, el dokihoz. Délutánig kimenőt kapott a család és a medence tőlem. Estére lesz csobbanás.
Ember tervez... Sziasztok!
Át,sajna...ez van
Most szabi,de itthon festek és miegymás,így sem pihi..
Beérem veled is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 11:55

Most szabi,de itthon festek és miegymás,így sem pihi..
Beérem veled is

Hat most be kell erjed velem ugy tunik. A tobbiek jobb elfoglaltsagot talaltak maguknak. Hetveget atmeloztad?
Hat most be kell erjed velem ugy tunik. A tobbiek jobb elfoglaltsagot talaltak maguknak. Hetveget atmeloztad?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 11:28

Oszt hol vannak a többiek?
Öcsyék még a medencében szerintem..
Katja lehet hogy megfagyott,kutyu meg talán ezerrel meló és stb...

A neten volt a video rola. Gondolom angol nyelvi kornyezetben csinalta.
Ha valaki megall mellem es szepen indexel, nem huzza ram a kormanyt, akkor altalaban odafordulok fele, ha meg annyira van kulturaja, hogy megkerdezi bejohet-e elem, tuti beengedem. Ez ennyi. Aki viszont arcoskodik, eroszakosan ramhuzza a kormanyt es szopat, azt szivatom en is. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 11:25

Ha valaki megall mellem es szepen indexel, nem huzza ram a kormanyt, akkor altalaban odafordulok fele, ha meg annyira van kulturaja, hogy megkerdezi bejohet-e elem, tuti beengedem. Ez ennyi. Aki viszont arcoskodik, eroszakosan ramhuzza a kormanyt es szopat, azt szivatom en is. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nemá...ilyen is van?
Tényleg cuki
Csak akkor van gáz ha a másik nem tud angolul
Tényleg cuki

Oszt hol vannak a többiek?

Nemá...ilyen is van?
Tényleg cuki
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 11:20
Tényleg cuki

Az milyen mar, hogy egy kulfoldi autos kis tablakkal kommunikal a tobbi autossal. Engedj be kerlek! Angolul volt. Aztan pedig a koszonom, szinten angolul. Hat tok cuki. A rahuzas helyett sokkal szimpatikusabb. Imadtam.
Az milyen mar, hogy egy kulfoldi autos kis tablakkal kommunikal a tobbi autossal. Engedj be kerlek! Angolul volt. Aztan pedig a koszonom, szinten angolul. Hat tok cuki. A rahuzas helyett sokkal szimpatikusabb. Imadtam.
Majd este otthonrol.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Hajrá csajszi
Jó castingolást
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 09:05

Jó castingolást

Kellene egy kis verfrissites....azt hiszem megint feladom az allashirdetesem.

Kellene egy kis verfrissites....azt hiszem megint feladom az allashirdetesem.

....
Szia
A hétfő általában az...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 12. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 12. hétfő 08:14

Szia

A hétfő általában az...

A fene megeszi, megint rossz ikonra nyomtam. Ok. Akkor legyen elbaszott hetfo.
A fene megeszi, megint rossz ikonra nyomtam. Ok. Akkor legyen elbaszott hetfo.
Jo reggelit!

Remek reggelt,szép napot!