Sziasztok!
Nagyon melegem van ma. Már itthon, de megy a légkondi ezerrel.
Miért nem volt jó a buli a swingerben? Nem voltak szimpatikus párok?
Nagyon melegem van ma. Már itthon, de megy a légkondi ezerrel.
Miért nem volt jó a buli a swingerben? Nem voltak szimpatikus párok?
Hát ennek nem örülök hogy nem érezted jól magad,pedig jól hangzott...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 19. hétfő 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Csuda reggelt!

JóReggelt! ♡♡
Köszi a kávét
A szombati buli szar volt.
Köszi a kávét

A szombati buli szar volt.

Jó reggelt!
Nekem meg eszembe jutott erről egy "nap bókja"! - Ha nekem ilyen popsim lenne,egész nap a kezeimen ülnék!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 18. vasárnap 20:59

Csinos, kellemes partner társaságában eszembe sem jutna a "csináld magad"
Figyelj,ülj rá a kezedre,aztán mikor elzsibbadt,csináld akkor.Állítólag tök olyan mintha más csinálná

Figyelj,ülj rá a kezedre,aztán mikor elzsibbadt,csináld akkor.Állítólag tök olyan mintha más csinálná

Vagy tart még,vagy jól sikerülhetett a buli Katjának és épp kipihenni még
Felkerült a bakancslistámra egy ilyen buli
Teszek is ide egy kávét neki reggelre,
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Felkerült a bakancslistámra egy ilyen buli

Teszek is ide egy kávét neki reggelre,
Csinos, kellemes partner társaságában eszembe sem jutna a "csináld magad"
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 18. vasárnap 17:52

Sokaknak még ez sem jön össze, hogy igazi cickók jelenlétében verjék ki.
Mondjuk én nem tudom elképzelni azt amit sok jelenet végén látni, hogy van egy ügyes kívánatos Nő és a végén nem hagyják meg neki a sikerélményt, a faszi magának kiveri
Lehet én vagyok rosszul összerakva, de ez a jutalom a ,,fáradozásaiért"
Ha a saját kezemre vágyom, akkor nő sem kell
Mondjuk én nem tudom elképzelni azt amit sok jelenet végén látni, hogy van egy ügyes kívánatos Nő és a végén nem hagyják meg neki a sikerélményt, a faszi magának kiveri

Hát ha ez tetszik neki hogy csak össze kukizzák a bal mellét,akkor dugjon egyedül.
Szépek bizony!
Elfogadnám párnának
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 18. vasárnap 13:36

Szépek bizony!

Törölt felhasználó (3901512)

Szia Crazy! Mondjuk a csaj ennyit engedett,nem többet! A cicik szépek!
Csövi!
Vidám nem volt, de melós nagyon...Amúgy szép estét! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Vidám nem volt, de melós nagyon...Amúgy szép estét! (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó mulatást, illetve mostmár jó pihenést!
Hogy sikerült? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 17. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 17. szombat 12:32
Hogy sikerült? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 17. szombat 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

A lakástakarítás ma nekem is púp
Ráadásul a meztelen pancsolás elmarad, mert krvaszr idő van
Csak az esti buliba megyünk

Ráadásul a meztelen pancsolás elmarad, mert krvaszr idő van

Kis pénz-Kis foci?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sokaknak még ez sem jön össze, hogy igazi cickók jelenlétében verjék ki.
Lehet én vagyok rosszul összerakva, de ez a jutalom a ,,fáradozásaiért"
Ha a saját kezemre vágyom, akkor nő sem kell
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Crazy! Mondjuk a csaj ennyit engedett,nem többet! A cicik szépek!
Bekukucs..ezmilyen már....

Szeva Mókus!
Vidámat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 18. vasárnap 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 18. vasárnap 07:58
Vidámat!

Törölt felhasználó (3802852)

Jó reggelt!
Jó reggelt!
Mókás napot

Jó éjt Csodacsajszi! Kösz a féltést,napoznivaló időt kívánok holnapra!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 17. szombat 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 17. szombat 20:23

Törölt felhasználó (4052772)

Szia draga Kutyu!
Te is es en is ritkabban vagyunk mostansag itt....
Azert ne hajtsd tul magad kerlek.
Te is es en is ritkabban vagyunk mostansag itt....
Azert ne hajtsd tul magad kerlek.

Szeva Crazy! Te beszélsz,aki magad szépítetted ki a barlangod?? Ugyanilyen "állat" vagyok én is!!