Szia veterán!
Csak beszélgetni szoktál vagy az emberek vérét is szívod néha? Engem van hogy az is tölt pedig nem vagyok egy Vlad Tepes
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 15:07

Csak beszélgetni szoktál vagy az emberek vérét is szívod néha? Engem van hogy az is tölt pedig nem vagyok egy Vlad Tepes

Törölt felhasználó (4052772)

Szia uj fiu!
En a neten garazdalkodom, beszelgetek. Ez tolt. Meg az E.on.....

Szia uj fiu!
(Ez egy válasz L0N3D üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 14:54

Csak a puffin add neked erőt és mindent lebíró akaratot na meg persze a kávé ami jól jön így munka közben. Tényleg nektek mi a titkos fegyveretek a nap túléléséhez?
Legyek igenember? Szeretned?
En kandallot kerek. Ele puha szonyeget, amin jokat lehet kufircolni. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 14:49
En kandallot kerek. Ele puha szonyeget, amin jokat lehet kufircolni. (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Pedig mennyivel jobb lenne, ha igenes lennél!
Kutyu jól van, már 3,5 lábon fut
Szabi kulcsát 18.-án leadtam... Azóta űzöm szeretett munkám, hogy aki szeretné, kályha mellett melegedhessen télen. Mert idén is lesz tél! Megmondta a HavasJon is! /Trónok harca, amit nem néztél... /

Szabi kulcsát 18.-án leadtam... Azóta űzöm szeretett munkám, hogy aki szeretné, kályha mellett melegedhessen télen. Mert idén is lesz tél! Megmondta a HavasJon is! /Trónok harca, amit nem néztél... /
Havas Jon nem tud semmit
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 14:49

Csak a puffin add neked erőt és mindent lebíró akaratot na meg persze a kávé ami jól jön így munka közben. Tényleg nektek mi a titkos fegyveretek a nap túléléséhez?
Szabi kulcsát 18.-án leadtam... Azóta űzöm szeretett munkám, hogy aki szeretné, kályha mellett melegedhessen télen. Mert idén is lesz tél! Megmondta a HavasJon is! /Trónok harca, amit nem néztél... / (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 14:18

Szabi kulcsát 18.-án leadtam... Azóta űzöm szeretett munkám, hogy aki szeretné, kályha mellett melegedhessen télen. Mert idén is lesz tél! Megmondta a HavasJon is! /Trónok harca, amit nem néztél... / (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem. A kutyaboron. Ami nekem amugy van is, mert regi nemesi csalad sarja vagyok.

Kutyad hogy van?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogy telik a szabadsag? Vagy mar le is jart?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem. A kutyaboron. Ami nekem amugy van is, mert regi nemesi csalad sarja vagyok.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Vagy Bradden?

Na tessék, máris összevesztek a medvebőrön

Ne menj! Nem kell durcaskodni....
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 12:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 12:41
Törölt felhasználó (3901512)

Bakker,viccnek szántam,ne haragudj! Maradj,én megyek. Sziasztok!
Bakker,viccnek szántam,ne haragudj! Maradj,én megyek. Sziasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 12:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 12:13

Haza nem Braddel megyunk ez teny. De azert a fiuk is tudnak lelkesedni szinesznokert.....
Mostanaban harapos lett a Kutyu.
Inkabb nem is szolok mar.

Inkabb nem is szolok mar.
Haza nem Braddel megyunk ez teny. De azert a fiuk is tudnak lelkesedni szinesznokert.....
Inkabb nem is szolok mar. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 12:05

Inkabb nem is szolok mar. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3901512)

Na és! Sokan mégis a medvebundát imádjàk( a kandalló előtt), vagy a ( nemesi) kutyabőrt!!!!!

Kellemes időtöltés, szeretjük!
A halak is! Kapnak kaját és addig sem pecázik rájuk a helyemen olyan, aki tényleg veszélyes rájuk nézve. Kicsit csiszolok rajta és a Grínpísz is támogatni fog
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 06:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 06:58
A halak is! Kapnak kaját és addig sem pecázik rájuk a helyemen olyan, aki tényleg veszélyes rájuk nézve. Kicsit csiszolok rajta és a Grínpísz is támogatni fog

Szép jó reggelt mindenkinek!
Most nézem, hogy az idióta telefonom mire javította ki a kérdésemet!
"Ki szeret levágni?"
Eredetileg a kérdésem az lett volna, hogy ki szeret pecázni?
Most nézem, hogy az idióta telefonom mire javította ki a kérdésemet!

"Ki szeret levágni?"
Eredetileg a kérdésem az lett volna, hogy ki szeret pecázni?
Na és! Sokan mégis a medvebundát imádjàk( a kandalló előtt), vagy a ( nemesi) kutyabőrt!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 11:12

Nezem ezt a Brad Pitt inetrjut a Tarantino filmrol. Anyam, micsoda alkata van es bore ennek a fickonak. Pedig 56 eves mar.
Nezem ezt a Brad Pitt inetrjut a Tarantino filmrol. Anyam, micsoda alkata van es bore ennek a fickonak. Pedig 56 eves mar.
Nektek is szépet!..

Vidám reggelt,mókás napot!
Sziasztok

Sziasztok

Jo reggelit!
Vegre kialudtam magam. Crazy merre? Szundikal meg?

Vegre kialudtam magam. Crazy merre? Szundikal meg?