♡☆ Meglett. Koszi. En csak a sima telefonos ikonjaim kozott neztem, de azokat nem fogadta be.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 24. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 09:47
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 24. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Én telefonról bábozok, az ABC-nél vannak az írásjel opciók, meg minden más figura, ott találtam.
♤♡◇♧
Ahol a zárójelek is vannak. {}[]
♤♡◇♧
Ahol a zárójelek is vannak. {}[]
Én telefonról bábozok, az ABC-nél vannak az írásjel opciók, meg minden más figura, ott találtam.
♤♡◇♧
Ahol a zárójelek is vannak. {}[] (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 09:12
♤♡◇♧
Ahol a zárójelek is vannak. {}[] (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
Orulok, hogy tetszik az otletem. Most en is erre a verziora szavaztam. Szerintem ma nem fogok leegni, eleg fatyolfelhos ido van egyelore.
Hogy csinalsz ilyen szivecskeket? Nagyon tetszik, de nem latom az ikonok kozott....
Hogy csinalsz ilyen szivecskeket? Nagyon tetszik, de nem latom az ikonok kozott....
♡
Én lemásoltam az övét
Én lemásoltam az övét
Orulok, hogy tetszik az otletem. Most en is erre a verziora szavaztam. Szerintem ma nem fogok leegni, eleg fatyolfelhos ido van egyelore.
Hogy csinalsz ilyen szivecskeket? Nagyon tetszik, de nem latom az ikonok kozott.... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 24. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 08:38
Hogy csinalsz ilyen szivecskeket? Nagyon tetszik, de nem latom az ikonok kozott.... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 24. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép reggelt After!♡♡
Húúú, ezzel a
Ma ezzel indítom a bulit
Jó nudizást, bőrödre vigyázz!
Húúú, ezzel a
Ba
-es megoldással első vagy! alf
il alf
ey alf
s
Ma ezzel indítom a bulit
Jó nudizást, bőrödre vigyázz!
Tess csajszik
Ba
.j" width="580" style="cursor: pointer;" id="embedimg1758782142" alt="Klikkelj a normál/tömörített mérethez" /> alf
il alf
ey alf
sValamiért nem sikerült.
..képzeljétek oda,ba
+kávé,fasza kép.. alf
il alf
ey alf
s

GG-ufsz

Nikol