Üdv mindenkinek Angliábol
Persze ha vetkőzni támad kedved, ne a felhők tartsanak vissza! Attól még jó idő van, és a víz is jó állítólag...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 10:46
Törölt felhasználó (4052772)

Ohhh. A fene egye meg.:-(
Nudiz bringázás közben
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 09:57

Ha nem javul az ido, akkor ma bringazas lesz inkabb es nudi holnap....
Ohhh. A fene egye meg.:-(
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 24. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Néztem egy radarképet, marad a felhős idő holnap is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 09:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 09:57

♡☆ Meglett. Koszi. En csak a sima telefonos ikonjaim kozott neztem, de azokat nem fogadta be.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 24. szombat 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 09:47

Én telefonról bábozok, az ABC-nél vannak az írásjel opciók, meg minden más figura, ott találtam.
♤♡◇♧
Ahol a zárójelek is vannak. {}[]

♤♡◇♧
Ahol a zárójelek is vannak. {}[]
Én telefonról bábozok, az ABC-nél vannak az írásjel opciók, meg minden más figura, ott találtam.
♤♡◇♧
Ahol a zárójelek is vannak. {}[] (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 09:12

♤♡◇♧
Ahol a zárójelek is vannak. {}[] (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Orulok, hogy tetszik az otletem. Most en is erre a verziora szavaztam. Szerintem ma nem fogok leegni, eleg fatyolfelhos ido van egyelore.
Hogy csinalsz ilyen szivecskeket? Nagyon tetszik, de nem latom az ikonok kozott....

Hogy csinalsz ilyen szivecskeket? Nagyon tetszik, de nem latom az ikonok kozott....
♡
Én lemásoltam az övét
Én lemásoltam az övét

Orulok, hogy tetszik az otletem. Most en is erre a verziora szavaztam. Szerintem ma nem fogok leegni, eleg fatyolfelhos ido van egyelore.
Hogy csinalsz ilyen szivecskeket? Nagyon tetszik, de nem latom az ikonok kozott.... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 24. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 08:38

Hogy csinalsz ilyen szivecskeket? Nagyon tetszik, de nem latom az ikonok kozott.... (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 24. szombat 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép reggelt After!♡♡
Húúú, ezzel a Baileys-es megoldással első vagy!
Ma ezzel indítom a bulit
Jó nudizást, bőrödre vigyázz!

Ma ezzel indítom a bulit

Tess csajszik
Valamiért nem sikerült.
..képzeljétek oda,baileys+kávé,fasza kép..
Valamiért nem sikerült.

Szia csajszi
Jó nudit
Ha be kell kenni,rám számíthatsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 08:28

Jó nudit

Ha be kell kenni,rám számíthatsz

Ja es jo reggelt mindenkinek. Ma nudinap lesz.

Szép reggelt After!♡♡
Ma ezzel indítom a bulit
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 24. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 08:26

Ma ezzel indítom a bulit

En nem cigizem. De a napi 1 kv azert kell nekem is, de hangulat kerdese hogy fogyasztom. Vagy kis kave sok habos tej, vagy jegeskave, vagy kis baileys bele es hab a tetejere. Hmmm. Mar meg is kivantam.
Ja es jo reggelt mindenkinek. Ma nudinap lesz.

En nem cigizem. De a napi 1 kv azert kell nekem is, de hangulat kerdese hogy fogyasztom. Vagy kis kave sok habos tej, vagy jegeskave, vagy kis baileys bele es hab a tetejere. Hmmm. Mar meg is kivantam.
Szintén dohányos, reggeli kv+cigi kombó szertartás kell a nap beindításához
Cola reggelire?
Nem pont villás reggeli..de hamar kész van!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 24. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 07:59

Cola reggelire?
Nem pont villás reggeli..de hamar kész van!

Én cigizek, de nem tudok csak úgy, "szárazon" elszívni egyet, kell vmit hörpölgetni hozzá. Ez meg nem is kávé, csak annak csúfolják. Vasár-és ünnepnapokon meg Cola - reggelire is

Én cigizek, de nem tudok csak úgy, "szárazon" elszívni egyet, kell vmit hörpölgetni hozzá. Ez meg nem is kávé, csak annak csúfolják. Vasár-és ünnepnapokon meg Cola - reggelire is
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 24. szombat 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 07:52

Abból akkor liter számra is lehet
Én a nem túl erős kotyogósra esküszöm,az jön be,ha méreg erős,az sem jó.
Kicsi cukor,némi tej

Kicsi cukor,némi tej

Abból akkor liter számra is lehet
Kicsi cukor,némi tej
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 24. szombat 07:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 07:49

Kicsi cukor,némi tej

Sokat
De nem erőset. Ezt a német híg löttyöt még felvizezem, amitől nyomokban kávét tartalmaz. Ettől egy normális kávéivó eret vág
De nem erőset. Ezt a német híg löttyöt még felvizezem, amitől nyomokban kávét tartalmaz. Ettől egy normális kávéivó eret vág

Sokat
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 24. szombat 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 24. szombat 07:43

Szia!
Elképzeltem...és...hát...
Nem kicsit...
Amúgy csini vagy ásítós-kócosan is
Természetesen kávé is,tess:KV.Nincs benne cukor,meg amarettós
Estére jót bulit
Amúgy hány kávét tolsz egy nap?
Elképzeltem...és...hát...

Amúgy csini vagy ásítós-kócosan is

Természetesen kávé is,tess:KV.Nincs benne cukor,meg amarettós
Estére jót bulit

Amúgy hány kávét tolsz egy nap?