Köszi! Jól jött
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóhogy!
Akkora a bögrém, hogy már lavór
Ment a dupla
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 27. kedd 06:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkora a bögrém, hogy már lavór

Ment a dupla

Szia
Én duplát!
Kávégyár?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Én duplát!
Kávégyár?

JóReggelt♡♡♡
Kávét valaki?
Itt a gyár
Kávét valaki?
Itt a gyár

Oszt jó reggelt,és egyebek
Főztél kávét Öcsy?Én tuti hogy elbírnék mégegyet,gondolom Katja is néhányat,többiek is talán..
Lassabban pörgős fejecske kellene most nekem,még

Főztél kávét Öcsy?Én tuti hogy elbírnék mégegyet,gondolom Katja is néhányat,többiek is talán..

Lassabban pörgős fejecske kellene most nekem,még

Nem minden ember az eszével boldogul, van akinek a próbálkozások száma hozza meg az eredményt. Logikus volt a lift
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 20:35

Törölt felhasználó (3901512)

Nem vagyok hiba nélküli,persze. De én vagyok a tróger( bútorszállító),nem Crazy! Itt egy példa: mérnök úr megvesz a bizományiban egy négyajtós szekrényt. Mondom neki,szét kell szerelnem,mert nem fér el a lépcsőházban. Erre ő: - liftbe nem fér be???
Néha el vannak szállva maguktól a "mérnökurak és az angoltanárnők"... S nagyon rátartiak, irigyek tudnak lenni, de mégis, életképtelen nem kevés, közülük.
Én már kaptam azt meg, hogy miért járok szakmunkás-szakemberként feltűnő"új" autóval dolgozni, miközben neki csak egy öreg akármi jut... Pedig csak egy pár éves kombi Mondeom volt akkor, nem valami húdehúde akármi...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 21:08
Én már kaptam azt meg, hogy miért járok szakmunkás-szakemberként feltűnő"új" autóval dolgozni, miközben neki csak egy öreg akármi jut... Pedig csak egy pár éves kombi Mondeom volt akkor, nem valami húdehúde akármi...

Törölt felhasználó (4052772)

De befer. Szetszerelve, ahogy emlitettem. Szerintem ezzel le is zarulna a kerdes....
Ne bosszantsd magad feleslegesen. Eleg az igaz problemakon ragodni szerintem. A hulyeseget en mar jobban toleralom. Nem lehet mindenki okos es tapasztalt. Nem is lenne jo az. De a rosszindulat az bosszant.
Ne bosszantsd magad feleslegesen. Eleg az igaz problemakon ragodni szerintem. A hulyeseget en mar jobban toleralom. Nem lehet mindenki okos es tapasztalt. Nem is lenne jo az. De a rosszindulat az bosszant.

Törölt felhasználó (4052772)

Amugy a diplomasok kozott is sok az eletkeptelen.

No,mára csá

Amugy a diplomasok kozott is sok az eletkeptelen.

De befer. Szetszerelve, ahogy emlitettem. Szerintem ezzel le is zarulna a kerdes....
Ne bosszantsd magad feleslegesen. Eleg az igaz problemakon ragodni szerintem. A hulyeseget en mar jobban toleralom. Nem lehet mindenki okos es tapasztalt. Nem is lenne jo az. De a rosszindulat az bosszant. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 20:35
Ne bosszantsd magad feleslegesen. Eleg az igaz problemakon ragodni szerintem. A hulyeseget en mar jobban toleralom. Nem lehet mindenki okos es tapasztalt. Nem is lenne jo az. De a rosszindulat az bosszant. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 20:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem vagyok hiba nélküli,persze. De én vagyok a tróger( bútorszállító),nem Crazy! Itt egy példa: mérnök úr megvesz a bizományiban egy négyajtós szekrényt. Mondom neki,szét kell szerelnem,mert nem fér el a lépcsőházban. Erre ő: - liftbe nem fér be???
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 20:27

Ezt nevezhetjük munkahelyi ártalomnak! Én is találkozom nehéz emberekkel, de igyekszem magamon kívül tartani őket. Hidd el másoknak meg te lehetsz a vérnyomás trénere!
Ezt nevezhetjük munkahelyi ártalomnak! Én is találkozom nehéz emberekkel, de igyekszem magamon kívül tartani őket. Hidd el másoknak meg te lehetsz a vérnyomás trénere!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 19:26

A munkámat szeretem. A hülye faszokat,idétlen picsákat rühellem!!
Hát azok tudják fokozni a "boldogságot",és nem kevés van belőlük
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 26. hétfő 19:26

(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Más is szereti amit csinál,vagy csak én vagyok tróger?

Én semmilyen munkát nem szeretek
Dehogy ciki, szerintem jó ha az ember szereti azt amit csinál.Én abbahagyni szeretem
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 08. 26. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogy ciki, szerintem jó ha az ember szereti azt amit csinál.Én abbahagyni szeretem

Most komolyan, itt csak én szeretem a munkámat? Ez ciki?
Én mindig nagyon várom

Én még egy kicsit előre holnapra. Ha ilyen meleg lesz a héten, nagyon fogom várni a hétvégét!