Méég....méég.... sajnálj egy kicsit...
Itt igen de nem adnám ki őket
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:55

Itt igen de nem adnám ki őket

Oh, te szegény...
Itt ismerted meg őket?
Remélem beugrik a csaj, és ő is mesél
Itt ismerted meg őket?
Remélem beugrik a csaj, és ő is mesél
Oh, te szegény...
Itt ismerted meg őket?
Remélem beugrik a csaj, és ő is mesél (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt ismerted meg őket?
Remélem beugrik a csaj, és ő is mesél (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah hát az is gáz! Most meg itt állok
)))
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:50

Akkor lehet, hogy csak fürödni mentek, de a csaj túl hálás volt.
(Bocs, ez rossz poén)
Ilyen van, hogy bekattan valaki. Nekünk egy párocskával volt. Meghívtak magukhoz, a nő sírógörcsöt kapott, amikor a férje hozzám ért. Ugyan az én férjem ua csinálta vele.
A harmadik sírógörcsös lelkizés után megléptünk. Azóta nem megyek privátba.
(Bocs, ez rossz poén)
Ilyen van, hogy bekattan valaki. Nekünk egy párocskával volt. Meghívtak magukhoz, a nő sírógörcsöt kapott, amikor a férje hozzám ért. Ugyan az én férjem ua csinálta vele.

Kb amit leírtam itt
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:41

Szia
Miért volt balhé?
Mert nem várta meg a pasit, hogy együtt...?
Mert egylőre csak ismerkedni mentek...?
Miért volt balhé?
Mert egylőre csak ismerkedni mentek...?
Akkor lehet, hogy csak fürödni mentek, de a csaj túl hálás volt.
(Bocs, ez rossz poén)
A harmadik sírógörcsös lelkizés után megléptünk. Azóta nem megyek privátba.
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:43
(Bocs, ez rossz poén)

Aha még előtte.... hogy míg ő tusolt a csaj elkezdett már engem kényztetni
Úgy fel húzott a csaj abban a 10 pecben hogy a pasi balhéja sem bírt kizökkenteni
Haver,lehet hogy átb..tak.A faszi csak fürödni akart
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

De teged mi zavar ebben? Ha valaki hibazott az a csajszi szerintem. Ismernie kellene a baratjat, hogy hajlamos a tulreagalasra stb. Nem kell ot ilyen helyzetbe hozni.
Nem ő valamiért leakart zuhanyozni előtte
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:44
Törölt felhasználó (4052772)

Ha zuhanyzott mar a pasiha, akkor gondolom min.egy menet volt mar nem?
Aha. Igy vilagos. A csajszi gyorsan osszemelegedett veled. Hat van ilyen. Hisz ezert jottek nem? A jo oreg feltekenyseg.....
Mert hogy ő még fel sem állt rajta meg már bigyi sincs és szopja a farkam.
Akkor lehet hogy irigy volt,ő szerette volna
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:43

Ha zuhanyzott mar a pasiha, akkor gondolom min.egy menet volt mar nem?
Szia
Miért volt balhé?
Mert egylőre csak ismerkedni mentek...? (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:35
Miért volt balhé?
Mert egylőre csak ismerkedni mentek...? (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Az előbb talitam egy párral.... a lakásomban! Csini huszonéves csaj... 40körüli pasi...
A pasi míg tusolt a csajsz rámbukott! A pasi kijött, olyan balhét rendezett.... el is mentek...
A pasi míg tusolt a csajsz rámbukott! A pasi kijött, olyan balhét rendezett.... el is mentek...
Még a hancúr előtt?
Akkor ez rábasz...mit mondjunk..."rá se ránts?"
Mi volt a faszinál a problem? (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor ez rábasz...mit mondjunk..."rá se ránts?"

Mi volt a faszinál a problem? (Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Az előbb talitam egy párral.... a lakásomban! Csini huszonéves csaj... 40körüli pasi...
Koszonom. Draga vagy.♡♡♡
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi a kerdes ezzel kapcsolatosan?
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)

JóReggelit!
Baileys-szel ment a kávé
Üdv az alvászavaros klubban
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 27. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 07:51

Baileys-szel ment a kávé

Üdv az alvászavaros klubban

Törölt felhasználó (4052772)

Vidam reggelt!
Vagy vidam vasarnapot? Vagy megsem?
Egyszer elcipeltek engem egy Hit gyulekezete beszedre meg eneklesre stb. Valami sportcsarnokban volt es rengetegen voltak.
Sajnos nem sikerult kellokeppen atszellemulnom....
No mindegy. Kernek en is a kavedbol Katja.
Vagy vidam vasarnapot? Vagy megsem?
Egyszer elcipeltek engem egy Hit gyulekezete beszedre meg eneklesre stb. Valami sportcsarnokban volt es rengetegen voltak.
Sajnos nem sikerult kellokeppen atszellemulnom....
No mindegy. Kernek en is a kavedbol Katja.

Beszelgessunk.
(Ez egy válasz goboti üzenetére (2019. 08. 27. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 27. kedd 08:30

Én nem nagyon szoktam itt lenni de most valakit keresnem kellett akivel beszélek