Szia! Igen csak itt kapható! Macis-masszírkázós koffeines napindító
Saját Medvével a nappaliban, csak Múzsa legyen!
(Ez egy válasz Málna-Eper üzenetére (2019. 09. 06. péntek 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Saját Medvével a nappaliban, csak Múzsa legyen!

A mai első címemen én keltettem a Kishölgyet
Ő is kért kávét...

Ő is kért kávét...

Úgy legyen !
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 06. péntek 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Jár a masszázs persze
Majd szavadon foglak
(Ez egy válasz Málna-Eper üzenetére (2019. 09. 06. péntek 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Majd szavadon foglak

Óhhhh ! köszönöm ! köszönöm !!!! örök hálám üldözzön !!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 06. péntek 07:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 07:03

Parancsolj:Kv
Nem linkelek annyi képet,nehogy rácsapjanak a kezemre

Sziasztok !
Igen sejtem
és ha a retina iq szkenner nem csal, akkor még masszázs is jár hozzá Macika jóvoltából
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 06. péntek 07:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Parancsolj:Kv
(Ez egy válasz Málna-Eper üzenetére (2019. 09. 06. péntek 06:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Tök jó kávéink vannak
(Ez egy válasz Málna-Eper üzenetére (2019. 09. 06. péntek 06:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Tök jó kávéink vannak

Köszi ♡♡
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 06. péntek 06:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 06:48

Szia!
Nekem sosincs ..már kezdek hozzászokni
Tess a kávéd,rajta van a jeled,nehogy összekeverje valaki a sajátjával
Még kómás vagyok,mellészórtam készítéskor

Nagyon szépen kérem :P forrón, édesen és selymesen lágyan
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 06. péntek 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 06. péntek 06:49

Szia!
Persze,nálunk a legfinomabb
Hogyan kéred? Azonkívül hogy szépen

Szia!

Szia!
Még kómás vagyok,mellészórtam készítéskor
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 06. péntek 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)

kop ! kop !!! Itt lehet kávét kapni ????

JóReggelt! ♡♡
Húdenincskedvemdolgozni....
Húdenincskedvemdolgozni....
Ééés végre péntek
Csuda vidám napot! Csajszik szóljatok ha vihetem a kávét,jàr mellé egy nap indító masszázs is.

Csuda vidám napot! Csajszik szóljatok ha vihetem a kávét,jàr mellé egy nap indító masszázs is.

Amíg nincs a társkeresőben egy retina iq szkenner addig nagyon nagy hibaszázalékkal érkeznek megkeresések. Én biztos vagyok benne, hogy egyedülálló nőként néhány hétig használhatatlan a társkereső.
Jó reggelt! Ma kicsit korábban van kávé! Ha jól olvastam a lányoknak Mackós-Kávés reggeli élményük lesz

Tudom, emlékszem a másikra is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 20:25
Törölt felhasználó (4052772)

Nekem is a masodik regem ez. Immaron tarskereso lap nelkul. Pont azert, mert az elso regem tarskeresojere tomerdek levelet kaptam. Szinte senkit nem erdekelt en kit keresek, milyen parameterekkel. Iszonyu volt. Kovethetetlen tenyleg.
Most igy jobban erzem magam. Neha probalkozom, van hogy engem talalnak meg. De meg igy is nehez a nekem valo szeretot megtalalni. De 1x csak sikerul. Nemreg volt egy probalkozasom, de sajnos nem jol sult el. Nagyon masok az igenyeink szexualisan.
Most igy jobban erzem magam. Neha probalkozom, van hogy engem talalnak meg. De meg igy is nehez a nekem valo szeretot megtalalni. De 1x csak sikerul. Nemreg volt egy probalkozasom, de sajnos nem jol sult el. Nagyon masok az igenyeink szexualisan.

Ezt csak Ti, a párok, illetve a nők tudhatják. Én férfi vagyok, jó ha néha 1-1 pasi ír, de ők nem mint partner érdeklődnek, mert én hetero vagyok.Sosem próbáltam nő lenni, nem tudom mekkora az érdeklődés.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 05. csütörtök 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 05. csütörtök 20:32

Szerintetek igaz a többszáz megkeresés, vagy csak hárítás/lepattintás, mert mindenki azt mondja...?
Jó éjt!♡♡
Kávékor találkozunk
Kávékor találkozunk