Sziasztok csajszikák
Titeket "látni" öröm
,feldobja a napot,dehogy lesz rossz ez p13

Titeket "látni" öröm

Szeva haver,ne melózz sokat
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 09. 13. péntek 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 13. péntek 07:08

Sziasztok,jó reggelt! Csak semmi babona!! Jó lesz ez a péntek! Én tegnap nagyon nem mondtam csütörtököt,úgyhogy egyáltalán nem zavar milyen péntek van!

En is szeretem pl.a kocsimat. Jol banok vele es o jol viselkedik. Nem csesztet sok hulyeseggel...Szoval talan a targyaknak is van lelkuk valamikepp. De hogy szerelmes legyek egy autoba peldaul....Elkepzelhetetlen.

Jo reggelt mindenkinek!
En siman el tudom kepzelni ezt. Az emberi erzelmi intelligencia sokaknal nem eros tenyezo. Fogalmuk sincs hogyan kellene kommunikalni a masik nemmel pl. A sikertelenseg elmeny elkerulese erdekeben siman mukodhet szerintem az egyeb elmenyszerzo technika. Csak annak tudok orulni, hogy ezt mar talan nem elem meg....Sivarnak erzem. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 23:46
En siman el tudom kepzelni ezt. Az emberi erzelmi intelligencia sokaknal nem eros tenyezo. Fogalmuk sincs hogyan kellene kommunikalni a masik nemmel pl. A sikertelenseg elmeny elkerulese erdekeben siman mukodhet szerintem az egyeb elmenyszerzo technika. Csak annak tudok orulni, hogy ezt mar talan nem elem meg....Sivarnak erzem. (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Olvastam valahol, hogy a jövőben egyre nagyobb szerepe lesz a virtuális szexnek, elterjed a virtuális prostitúció ( a bugyiárusok mellett már most is jó sokan hirdetik az online szolgáltatásokat), a szexrobotok, meg hasonlók. Állítólag már vannak olyan kütyük is amikkel lehet "párkapcsolatot" kiépíteni, például társalogni velük és hasonlók. Olyat is hallottam, hogy volt aki beleszeretett egy operációs rendszerbe.
Ki mit gondol?

Az oprendszeres szerelem eléggé elhíresült, gyerekük is lett. Volt róla film is, valami Terminator...
Viccet félre, régebben, pár ève tényleg volt egy doku-szerű film ilyen szélsőséges vonzalmakról. Amire emlékszem, egy pasi a kocsijába, egy másik egy böhöm nagy sziklába volt szerelmes.
Japánban nagy kultusza van a gumilányoknak, nagyon élethűek. Több család hullik szét, mert az apuk fülig belezúgtak a babáikba, fürdetik, öltöztetik, vagyonokat költenek ruhákra... (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Viccet félre, régebben, pár ève tényleg volt egy doku-szerű film ilyen szélsőséges vonzalmakról. Amire emlékszem, egy pasi a kocsijába, egy másik egy böhöm nagy sziklába volt szerelmes.
Japánban nagy kultusza van a gumilányoknak, nagyon élethűek. Több család hullik szét, mert az apuk fülig belezúgtak a babáikba, fürdetik, öltöztetik, vagyonokat költenek ruhákra... (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Olvastam valahol, hogy a jövőben egyre nagyobb szerepe lesz a virtuális szexnek, elterjed a virtuális prostitúció ( a bugyiárusok mellett már most is jó sokan hirdetik az online szolgáltatásokat), a szexrobotok, meg hasonlók. Állítólag már vannak olyan kütyük is amikkel lehet "párkapcsolatot" kiépíteni, például társalogni velük és hasonlók. Olyat is hallottam, hogy volt aki beleszeretett egy operációs rendszerbe.
Ki mit gondol?

Tegnap a fiam mutatott a telójában egy kisvideót. Egy pedofilt kutyaharapással büntettek. Az rémísztő volt,még ha meg is érdemelte.
Szia,dettó!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 09. 13. péntek 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,jó reggelt! Csak semmi babona!! Jó lesz ez a péntek! Én tegnap nagyon nem mondtam csütörtököt,úgyhogy egyáltalán nem zavar milyen péntek van!

JóKávézós JóReggelt! ♡♡♡
Puszpusz
Dehogy rémisztő,holnap nincs meló,mi baj lehet?
(Ez egy válasz PIROSTANGA üzenetére (2019. 09. 13. péntek 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Dehogy rémisztő,holnap nincs meló,mi baj lehet?

Hát... ez most ilyen péntek, jól sejted.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 13. péntek 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello... az és 13. Kicsit rémisztő.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 13. péntek 06:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Ahogy nézem,nem aludtad kockásra a fejed
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 09. 13. péntek 05:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Fasza reggelt!
Péntek van
Péntek van

Most már jó reggelt! Kész a kávé

Köszi, én nem szégyenlek egy fárasztó nap után időben lefeküdni, inkàbb koràbban indítom a másnapot frissen. Ha kávé van a képeken, most van helye nâlam
(Ez egy válasz Málna-Eper üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 17:00

Halihóóóó ! hoztam nektek egy coffeeet ! Tudom már késő van... de engem most ez éleszt újra !!!!
https://www.coolcoffee.hu/custom/coolcoffe/image/cache/w0h0q80- np1/Blog/Recept/eszpresszo/eszpresszo-keszul-coolcoffee.hu.gif

https://www.coolcoffee.hu/custom/coolcoffe/image/cache/w0h0q80- np1/Blog/Recept/eszpresszo/eszpresszo-keszul-coolcoffee.hu.gif
Engem nem zavar, csak ne is legyen utódja...
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki mit gondol?

Mint az Üvegtigrisben a rendőrök... Táblás Maci is kell!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 14:44

megoldás a maci jelentét demo mp3 om:
felveszel egy pár orás irodai tevékenységet fütyörészel sóhajtól pakolgatsz salalázol stb stb majd csinálsz egy pár kisebb hosszabb hang anyag szeltet és be állítod random lejátszásra és ha a vágás kelően ügyelve van arra hogy csak kisebb hosszabb elhallgatásnál történjen hát
felveszel egy pár orás irodai tevékenységet fütyörészel sóhajtól pakolgatsz salalázol stb stb majd csinálsz egy pár kisebb hosszabb hang anyag szeltet és be állítod random lejátszásra és ha a vágás kelően ügyelve van arra hogy csak kisebb hosszabb elhallgatásnál történjen hát

Bekukk! Szépen világít a hold

Ki mit gondol?
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 19:57

Ezekszerint van rá bőven kereslet
Elképzelésem halványan van,de inkább nem képzelem el....ennél számomra betegebb igényekkel is tálálkoztam.
Például egy ismerős mindenből pénzt tud csinálni,hozzájutott egy csomó leselejtezett próbabához,sok morgonc meg elég szép összegért megvásárolta szexuális célokra,nem is titkolva.Pillanatok alatt elkapkodták

Elképzelésem halványan van,de inkább nem képzelem el....ennél számomra betegebb igényekkel is tálálkoztam.

Például egy ismerős mindenből pénzt tud csinálni,hozzájutott egy csomó leselejtezett próbabához,sok morgonc meg elég szép összegért megvásárolta szexuális célokra,nem is titkolva.Pillanatok alatt elkapkodták