no igen, ha gyanús flashanimot nézek, akkor is inkább a monitor sarkát bámulom
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:13

én megnyomom azt a piros gombot, ez száz százalék! lehet, csukott szemmel... mert ugyan bevállalok, de úgy, de úgy tudok félni már előre is!
én megnyomom azt a piros gombot, ez száz százalék! lehet, csukott szemmel... mert ugyan bevállalok, de úgy, de úgy tudok félni már előre is!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 21:02
Törölt felhasználó (21812)

Van egy hülye kérdésem ma estére is.
Ha netezés közben elkeveredtek egy olyan oldalra, ahol egyetlen piros gomb látható alatta azzal a felirattal, hogy:
NE NYOMD MEG, MERT RETTENTŐEN IJESZTŐ DOLGOT FOGSZ LÁTNI, megnyomjátok a gombot?
Miért? Miért nem?
Ha netezés közben elkeveredtek egy olyan oldalra, ahol egyetlen piros gomb látható alatta azzal a felirattal, hogy:
NE NYOMD MEG, MERT RETTENTŐEN IJESZTŐ DOLGOT FOGSZ LÁTNI, megnyomjátok a gombot?
Miért? Miért nem?

Fene se tudja.. régebben egyértelműen IGEN
Mára már, kiedződtem-okosodtam a szánin, most már van olyan, hogy nézek egy posztot, merengek kicsit, aztán azt mondom: Ááá, azt hiszem ezt most inkább nem fogom megnézni.
A csapkodó bébiangolnák és a fossugarak után már az ember meggondolja, hogy mit néz meg... főleg az interneten... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Mára már, kiedződtem-okosodtam a szánin, most már van olyan, hogy nézek egy posztot, merengek kicsit, aztán azt mondom: Ááá, azt hiszem ezt most inkább nem fogom megnézni.

A csapkodó bébiangolnák és a fossugarak után már az ember meggondolja, hogy mit néz meg... főleg az interneten... (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért? Miért nem?
Miért? Miért nem?

meg...azért, mert az van odaírva, hogy NE nyomd meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért? Miért nem?
Miért? Miért nem?

Erről a képről csak egy dolog jut eszembe:
666 - katt (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
666 - katt (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Jóhogy... miért? Mert kíváncsi Nő vagyok és makacs Vízöntő és Nekem senki ne mondja meg mit lehet és mit nem

Miért? Miért nem?
Miért? Miért nem?

Miért? Miért nem?
Miért? Miért nem?

A jégkocka meg a levegőbuborékok sápasztanak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 14. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 20:53

és mitől ilyen sápadt rózsaszín? az én ribizlilekvárom sötét piros szokott lenni
Az intim ékszerekről is képes beszámolót kérünk hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet Anyucija kevert bele egy kis fehér ribizlit
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 14. szombat 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 20:53

és mitől ilyen sápadt rózsaszín? az én ribizlilekvárom sötét piros szokott lenni
Ne bacc ki Velem... mindjárt ide.. fürge róka lábak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 20:45

Törölt felhasználó (24620)

Namiez?

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 20:51

ez egy kísérlet eredménye...
beledobáltam néhány jégkockát és egy kis ribizlilekvárt az aprító-keverőbe

ez egy kísérlet eredménye...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 14. szombat 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaja, mint a dalban: Orgona ága, barackfa virága, öltözzetek új ruhába, anyák napja hajnalára, illatosan.
(de hát én februárban virágzó repcetáblát láttam, úgyhogy már nem lepődök meg semmin). (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 14. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 18:21
(de hát én februárban virágzó repcetáblát láttam, úgyhogy már nem lepődök meg semmin). (Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 14. szombat 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem tudok fényképezgetni (fotó apparátus híjján...)így nem tudom megmutatni h. milyen gyönyörűen kinyílt a gyögyvirágom... Szedtem egy csokorral... eszméletlen illat van a szobában
Charlotte.. na most már kinyílt az orgona is...
Nem emlékeztek mikor anno ballagások voltak május elején h. akkor nyíltak ezek a virágok?
Anyáknapja soha nem volt gyöngyvirág nélkül... erre tessék.. ápr. 14. és kinyílt...

Charlotte.. na most már kinyílt az orgona is...
Nem emlékeztek mikor anno ballagások voltak május elején h. akkor nyíltak ezek a virágok?
Anyáknapja soha nem volt gyöngyvirág nélkül... erre tessék.. ápr. 14. és kinyílt...
eperpuding?
ugyanilyen tányérjaim vannak
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 14. szombat 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 20:45
ugyanilyen tányérjaim vannak

Namiez?

Namiez?

nagyon tanulságos volt a kerékcsere
ami megmaradt belőle: két borzasztóan izmos váll, egy meztelen felsőtest, egy fekete farmershortban feszülő formás fenék, és két izmos comb...na de ez bevésődött alaposan...most már tutira tudok cserélni kereket, csak ilyen paraméterekkel rendelkező pasit kell megállítanom hozzá
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 14. szombat 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 18:17

Mond meg a drágalátos uradnak h. különbenis a téligumit már réges rég le kellett volna cserélje...
Amúgy meg kedves Szilva... el kell h. keserítselek... sajna már mindenhol működik az izé... no meg a fix trafik is... Úgyh. ha kocsiba ülsz biztos ami biztos végig mosolyogj
Amúgy meg kedves Szilva... el kell h. keserítselek... sajna már mindenhol működik az izé... no meg a fix trafik is... Úgyh. ha kocsiba ülsz biztos ami biztos végig mosolyogj

ez valahogy úgy van, hogy a váci út után van valami út, ahonnan rá kell kanyarodni vác felé az általam eddig 2/A-nak vélt útra, ahonnan majd valahol le kell menni vác felé...ennél jobb magyarázatot ne várjatok
most erre az általam 2/A-nak vélt útra írták ki, hogy M/2 és hogy vignettablablabla...szóval eddig tuti nem volt az...állítólag elseje óta nevezték ki annak...és lejöttem pár km múlva a dunakeszi lehajtón, de a fene se tudja hol vannak kamerák
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2007. 04. 14. szombat 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 14. szombat 18:27

Egyébként érdekes... mert úgy tudom, h. a 2/A jelzésű M2 autóút és 2. sz. főút között díjmentes... hacsak nem teherautóval mentél arra
Tudod mit? Kérdezd meg a párodat... Ő lehet jobban tudja.

Tudod mit? Kérdezd meg a párodat... Ő lehet jobban tudja.
Vannak már kint valahol kamerák az "új" M2 -n?