Puszpusz
Én sajna proli medve vagyok...nem alszom,melózom a téli álom helyett[
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 08:21

Én sajna proli medve vagyok...nem alszom,melózom a téli álom helyett[

Törölt felhasználó (4052772)

Sziasztok nappalisok!
Tegnap nekem is nagyon jo volt. Olyat aludtam, amilyet mar regen. Majd 9 orat reggelig. Kisimult vagyok, mint egy jo szex utan. Lehet raszokom az alvasra...
Macko? A teli alomnak nem most van szezonja?
Tegnap nekem is nagyon jo volt. Olyat aludtam, amilyet mar regen. Majd 9 orat reggelig. Kisimult vagyok, mint egy jo szex utan. Lehet raszokom az alvasra...

Kisimult szerda
Eddig úgy tűnik az lesz...
Nem lehethe :összesímulós szerda?
Ilyen cicis-popsissal pl...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 20. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Eddig úgy tűnik az lesz...
Nem lehethe :összesímulós szerda?
Ilyen cicis-popsissal pl...

Akkor zűrös kedd után kisimúlt szerda
Exra kávéval

Sziasztok nappalisok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 07:28

Törölt felhasználó (4174592)

Mi kivanjuk eleg ha a tegnapi 3mas szexre gondolunk nagyonn jo volt
Vagy inkább kérjük a piszkos részleteket

Szerintem nem ide akartátok....
Egészségetekre
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 07:28

Egészségetekre

Törölt felhasználó (4174592)

Szia
Majdnem péntek van,előtte még csütörtököt mondunk,meg alszunk kettőt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 20. szerda 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 07:07

Majdnem péntek van,előtte még csütörtököt mondunk,meg alszunk kettőt.

Törölt felhasználó (4236812)
VIP

Jó reggelt
Ugye már péntek van?....
Ezen a péntekes szerdán kérek kávét

Ugye már péntek van?....

Jó reggelt
Ugye már péntek van?....

Ugye már péntek van?....

Vidám napot!
Öcsy,kinevezünk tiszteletbeli Állatnak,aztán nem kell egysejtesnek lenned

Öcsy,kinevezünk tiszteletbeli Állatnak,aztán nem kell egysejtesnek lenned

Szia Öcsy! Ne,ne,ne legyél papucsállatka!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 20. szerda 05:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 20. szerda 05:13

Jó reggelt! Egy kávé csokivalenyhítetthúzósmásnaposságra?
Vagy simán mostvagyokacsúcsonszerda
A tegnap nekem is ilyen volt, elindultam dogomra és folyton újratervezés volt... Ma meg be kell hoznom azt amit nemcsináltam ez miatt... Szóval indulás!
Szólok David bácsinak fedezzen fel valami egysejtűt, amit Öcsykének keresztel. És akkor végre az én nevem is Állatos lesz

A tegnap nekem is ilyen volt, elindultam dogomra és folyton újratervezés volt... Ma meg be kell hoznom azt amit nemcsináltam ez miatt... Szóval indulás!
Szólok David bácsinak fedezzen fel valami egysejtűt, amit Öcsykének keresztel. És akkor végre az én nevem is Állatos lesz

Jó reggelt! Egy kávé csokivalenyhítetthúzósmásnaposságra?

Jól van na,elbénáztam,ne haragudj! Lehet,hogy néha már megremeg a kezem,de,hogy lebunkóználak! Nem,azt én nem teszem!! Jó éjszakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 19. kedd 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 18:53
VIP

Szia kutyu
Igen, ez. És milyen édes bók volt. Te meg itt agyoncsaptad azzal, hogy lebunkóztál. De sebaj:P
Majd lesz jobb is

Igen, ez. És milyen édes bók volt. Te meg itt agyoncsaptad azzal, hogy lebunkóztál. De sebaj:P
Majd lesz jobb is

Ma már biztosan nem megyek sehova sem. Jól van, várlak
Addig alszom kicsit
Jó éjt

Jó éjt

Rendben...
Mindjárt viszem,addig nehogy elmenj dolgozni,de én is torkos vagyok,biztosan megkóstolnám útközben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 19. kedd 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 20:01

Mindjárt viszem,addig nehogy elmenj dolgozni,de én is torkos vagyok,biztosan megkóstolnám útközben...

VIP

Óóó de kedves vagy mackó
Reggelire kérem, ágyba a csokit. Legyen forró, és nedves. Be sem mennék dolgozni
Egye fene, jó lesz most is, köszönöm

Reggelire kérem, ágyba a csokit. Legyen forró, és nedves. Be sem mennék dolgozni

Óóó de kedves vagy mackó
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 19. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 19:27

Sokkal több hasznom van,tudok fára mászni,occsón szerzek mézet,pl stb..
Amúgy hoztam csokit,én vadásztam neked
Tesséknesze:

Tesséknesze:

Szevasz haver,inkább főzök,mi a tosznak dobáljam
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2019. 11. 19. kedd 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 16:48

Sziasztok! Crazy,nem dobnál fel egy kávét? Kilencig nyomom legalább és a mai kuncsaftjaim nem akartak kávét sütni!
Sokkal több hasznom van,tudok fára mászni,occsón szerzek mézet,pl stb..
Tesséknesze:
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 19. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 16:45

Tesséknesze:

VIP

Neked is csak egy hasznod van....kényelmes a bundád

Kosziii.
Hat igen. Tele vagyunk kajaval meg allatokkal.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 19. kedd 18:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 18:56

VIP

Szervusz teeee Istennő
Hiányzott a cicid, ezért ugrottam be
Meg persze szeretem a mentolos csokit is. Meg a kutyukat medvéket mókusokat is.

Meg persze szeretem a mentolos csokit is. Meg a kutyukat medvéket mókusokat is.
Szervusz teeee Istennő
Meg persze szeretem a mentolos csokit is. Meg a kutyukat medvéket mókusokat is. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 19. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 19. kedd 17:27

Meg persze szeretem a mentolos csokit is. Meg a kutyukat medvéket mókusokat is. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 19. kedd 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)

Csokicsaj jelen. Örvendetes, hogy régi-új tagokkal bővült kis nappalink
))
Puszi mindenkinek. Kutyu, ma nagyon agresszív vagy. Szerintem ne igyál még rá kávét, mert felpörögsz és kiraksz engem a nappaliból.

Puszi mindenkinek. Kutyu, ma nagyon agresszív vagy. Szerintem ne igyál még rá kávét, mert felpörögsz és kiraksz engem a nappaliból.