Még ámos vagyok, lábujjhegyen járni kéretik!
Én olyan medve vagyok,aki nem cirkuszol..
Szerintem is megtalálnàm hamar azt a közönséget aki fizetne érte....hogy hagyjam már abba..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 25. hétfő 05:47
Szerintem is megtalálnàm hamar azt a közönséget aki fizetne érte....hogy hagyjam már abba..
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2019. 11. 25. hétfő 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem betiltották a cirkuszi medvéket? Ez amolyan átképzés? Mondjuk ha megtalálod rá a keresletet akár egy kacsalábon forgó barlangot is összetáncolhatsz rövid idő alatt
Vidám reggelt és hetet
Köszönjük! A hétvégén a barátok és a pálinka voltak a főszereplők
Ez a sörpárlat új nekem.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 10:28
Ez a sörpárlat új nekem.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép vasárnapot Kedvesek! ♡♡♡
After, köszi az AfterCaffee-t, áttoltam mára.
Meg picit alakítottam rajta, most átlátszó és sörpálinkának hívják
Egészségetekre!
After, köszi az AfterCaffee-t, áttoltam mára.
Meg picit alakítottam rajta, most átlátszó és sörpálinkának hívják
Egészségetekre!
Nem betiltották a cirkuszi medvéket? Ez amolyan átképzés? Mondjuk ha megtalálod rá a keresletet akár egy kacsalábon forgó barlangot is összetáncolhatsz rövid idő alatt
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 16:07
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Még arra gondoltam hogy pörgethetném a kalapot a répán,az "Ein,zwei,polizei..." című slágerre...
ancvájpolicáj
ancvájpolicáj
Jó reggelt! Jó hétvége után, kellemesen feltöltődve élményekkel milyen kávé jöhetne, mint ÉnVagyokaFőnök-AzÉnKávém! Fogyasszátok felelőséggel!
#jó éjt csá
Ezt csak nyilvános helyen
2019. 11. 24. vasárnap 16:07
Még arra gondoltam hogy pörgethetném a kalapot a répán,az "Ein,zwei,polizei..." című slágerre...
ancvájpolicáj
ancvájpolicáj
ancvájpolicáj
ancvájpolicáj
Felvettem a játszós ruhám,jó leszek így?
Vezérhang oké,alkalomhoz illő,a kalap úgy is rászorult a fejemre....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Vezérhang oké,alkalomhoz illő,a kalap úgy is rászorult a fejemre....
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
You Can Leave Your Hat On
Megvan a vezérhang!
♡♡♡
Megvan a vezérhang!
♡♡♡
Oké
Farbavágós lazacbőr tangában és Krokodil Dundee kalapban ropom majd az asztalon vezeklés képpen
Zenét rád bízom.
Zsepkendőd legyen bőven,sírva nevetős prudukció lesz,légy erős
Viszek bundáskenyeret is
(Ágyas ágyast aptyukra értettem múltkor
)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 14:36
Farbavágós lazacbőr tangában és Krokodil Dundee kalapban ropom majd az asztalon vezeklés képpen
Zenét rád bízom.
Zsepkendőd legyen bőven,sírva nevetős prudukció lesz,légy erős
Viszek bundáskenyeret is
(Ágyas ágyast aptyukra értettem múltkor
)
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Lazacbőr tangát mindenképp hozz!
Abban kell az asztalon táncolnod
Az ágyasok után ez a minimum
Lazacbőr tangát mindenképp hozz!
Máris indulok,nyugodtan bezárhatsz a pincébe,ne legyen "lelkifurid" miatta..
Mit vigyek ?
Éthordó+üres denyó már bekészítve
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit vigyek ?
Éthordó+üres denyó már bekészítve
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Hogyne lenne pince....
Ott bújkálnak az ágyasok
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 12:22
Ott bújkálnak az ágyasok
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hmm..hát..nahát.
Szem-szájnak ingere
Már indulok is...ugye van pincéd is?
Szem-szájnak ingere
Hmm..hát..nahát.
Szem-szájnak ingere
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 24. vasárnap 11:53
Szem-szájnak ingere
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Van, Macikám, jöhetsz!
Sült kacsacomb van kisérőnek
Kulcs a lábtörlő alatt
Kulcs a lábtörlő alatt
Van, Macikám, jöhetsz!
Kulcs a lábtörlő alatt
Kulcs a lábtörlő alatt
Akkor most új számod van?
Értem-értem..
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3802852)
A club ajtajában elköszöntünk! Azért számot cseréltünk!+
A club ajtajában elköszöntünk! Azért számot cseréltünk!+
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2019. 11. 24. vasárnap 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Közben okosodtam...
Van olyan hogy sörpálesz..basz..
Kell!
Megyek Katjához vendégségbe
Persze ha van még neki..
Van olyan hogy sörpálesz..basz..
Kell!
Megyek Katjához vendégségbe
Persze ha van még neki..

GG-ufsz

neovirus
Inna