azt írtam reggel, hogy a versek topicba tegye mindenki a választott művet, mert tom1019admin fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit lírával...nah...ettől nem kellett volna félnem...csak erdokerulo és én raktunk be verset
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)

és lesz webcam szex is?
elképzelem, amint átordít a szomszéd szobából:
"Tekerjél már azon a rohadt lencsén, mert semmit sem látok belőled"
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:38

elképzelem, amint átordít a szomszéd szobából:
"Tekerjél már azon a rohadt lencsén, mert semmit sem látok belőled"

asszem ez egy nagy közös cipő...ti elhinnétek a partnereteknek, hogy itt vannak barátai, akikkel csak beszélgetni szeretnének, meg egy kellemes napot eltölteni? persze én sem lennék túl boldog, ha uram ggzne
tegnap én is megkaptam a magamét
azt mondta uram, hogy vesz egy laptopot magának és majd azon beszélgetünk
közben azokon a dolgokon meg átsiklik, amiket én mondok neki...vagy közli, hogy ez őt nem is érdekli, vagy egyszerűen kimegy a helyiségből

Szia Wöröske!
Mizujs? Tyavaty van? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:47
Mizujs? Tyavaty van? (Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép napos délutánt a nappaliban is !
Remélem az ablakok nyitva...gyönyörűen sűt a napocsaka!
Költészetnapja......na én kiköltöttem magam!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 08:17

jóregg
ma van a költészet napja...amiről mindjárt megemlékezem a versek topicban is
de...igazán érdekelne, hogy kinek mi a kedvenc verse...lehet pajzán is vagy klasszikus is, de csak egyet válasszatok...és ha lehet, akkor a versekbe rakjátok, mert tom fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit nem általunk írt versekkel

ma van a költészet napja...amiről mindjárt megemlékezem a versek topicban is

de...igazán érdekelne, hogy kinek mi a kedvenc verse...lehet pajzán is vagy klasszikus is, de csak egyet válasszatok...és ha lehet, akkor a versekbe rakjátok, mert tom fenéken billent, ha telerakjuk a nappalit nem általunk írt versekkel

Szép napos délutánt a nappaliban is !
Na helló mindenki, jöttem és megyek. Betemetett a meló.
Talán holnap majd ráérek.
Addig is kellemes nappalizást mindenkinek.
Talán holnap majd ráérek.
Addig is kellemes nappalizást mindenkinek.
asszem ez egy nagy közös cipő...ti elhinnétek a partnereteknek, hogy itt vannak barátai, akikkel csak beszélgetni szeretnének, meg egy kellemes napot eltölteni? persze én sem lennék túl boldog, ha uram ggzne
azt mondta uram, hogy vesz egy laptopot magának és majd azon beszélgetünk
közben azokon a dolgokon meg átsiklik, amiket én mondok neki...vagy közli, hogy ez őt nem is érdekli, vagy egyszerűen kimegy a helyiségből

detto!!!
Te Spapa! add vissza a cipőmet. Nem veszed észre, hogy ugyanabban járunk?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:14

ez a kedvencem!
az a baj, h bármennyire szeretném nagyon veszélyes lenne.
ismered a családi életem történetét!
esélyem sincs arra, h elmogyorózzam otthon, h Ti hogyan lettetek a barátaim! ...
ja elmondanám milyen néven vagyok itt. aztán beleolvasna, h mit műveltem én itt, főleg, a lotyókámmal ...
biztos, h nem értené ez csupán virtuális ...
féltékenység hegyek!
ez van!
esélyem sincs arra, h elmogyorózzam otthon, h Ti hogyan lettetek a barátaim! ...
ja elmondanám milyen néven vagyok itt. aztán beleolvasna, h mit műveltem én itt, főleg, a lotyókámmal ...
féltékenység hegyek!
ez van!

hally all

ez a kedvencem!
féltékenység hegyek!
ez van!
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 15:00
féltékenység hegyek!
ez van!

"ha nem szerecc, hát én szeretlek, de ha én szeretlek: jóóóól vigyááááázzz!"
mindenkinek beugrik valami

Mér', ha nem lettél volna akkor nehéz dolgom lenne?
(Ez egy válasz édespille üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)

és ez: gigantikus gigám van? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

jah...és ma nem válaszoltam surda egyik kérdésére, miszerint honnan idézett...a válaszom: neeem láttál mééég macskát...kicsikém?

van egy olyan érzésem, a nappalisparti nem is nappalisparti lesz... surdi sem, vad sem, lehet, senki sem... :(
"ha nem szerecc, hát én szeretlek, de ha én szeretlek: jóóóól vigyááááázzz!"

Kicsi vagyok ,fázom is.
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 14:53

"Most békaróka, vagy rókabéka...most rokon, vagy nem rokon????"
Amúgy Pussylva!
Amúgy Pussylva!
"Most békaróka, vagy rókabéka...most rokon, vagy nem rokon????"
Amúgy Pussylva! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 14:46
Amúgy Pussylva! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)

jah...és ma nem válaszoltam surda egyik kérdésére, miszerint honnan idézett...a válaszom: neeem láttál mééég macskát...kicsikém?

valóban...pintyőke is ezt a nevet viseli...ellenben az én esetemben a vermillon mást jelent
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 11. szerda 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 11. szerda 14:10

Törölt felhasználó (7767)

Akkor Te, Fenség, e kismadár cinóberszínű változatának nevét "bitorolod"! Talán Te lennél az utak mentén mostanság kisértő "Cinóber Pitypalatty" reinkarnációja?

tegnap fel lettem lazitva... nem lenne nehéz dolgod.
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2007. 04. 11. szerda 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)