Mi kihagyjuk a locsolást.
Ebben a helyzetben mi nem indulunk útnak.
Milyen erdekes amúgy... Az emberek többsége otthon marad, és el kezd magához térni a természet. Lehet tényleg jobb lenne a Földnek, ha nem élne rajta ember???
Ebben a helyzetben mi nem indulunk útnak.
Milyen erdekes amúgy... Az emberek többsége otthon marad, és el kezd magához térni a természet. Lehet tényleg jobb lenne a Földnek, ha nem élne rajta ember???
Reggelt!
Zöld erdőben voltam,meglocsolok mindenkit,oszt jóvan!
Kedves megmaradt csajszikáink,és akik leléptek,(de tudom hogy idekukucska néha
) ne hervadjatok el,sok e-locsolót nektek,és persze minden csajszinak
Zöld erdőben voltam,meglocsolok mindenkit,oszt jóvan!

Kedves megmaradt csajszikáink,és akik leléptek,(de tudom hogy idekukucska néha

Jó reggelt! Túl a kávén, nyúlon innen van-e leány ki várja a locsolót? Esetleg locsolókat? Persze asszony is lehet, csak sorjában. S ki korán kel, az korán is lesz locsolva, ahova kívánja a virágszál a frissítő öntözést
Bevállalósabbak képen is elküldhetik hova kérik a locsolást

Bevállalósabbak képen is elküldhetik hova kérik a locsolást

Szerintem el is vesztettük....
Egy ilyen gyöngyszemre máris lecsaptak a jobbnál jobb pasik,persze hogy nem az öreg Kettyós Medvével bandázik
Érthető
Majd azért később biztos benéz, ha nem,majd becsalom bundáskenyeret gyártani,meg kunyizunk tőle sört
Most kipödörtem a bajszom,kifényeztem a gumicsellóm,farba húztam a föcskét,oszt megkörnyékeztem a mókás lányokat az oldalon.Türelmesen várom a válaszokat,...ha lesz
Oszt rúzsos tojás festés volt már nálatok?
Megfőzni ne engedjétek előtte

Egy ilyen gyöngyszemre máris lecsaptak a jobbnál jobb pasik,persze hogy nem az öreg Kettyós Medvével bandázik

Majd azért később biztos benéz, ha nem,majd becsalom bundáskenyeret gyártani,meg kunyizunk tőle sört

Most kipödörtem a bajszom,kifényeztem a gumicsellóm,farba húztam a föcskét,oszt megkörnyékeztem a mókás lányokat az oldalon.Türelmesen várom a válaszokat,...ha lesz

Oszt rúzsos tojás festés volt már nálatok?
Megfőzni ne engedjétek előtte

Betoltam mindet,már ki voltam éhezve rá
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Öcsy! Csak bundáskenyér igéret volt tegnap,jó lenne ha Szalag megmutatná mit tud!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, van még bundáskenyér?
Nem küldte el,na mégegyszer! Igen,láttam tegnap este Szalagot,igéretes csajszi,remélem visszanéz még! Tegnap csak gyors méretpróbára volt idő,azóta élezem a szerszámot!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 12:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 12. vasárnap 12:22

Szeva Kutyu!
Viszont Nektek is!Oszt "locsolkodj" ám...
Próbáltam csajszit ide csalni,meghívtam vendégségbe szalagot,dögös,szexy,humoros,fiatal,szöszi,formás cickókkal,és sok söre van,és bírja a bundáskenyeret
Mi kell még?
Mondtam neki hogy itt tök jó hangulat és társaság van...oszt erre szinte csak én vagyok mostanában,ti meg karanténban...végül is így is igaz volt...
Te befaragtad már a nyulat?

Próbáltam csajszit ide csalni,meghívtam vendégségbe szalagot,dögös,szexy,humoros,fiatal,szöszi,formás cickókkal,és sok söre van,és bírja a bundáskenyeret

Mondtam neki hogy itt tök jó hangulat és társaság van...oszt erre szinte csak én vagyok mostanában,ti meg karanténban...végül is így is igaz volt...

Szeva Kutyu!
Mi kell még?

Szia Cazy! Boldog Húsvétot Mindenkinek! Szerintem bármelyik nap,amilor a "nyúl" vagy a " talp" megkívánja a " faragást"!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 04. 12. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt!
Melyik nap kell befaragni a nyulat a talpba?
Melyik nap kell befaragni a nyulat a talpba?

Hmm...bundáskenyér fan vagyok..minnyá szerelmes leszek...
Tiszteletbeli nappalissá avatlak ezennel
Amúgy tényleg arról volt szó
Jó képed...szép a két egyforma....
Téged ábrázol,vagy csak dublőr?

Amúgy tényleg arról volt szó

Jó képed...szép a két egyforma....

Téged ábrázol,vagy csak dublőr?
Jól csinálom. Semmi több. Ha kell lehet jó szaftos is

Jut eszembe szalagcsajszi...a bundáskenyérrel milyen a viszonyod?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 10. péntek 21:02

Törölt felhasználó (4318262)

Heló-beló
Kinek milyen az estéje?
Kinek milyen az estéje?
Ja hogy az van benne?
Akkor azért nem kellett senkinek..
Én nem jöttem rá,se nem barack,se nem cserkó..de nem én gyűjtöm,van nekem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 10. péntek 21:44
Akkor azért nem kellett senkinek..

Én nem jöttem rá,se nem barack,se nem cserkó..de nem én gyűjtöm,van nekem is

Húha hány pasi golyóit érleled benne?

Vidámat mindenkinek!

Üdv! Ki tudja azt már, hogy miért mászott le az első majom a fáról a történet elején
(Ez egy válasz retzius üzenetére (2020. 04. 10. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Pihenős. Itt a jóidő és kertesház. Estére midíg kellemesen lefáradok. Érzem, hogy ez a nap se volt hiába
És te? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 10. péntek 21:02

És te? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 10. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Heló-beló
Kinek milyen az estéje?
Kinek milyen az estéje?
Jó reggelt! Kávé a befőtt mellé?
Szia Katja, neked is! Kitartás!
Szia Katja, neked is! Kitartás!
Húha hány pasi golyóit érleled benne?