Jó reggelt! Hétfő, kávé és jókedv. Kihagytam valamit?
Vidámat
Bírom ezeket a reggeleket már,jó idő,napsütés, versmondó madárkák stb...még az ember hangulata is jobb

Bírom ezeket a reggeleket már,jó idő,napsütés, versmondó madárkák stb...még az ember hangulata is jobb

Nekem szimpatikus a nincsmelóma kávé
Egészség legyen,kávé meg malacorr

Egészség legyen,kávé meg malacorr

Jó reggelt Öcsy! Meg nem is tud az ember megmaradni a seggén,hosszabb ideig! Kösz a kávét,azért vigyázzunk magunkra!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 18. szombat 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy hét szünet volt, az se teljes. Ilyenek a fontos emberek

Jó reggelt! Akkor végre itthon nincsmelóma kávé

Aztán jó reggelt,meg remek hétvégét!
Szia csajszi
Jó hát érthető hogy nem mondanak le,én is előbb mondanék le bárki mást inkább
Hétvégén akkor nagyon otthon maradsz kétszer
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 04. 17. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 17. péntek 17:42

Jó hát érthető hogy nem mondanak le,én is előbb mondanék le bárki mást inkább

Hétvégén akkor nagyon otthon maradsz kétszer

Szia Kutyu
Sziasztok,
Engem se mond le senki, az otthon maradás nálam is csak hétvégi opció. De akkor nagyon
Sziasztok,
Engem se mond le senki, az otthon maradás nálam is csak hétvégi opció. De akkor nagyon

Akkor te vagy a közkedvelt Kutyuember
A hétvégi malacorrozás meg szent és sérthetetlen,ne is hagyd hogy holmi munka megzavarja...
Melóm szerencsére változatlanul rengeteg nekem is,de szerencsére ahogy szokott lenni,most kicsit nyugisabb időszakom következik
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 04. 17. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 17. péntek 17:10

A hétvégi malacorrozás meg szent és sérthetetlen,ne is hagyd hogy holmi munka megzavarja...

Melóm szerencsére változatlanul rengeteg nekem is,de szerencsére ahogy szokott lenni,most kicsit nyugisabb időszakom következik

Helló nappali,sziasztok srácok! Aki teheti maradjon otthon,én nem tehetem!! Nem én vagyok a Közkedvelt Pókember,de annyian hívnak,hogy muszáj dolgoznom. A hétvége azért mostanában szent,akkor csak itthon mslacorrozok!

Szia Kutyu
Sziasztok,
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 04. 17. péntek 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 17. péntek 17:10
Sziasztok,

Helló nappali,sziasztok srácok! Aki teheti maradjon otthon,én nem tehetem!! Nem én vagyok a Közkedvelt Pókember,de annyian hívnak,hogy muszáj dolgoznom. A hétvége azért mostanában szent,akkor csak itthon mslacorrozok!

Reggelt!
Baszki Öcsy...majdnem megettem..
Már kezdtem számolgatni hogy hogyan lehet..
Viszont felébresztett
A Péntek nem játék
Baszki Öcsy...majdnem megettem..

Már kezdtem számolgatni hogy hogyan lehet..

Viszont felébresztett
A Péntek nem játék

Na jó, ilyesmivel nem viccelődünk, péntek van rendesen
Mielőtt visszafordulnál a bundádba

Jó reggelt! Akkor egy hétvégét látós a Medve Úr kedvére!
Na látszik már a horizonton? Cséntek!
Na látszik már a horizonton? Cséntek!
Reggeli üdv!
Én speckó jobban örülnék egy hétvégét látósnak
Úgy tűnik hogy visszatért a tavasz is
Én speckó jobban örülnék egy hétvégét látósnak

Úgy tűnik hogy visszatért a tavasz is

Jo reggelt! Akkor egy szelektállós kávét? Nem inkább egy tisztánlátós kávét!
Jah...vágom,én már tök ügyesen szelektálom/átugrom ezeket az infókat.
"Az ágyas visszatér"
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 15. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 15. szerda 20:21
"Az ágyas visszatér"

Erre a vírusos információ áradat, összeesküvő körhintára gondolok. A vírus kevésbé zavar.
Felkelés volt a pincében, az ágyas visszatért

Erre a vírusos információ áradat, összeesküvő körhintára gondolok. A vírus kevésbé zavar.

A hullámvasút még annyira nem is gáz,de ha már körhinta...
Akkor most üres a pince?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 04. 15. szerda 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 15. szerda 10:36

Akkor most üres a pince?

Szia Öcsyke,
Ja, a pálesz csinál hullámvasutat
Nálunk a hétvégén kiszabadultak az ágyasok a pincéből, emlékszem hasonlóra
Remélem, téged is hasonló viccelt meg ♡♡

Remélem, téged is hasonló viccelt meg ♡♡
Szia Öcsyke,
Remélem, téged is hasonló viccelt meg ♡♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 15. szerda 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 15. szerda 05:34

Remélem, téged is hasonló viccelt meg ♡♡ (Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 04. 15. szerda 05:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó reggelt! Egy kávé szédülés ellen?
Érzés, mintha egy körhintán jól megpörgettek volna. Az eleje intenzív, aztán megszokod. De amikor leáll, kilöknek belőle? Most még pörög... De egyszer megáll. Jó lenne szédülés nélkül.
Érdekes, egy szex oldalon körhintás gondolatok. Nem elég perverz. Vagy nagyon
Érzés, mintha egy körhintán jól megpörgettek volna. Az eleje intenzív, aztán megszokod. De amikor leáll, kilöknek belőle? Most még pörög... De egyszer megáll. Jó lenne szédülés nélkül.
Érdekes, egy szex oldalon körhintás gondolatok. Nem elég perverz. Vagy nagyon