Frissítés, itt már kezd sütni a napocska
Esernyő off

Vidám reggelt!

Nézegettük, tényleg sok van. Ha újra indul a sulim, akkor a szombatjaim ugrottak, úgyhogy a tervezés is nehezebb. Bakancslista
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 20:03

Törölt felhasználó (4170242)

Tegyetek, hogy összejöjjön. Sokat hirdetnek. Jó élmény, s a fixen telepítetteket is halas helyen szokták letenni.
Izgalmas masszázs... Én mesélek a kéményről, hogy hogy áll... Te meg nyőgdécselsz a kezem alatt
Na jobb lett? Vagy építsem a kemencét is a kémény alá? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 23. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 11:46

Na jobb lett? Vagy építsem a kemencét is a kémény alá? (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 23. szombat 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden oldala
Derekas fehérnép vagyok, 3ig ráérek, lepj meg
Közben mesélsz a kéményről is

Jó reggelt! A kávé mellé esőkabát is ajánlott ma reggel. De ne tévesszen meg senkit, ez is jó nap lesz

Azt elhiszem
Jöttek bőven?
Pont akartam kérdezni,hogy sporthorgász vagy,vagy elviszed,de így kilőve a sport,hacsak kóstolás után nem dobtad vissza
Egy jófajta harcsa rendesen meg tudja mozgatni az embert,nem adja magát könnyen..
Régen sokat lógattunk asszonykával mi is,a végén már jobban szerette mint én,de már olyan régen voltam,hogy cuccomon még a damil is rozsdás lehet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 19:59

Jöttek bőven?
Pont akartam kérdezni,hogy sporthorgász vagy,vagy elviszed,de így kilőve a sport,hacsak kóstolás után nem dobtad vissza

Egy jófajta harcsa rendesen meg tudja mozgatni az embert,nem adja magát könnyen..

Régen sokat lógattunk asszonykával mi is,a végén már jobban szerette mint én,de már olyan régen voltam,hogy cuccomon még a damil is rozsdás lehet...

Törölt felhasználó (4170242)

Finom volt.
Ma éjjel harcsázás. Remélem, ők is tudnak erről.

Ma éjjel harcsázás. Remélem, ők is tudnak erről.
Tegyetek, hogy összejöjjön. Sokat hirdetnek. Jó élmény, s a fixen telepítetteket is halas helyen szokták letenni.
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 23. szombat 06:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 06:26

Jó reggelt! Egy jó kávé? Szépen kel a nap, ma még látni is fogjuk.
Egy Sellő az ágyban, egy süllő a serpenyőben
Nem hangzik rosszul. Nem tagadom, nagyon megmozgatott minket az ötlet ezzel az úszó stéggel.

Finom volt.
Ma éjjel harcsázás. Remélem, ők is tudnak erről. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 22. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 22. péntek 21:24

Ma éjjel harcsázás. Remélem, ők is tudnak erről. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 22. péntek 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva!
Ezaz,görbüljön csak
Mivel elárultad hogy van süllőd,te csinálod az ebédet holnap
Fogjál még párat,mi belesek vagyunk
Ezaz,görbüljön csak

Mivel elárultad hogy van süllőd,te csinálod az ebédet holnap

Fogjál még párat,mi belesek vagyunk

Bekukucska
Szóval Katja 3 után már nem szokott meglepődni

Szóval Katja 3 után már nem szokott meglepődni

Minden oldala
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 05. 23. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

A derekad bal oldala?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 23. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 07:45

JóReggelt, JóKávét ♡♡
Öcsy, jöhet az online masszázs. Fél 2kor jó neked? Akkor hasra fekszek

Beírtalak a naptáramba
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 05. 23. szombat 07:45), amit ide kattintva olvashatsz)

JóReggelt, JóKávét ♡♡

Sziasztok! Egy kávé?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 08:01
Törölt felhasználó (4337002)

Szép jó reggelt mindenkinek

Szia Maci,
Már szintet léptem, ágyban párnák közt vagyok
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 05. 23. szombat 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Már szintet léptem, ágyban párnák közt vagyok

Sziasztok!
Viszont szépet
Egy jó kávét hozhatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 05. 23. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 05. 23. szombat 08:01
Viszont szépet

Egy jó kávét hozhatok?

Törölt felhasználó (4337002)

Szia csajszi!
Padlón vagy még?
Padlón vagy még?

JóReggelt, JóKávét ♡♡

JóReggelt, JóKávét ♡♡

Jó reggelt!
Sellő,süllő,napsütés...mi kell még?
Sellő,süllő,napsütés...mi kell még?

Jó reggelt! Egy jó kávé? Szépen kel a nap, ma még látni is fogjuk.
Nem hangzik rosszul. Nem tagadom, nagyon megmozgatott minket az ötlet ezzel az úszó stéggel.