Nem a kályha a nem semmi,hanem amit kifizetnek érte! Tegnap én is kasszíroztam 2500 eurót két kisfotelért.
Szeva Crazy! Gyüjtöm az ilyen szavakat-hozentróger-amiről a gyerekeim már azt se tudják micsoda!! A vaskályha is majdnem sparhelt!!!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 26. péntek 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 26. péntek 09:44

Van hózentráger meg literes korsó és egyebek?
Az a kályha nem semmi...

Az a kályha nem semmi...

Van hózentráger meg literes korsó és egyebek?
Az a kályha nem semmi...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 26. péntek 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a kályha nem semmi...

Persze! Most például, ha belefutok olyan ügyfélbe akinek nagyon sok pénze van, hogyan és mire tudja boldogan elkölteni
Pl.: kis vaskályha 5000.-eurócska
Máshol ilyen nincs
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 26. péntek 07:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Pl.: kis vaskályha 5000.-eurócska

Máshol ilyen nincs

Jó reggelt!
Naaaaa milyen nap van, na milyen??????
Jó hétvégét!
Naaaaa milyen nap van, na milyen??????
Jó hétvégét!
Szia Öcsy,tudnak még újat mutatni neked?
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 26. péntek 07:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Most volt a többieknek jódlis ébresztő
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 26. péntek 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 26. péntek 06:17

Jó reggelt!
Péntek van
A bajor kávé milyen?
Olyan forró hogy jódlizunk tőle?
Péntek van

A bajor kávé milyen?

Bajor kandallós cég képzésén. Bajor sörrel

Sziasztok,szép napot mindenkinek! Nekem mindegy,csak kávé legyen!!!
Jó reggelt!
Péntek van
A bajor kávé milyen?
Péntek van

A bajor kávé milyen?

Jó reggelt! Egy Bajor kávé?
Szeptemberig dolgozni csak módjával akarok, viszont csavarogni, kirándulni, pecázni nagyon sokat... idén már kb 50-60 napot töltöttem vizen.
Ha pecáról van szó, amiben tudok, örömmel segítek. Van még mit tanulnom a Tisza-tóról, de uszkve 25 év, s elmondhatom, ismerem valamelyest...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 25. csütörtök 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 25. csütörtök 06:16
Ha pecáról van szó, amiben tudok, örömmel segítek. Van még mit tanulnom a Tisza-tóról, de uszkve 25 év, s elmondhatom, ismerem valamelyest...

Nah,így remek lógatni
Az idén elég kusza lesz a nyaram,nem hiszem hogy eljutok,viszont terben van egyszer,de mindenképpen konzultálok veled előtte.

Az idén elég kusza lesz a nyaram,nem hiszem hogy eljutok,viszont terben van egyszer,de mindenképpen konzultálok veled előtte.
Nah,így remek lógatni
Az idén elég kusza lesz a nyaram,nem hiszem hogy eljutok,viszont terben van egyszer,de mindenképpen konzultálok veled előtte. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 24. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 24. szerda 23:36

Az idén elég kusza lesz a nyaram,nem hiszem hogy eljutok,viszont terben van egyszer,de mindenképpen konzultálok veled előtte. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 24. szerda 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4170242)

Fő a bizalmatlanság, ha az időjárásról van szó...
A halak jól vannak, köszönik szépen az érdeklődést. Sokat fogtunk, de csak egy nyolcas pontyot tartottam meg. Azt le is filéztem még a hajón, s bedobtam a hűtőbe hazaindulásig. Itthon egyből sülthallá varázsolódott. Sellőcskémmel tegnap este értünk haza, négy éjszakát hajón töltöttünk megint. Pénteken már újra ringatózás...
Ha tervezel Tisza-tavas lakóhajó bérlést, szólj, van pár jó infóm a csalikról s helyekről.

A halak jól vannak, köszönik szépen az érdeklődést. Sokat fogtunk, de csak egy nyolcas pontyot tartottam meg. Azt le is filéztem még a hajón, s bedobtam a hűtőbe hazaindulásig. Itthon egyből sülthallá varázsolódott. Sellőcskémmel tegnap este értünk haza, négy éjszakát hajón töltöttünk megint. Pénteken már újra ringatózás...

Ha tervezel Tisza-tavas lakóhajó bérlést, szólj, van pár jó infóm a csalikról s helyekről.
Vidámat!
Cséntek van,remek
Kávé lesütve,pakoltam kaját,menjetek melózni
Cséntek van,remek

Kávé lesütve,pakoltam kaját,menjetek melózni

Fő a bizalmatlanság, ha az időjárásról van szó...
Ha tervezel Tisza-tavas lakóhajó bérlést, szólj, van pár jó infóm a csalikról s helyekről. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 24. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 24. szerda 19:54

Ha tervezel Tisza-tavas lakóhajó bérlést, szólj, van pár jó infóm a csalikról s helyekről. (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 24. szerda 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva!
Én már nem bízok semmiben,előszedtem a hólapátot is
Halak jól vannak?

Halak jól vannak?
Ennek örülök!
Velem sosem volt rendben semmi...
Persze,facca minden,mondhatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 24. szerda 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 24. szerda 20:41

Velem sosem volt rendben semmi...

Persze,facca minden,mondhatni

Törölt felhasználó (3258552)

Szia, semmi különös, minden szép minden jó.
Remélem veled is minden rendben!

Szia, semmi különös, minden szép minden jó.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 24. szerda 19:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 24. szerda 19:50

Bekukucska
Üdv Géza!
Szeva feric,rég voltál erre,mi újság veled?

Üdv Géza!
Szeva!
Halak jól vannak? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 24. szerda 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 24. szerda 08:07

Halak jól vannak? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 24. szerda 08:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4170242)

Szép nyárias napsütéses napot kívánok mindenkinek. Ma talán nem esik se hó, sem eső.

Bekukucska
Üdv Géza!

Üdv Géza!
Sziasztok.