Jó reggelt! Katja szívesen látunk egy macinaci/és egyébtől is/mentes szabadnapos kávéra. Sőt garantáltan Mackón se lesz maszk, hogy lássad a medvevigyort
Ma és holnap is szabadnapos kávézom, ti se dolgozzatok sokat!

Ma és holnap is szabadnapos kávézom, ti se dolgozzatok sokat!
Ehh.. tényleg...most sok a macera..
Ok,én meg majd valószínűleg derülök rajta
Holnapra napos kávét sütök
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 30. kedd 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 13:49

Ok,én meg majd valószínűleg derülök rajta

Holnapra napos kávét sütök

Az estére kíváncsi leszek
szájmaszkos-távolságtartós-hogyoldjukmeg
Holnap kávékor elmesélem

Holnap kávékor elmesélem

Az estére kíváncsi leszek
szájmaszkos-távolságtartós-hogyoldjukmeg
Holnap kávékor elmesélem
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 30. kedd 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 13:24

Holnap kávékor elmesélem

Seráfütty csajszi,én mindig "mackóban" vagyok,oszt még bőr is
Optikai tuningra mint a barnulás is,meg nagyon nincs szükséged
Kellemes kikapcsot estére

Seráfütty csajszi,én mindig "mackóban" vagyok,oszt még bőr is
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 30. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Maci
Nincs nap
macinaci van
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 06. 30. kedd 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 11:10
Nincs nap

Szia Katja!
Kellenek is a pause napok,meg a hosszú kávék.
Remélem még nálad is tart a jó idő,hemperegj egyet a napon

Szia Katja!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 06. 30. kedd 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ♡♡♡
Ma nálunk is pause van, és hosszú kávézás
Ma nálunk is pause van, és hosszú kávézás

Csuda reggelt!
Géza helyettesítette Wilsont
Ma még én sem melózom,van tennivaló,de itthon sokkal jobb
Baszki,már vége a júniusnak...hogy rohan az idő...
Laza napot mindenkinek
Géza helyettesítette Wilsont

Ma még én sem melózom,van tennivaló,de itthon sokkal jobb

Baszki,már vége a júniusnak...hogy rohan az idő...
Laza napot mindenkinek

Jó reggelt! Nekem a mai nap a pihi
Persze van dolog, de se samott, se suli! Laza, de határozott kávé, június utolsó reggelén.

Bekukucska
Wilson sem sodródott erre....

Wilson sem sodródott erre....

Reggelt!
A kávét erősen igényli a szerveztem...
Nálam kimaradt a hétvége,végig melóztam,de ma pihi
A kávét erősen igényli a szerveztem...
Nálam kimaradt a hétvége,végig melóztam,de ma pihi

Jó reggelt! Kicsit magányos, számkivetett voltam tegnap, még Wilsont se sodorta ide az áramlat
Jó kis meleg vasárnap volt az biztos! Kávét bekészítettem, szép napot!

Jó kis meleg vasárnap volt az biztos! Kávét bekészítettem, szép napot!
Jó reggelt! Nyári hajnalon, napkeltekor is jól esik a kávé. Ilyenkor még sokan alszanak, csendes minden. Szeretem.
Mondjuk a tegnapi gyakorlat légkondi nélkül gyilkos lett volna. Így is megizzasztott.
Mondjuk a tegnapi gyakorlat légkondi nélkül gyilkos lett volna. Így is megizzasztott.
Pedig sok féle képpen el lehet készíteni. Persze van az a pont, hogy egy jó pizza elcsábit. Lefagyasztani meg nem praktikus, csak szükség megoldás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 27. szombat 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 16:14
Törölt felhasználó (4170242)

Napok óta gyengén esznek, de azért csak-csak lehet fogni szebbeket is. De haza egyet sem vihetek, azt mondták, horgásszak inkább pizzára...

Napok óta gyengén esznek, de azért csak-csak lehet fogni szebbeket is. De haza egyet sem vihetek, azt mondták, horgásszak inkább pizzára...
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 27. szombat 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 05:33

Jó reggelt! Már itthon készült kávé, jódli nélkül
Iron Dog néven fut a Jürgenkályha. Itthon nincs ilyen cég, aki a fatüzelés fejlesztésével foglalkozna. A legjobbaktól azért lehet tanuni egysmást.
Olvasom, a pontyok is felébredtek, ha már lesz dátumom a pecára mindenképp meghallgatnám a Tisza-tavi Főpecásunkat
Ki ült előtte abban a fotelban?

Iron Dog néven fut a Jürgenkályha. Itthon nincs ilyen cég, aki a fatüzelés fejlesztésével foglalkozna. A legjobbaktól azért lehet tanuni egysmást.
Olvasom, a pontyok is felébredtek, ha már lesz dátumom a pecára mindenképp meghallgatnám a Tisza-tavi Főpecásunkat

Dizájn fotel...
Bár van fotel, ami anno asszonykámék nappalijaban volt.. no, ha egy olyat ha látnék, egyből megvenném... szexre tetemtették azt, nem simán ülőalkalmatosságnak...
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 27. szombat 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 09:16

Bár van fotel, ami anno asszonykámék nappalijaban volt.. no, ha egy olyat ha látnék, egyből megvenném... szexre tetemtették azt, nem simán ülőalkalmatosságnak...

Szia Öcsy,helló nappali! Tudod,az ilyen bútorokon nem ül senki,csak ott van!

Szia Öcsy,helló nappali! Tudod,az ilyen bútorokon nem ül senki,csak ott van!
(Ez egy válasz öcsyke üzenetére (2020. 06. 27. szombat 05:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 27. szombat 05:33

Jah..mert nem Jancsi kályha,hanem Jürgen kályha..
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 06. 26. péntek 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 26. péntek 09:50

Nem a kályha a nem semmi,hanem amit kifizetnek érte! Tegnap én is kasszíroztam 2500 eurót két kisfotelért.