Köszönjük szépen nektek a szelet kellett és nagy szükség is van rá elviselhetőbbé teszi
ezt a kánikulát és innentől tudom h csak nektek köszönhetem
Kitartást neked a pihenésig és utána egy gyönyörű sziget előterében egy fantasztikusan jó hempergést
azzal akit kívánsz azon a bizonyos hajón
Ja és jó étvágyat a kiflihez habzsold az élvezeteket ha kész van
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 14:28
ezt a kánikulát és innentől tudom h csak nektek köszönhetem
Kitartást neked a pihenésig és utána egy gyönyörű sziget előterében egy fantasztikusan jó hempergést
azzal akit kívánsz azon a bizonyos hajón
Ja és jó étvágyat a kiflihez habzsold az élvezeteket ha kész van

Sztakrva.....
Egy ilyen hajón hempergést nagyon be tudnék vállalni ♡♡♡♡♡
Egy éve nem voltam szabin, és csak szeptemberben megyünk.
Na mindegy, sütök vaníliáskiflit. Itt nagy a szél, küldök vele mindenkinek ♡♡
Na mindegy, sütök vaníliáskiflit. Itt nagy a szél, küldök vele mindenkinek ♡♡
De a sellőcskéért mindent el kell viselni és a jutalom az amikor az élvezetének a hangot ad
Annál szebbet férfi nem hallhat mint amikor ténykedésének hatására imádottja élir annak csúcsát
A hátadat meg kenegeti majd a szerelmetesed ez a kis áldozat simán vállalható
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 14:14
Annál szebbet férfi nem hallhat mint amikor ténykedésének hatására imádottja élir annak csúcsát
A hátadat meg kenegeti majd a szerelmetesed ez a kis áldozat simán vállalható

Törölt felhasználó (4170242)

Szerintem az én hátam is megpirult, meleg van, ezerrel süt a nap.
Nagyon szeretem az itteni társaságot én is. Felüdülés ez a topik.
Nagyon szeretem az itteni társaságot én is. Felüdülés ez a topik.
Sztakrva.....
Na mindegy, sütök vaníliáskiflit. Itt nagy a szél, küldök vele mindenkinek ♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 14:09
Na mindegy, sütök vaníliáskiflit. Itt nagy a szél, küldök vele mindenkinek ♡♡ (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Áthajóztunk egy szélvédettebb helyre. Kapás is volt.. de ippeg más, finomabb elfoglaltságom volt... a hajó tetején. Ágymatracot felvittem, elvégre ebben a korban már a kényelemre is adni kell.
Kilométerekre mindenfelé víz és nád. Meg imádott szerelmetes sellőcském gyönyörének hangjai.
Te merre pecázol s kertészkedsz ippeg?

Te merre pecázol s kertészkedsz ippeg?
Szerintem az én hátam is megpirult, meleg van, ezerrel süt a nap.
Nagyon szeretem az itteni társaságot én is. Felüdülés ez a topik. (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 04. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 12:57
Nagyon szeretem az itteni társaságot én is. Felüdülés ez a topik. (Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 04. szombat 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Itt baromi meleg van de lehet enyhíteni rajta ezért beleugrottam kis medencémbe
És innen jó olvasgatni ezt a topicot kellemes környezetben kellemes társaság jött itt össze
És innen jó olvasgatni ezt a topicot kellemes környezetben kellemes társaság jött itt össze

Áthajóztunk egy szélvédettebb helyre. Kapás is volt.. de ippeg más, finomabb elfoglaltságom volt... a hajó tetején. Ágymatracot felvittem, elvégre ebben a korban már a kényelemre is adni kell.
Kilométerekre mindenfelé víz és nád. Meg imádott szerelmetes sellőcském gyönyörének hangjai.
Te merre pecázol s kertészkedsz ippeg? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 04. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 12:24

Te merre pecázol s kertészkedsz ippeg? (Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 04. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

A nagyszeműek eléggé frontérzékenyek,csak azt tudnám honnan sejtik hogy milyen idő van
Megjönnek azok estére,csak figyeld.Addig símogass te is vénuszdombot balkézzel
Nálam se jönnek a halak,de nem zavar,igaz én kertészkedem,csak a comcédasszonnak lett dolga a kertben
Többiek mit tesz-vesz?

Nálam se jönnek a halak,de nem zavar,igaz én kertészkedem,csak a comcédasszonnak lett dolga a kertben

Többiek mit tesz-vesz?
Pedig a kicsomagolás a legizgalmasabb nyitány. Ahogyan szép fokozatosan feltárulnak az eddig rejtett csodák... imádom!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 11:29

Én is csak cicire kaptam. Oda szeretem
"Lent" ki se voltam csomagolva

Itt baromi meleg van de lehet enyhíteni rajta ezért beleugrottam kis medencémbe

A nagyszeműek eléggé frontérzékenyek,csak azt tudnám honnan sejtik hogy milyen idő van
Többiek mit tesz-vesz? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 11:17

Többiek mit tesz-vesz? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Kint bizony. Tegnap felhőszakadás...De a botok bent vannak. Ez a halakat nem igazán zavarja. Éjjel cuppogott a harcsa, de pergetve csak hínár. Vegánok biztos szeretnék.

Szeva,üdv nálunk
(Ez egy válasz Tetasi üzenetére (2020. 07. 04. szombat 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 12:00

Sziasztok
Hát igen csatlakozom az előttem szólókhoz gyönyörűszép a cickód és mázlisták a pasik
akik segíthettek a bikini elkészítésében és h te is élvezed az elkészítését az pedig egyszerüen fantasztikus
Hát igen csatlakozom az előttem szólókhoz gyönyörűszép a cickód és mázlisták a pasik
akik segíthettek a bikini elkészítésében és h te is élvezed az elkészítését az pedig egyszerüen fantasztikus
Sziasztok
akik segíthettek a bikini elkészítésében és h te is élvezed az elkészítését az pedig egyszerüen fantasztikus (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 11:29
akik segíthettek a bikini elkészítésében és h te is élvezed az elkészítését az pedig egyszerüen fantasztikus (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

"Lent" ki se voltam csomagolva (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 10:34

"Lent" ki se voltam csomagolva (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Anno egy sw klubban volt szerencsénk látni egy olyan többes gabalyodást, ahol az egyik hölgy nem hogy pulcsit, de síoverállt kapott. Asszonykámnak ez a látvány kevésbé tetszett... Ő cicire és puncira öntözős párti.
Kint bizony. Tegnap felhőszakadás...De a botok bent vannak. Ez a halakat nem igazán zavarja. Éjjel cuppogott a harcsa, de pergetve csak hínár. Vegánok biztos szeretnék.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 04. szombat 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 10:53

Hmm..tud szexi lenni a bőven meglocsolt cici-popsi-punci stb,de a síoverálos cuccot én sem találom annak,bulinak elmegy
Persze kinek a pap,kinek a paplan
Kint vagy a "jachton"?

Kint vagy a "jachton"?
Hmm..tud szexi lenni a bőven meglocsolt cici-popsi-punci stb,de a síoverálos cuccot én sem találom annak,bulinak elmegy
Persze kinek a pap,kinek a paplan
Kint vagy a "jachton"? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 10:34

Kint vagy a "jachton"? (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Anno egy sw klubban volt szerencsénk látni egy olyan többes gabalyodást, ahol az egyik hölgy nem hogy pulcsit, de síoverállt kapott. Asszonykámnak ez a látvány kevésbé tetszett... Ő cicire és puncira öntözős párti.
Ez tény
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 04. szombat 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 10:36

Hát azokra a szép csudacickókra,ahogy elnézem nincs az a pasi aki tud egyszerre bikinifelsőt "horgolni"

Hát azokra a szép csudacickókra,ahogy elnézem nincs az a pasi aki tud egyszerre bikinifelsőt "horgolni"
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 10:29

Egy pasi nem csak a monokinihez elég?

(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 09:46

Bikinihez egy pasi is elég
Bár nekem pulcsim lett, ha visszagondolok
csak a bikini enyhébb kifejezés

Egy pasi nem csak a monokinihez elég?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 09:46

Szia "pulcsis"
,remek napot
Gondolom hogy kapucnis vagy garbó
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 04. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Gondolom hogy kapucnis vagy garbó

(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 04. szombat 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 04. szombat 07:48

Spermabikini - ezt a kifejezést nem is hallottam még. Pedig nagyon találó.
Mennyi pasi kellett a bikinidhez?
Ma meglepem a sellőcskémet ezzel a kifejezéssel...
Mennyi pasi kellett a bikinidhez?

Ma meglepem a sellőcskémet ezzel a kifejezéssel...

Sziasztok ♡♡♡♡♡♡
Öcsyke, drukkolok, majd jelents! ♡♡♡
Öcsyke, drukkolok, majd jelents! ♡♡♡