Jó reggelt,és lendületes napot!
Meg egy kávét Wilsonnak is
Én pucéran mosogattam,azóta nem jött senki...
Meg egy kávét Wilsonnak is

Én pucéran mosogattam,azóta nem jött senki...

Jó reggelt! Csak óvatosan ezzel a nappali kiürítéses programmal... Ma reggeli kávés ötletem, ha már itt maradt nekem a nappali félre tolom az asztalokat és berakom a masszázs ágyat. Welness kényeztető frissítő kávé is lesz
Mit szólsz hozzá Wilson?

Mit szólsz hozzá Wilson?

Na szép napot! Végre pucéran főzhetem a kávét...
Úgy sincs itt senki

Vidámat!
Grat Öcsy!
Ezek szerint sikerült a vízbe dobni,vagy az erdőben sétáltak éppen
Hogy mit fogtam a kezemben?
Háát...selymes volt és nem kellett pikkelyezni...
Remek seggfejhétfőt mindenkinek

Grat Öcsy!

Ezek szerint sikerült a vízbe dobni,vagy az erdőben sétáltak éppen

Hogy mit fogtam a kezemben?
Háát...selymes volt és nem kellett pikkelyezni...

Remek seggfejhétfőt mindenkinek

Jó reggelt! Jól sikerült a peca! Pont annyit sikerült fogni, hogy este egy óra alatt konyhakészre tudtuk pucolni. Egy potyka és egy afrikai, némi kárászos körettel
Megszavazom magamnak a kávét
Gyertek igyatok ti is velem és meséljetek, Ti mit fogtatok a kezetekben hétvégén?

Megszavazom magamnak a kávét

Gyertek igyatok ti is velem és meséljetek, Ti mit fogtatok a kezetekben hétvégén?

Szia csajszi
Jó volt a meckós party,nem csapott át korcsolyázósba?
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 12. vasárnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó volt a meckós party,nem csapott át korcsolyázósba?

JóReggelt!♡♡♡
Vidámat!
Jó pecát Öcsy,görbüljön! Meg csobbanjon dobás után,ne az erdőben landoljon
Jó pecát Öcsy,görbüljön! Meg csobbanjon dobás után,ne az erdőben landoljon

Jó r...! Peca on
Igazolvány off
Anyácskáé meg van és jó fej, elvisz magával
Azért előtte iszom egy kávét, csukott szemmel még a végén az erdőbe dobom a cájgot

Igazolvány off

Azért előtte iszom egy kávét, csukott szemmel még a végén az erdőbe dobom a cájgot

Viszont neked is,és vidámat !
Itt volt némi vihar,eső alig, viszont kicsit felfrissült levegő
Akkor most a halak pihenhetnek
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 11. szombat 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 11. szombat 16:13

Itt volt némi vihar,eső alig, viszont kicsit felfrissült levegő

Akkor most a halak pihenhetnek

Törölt felhasználó (4170242)

Jókedvet s bőséget mindenkinek.
Egy órája még 33 celsius fok volt. Most már kezd beborulni, jó lenne egy kis eső... Még pecázni sem volt kedvem elugrani.
Öcsyke, meglett az igazolvány?

Jókedvet s bőséget mindenkinek.
Egy órája még 33 celsius fok volt. Most már kezd beborulni, jó lenne egy kis eső... Még pecázni sem volt kedvem elugrani.

Eh..nálam most vonult el egy vihar
Hmm..meckós party...az fincsi,picit irigykedem
Jó pacsálós party csajszi,Öcsy te is ergye a vízpart

Hmm..meckós party...az fincsi,picit irigykedem

Jó pacsálós party csajszi,Öcsy te is ergye a vízpart

Sziasztok ♡♡♡
Köszi Srácok, tudtam, hogy rátok számíthatok!♡♡♡
Pazar Napsütés, teljesen betalált a medencés Partyhoz♡
Bár "csak" 23 fokot ígér mára, nem tudom mekkora römeg lesz a vízben
de nem vagyok telhetetlen, legalább a Nap süt
Majd a koktél átmelegít
Köszi Srácok, tudtam, hogy rátok számíthatok!♡♡♡
Pazar Napsütés, teljesen betalált a medencés Partyhoz♡
Bár "csak" 23 fokot ígér mára, nem tudom mekkora römeg lesz a vízben

Majd a koktél átmelegít

Jó reggelt!
Mégiscsak napsütéses reggelre ébredtünk,csak így tovább
Remélem Katjánál is célbaért
Mégiscsak napsütéses reggelre ébredtünk,csak így tovább

Remélem Katjánál is célbaért

Jó reggelt! Én is szívesen megosztom veled a napocskámat! Már ott van a szobád ablakában, kopogtat
No kávé napkeltekor pipa! Gondolatban srtandra készülök... Aztán előkerül a fehér ruha, irány iskolába
Süssön rátok a nap! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 10. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

No kávé napkeltekor pipa! Gondolatban srtandra készülök... Aztán előkerül a fehér ruha, irány iskolába

Süssön rátok a nap! (Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 10. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jó,mégis hétvége meg ilyenek...küldök...tess,de pszt! : 
A harit meg majd ha nem lesz rajtad a pulcsi...
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 10. péntek 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

A harit meg majd ha nem lesz rajtad a pulcsi...

Csak egy harit
Mégis hétvége, meg ilyenek
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 10. péntek 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 10. péntek 20:10

Mégis hétvége, meg ilyenek

Szia csajszi!
Csuda hétvégét neked is.
Holnapra itt is kevésbé naposat meg viharosat ígértek,csak titokban küldök,hátha elvernek a többiek hogy miattam lesz rosszidő, mert neked adtam a napot

Csuda hétvégét neked is.
Holnapra itt is kevésbé naposat meg viharosat ígértek,csak titokban küldök,hátha elvernek a többiek hogy miattam lesz rosszidő, mert neked adtam a napot

Szia csajszi!
Csuda hétvégét neked is.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 10. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 10. péntek 16:17

Csuda hétvégét neked is.

Szépséges hétvégét Kedvesek♡♡♡♡
Ha túl meleg van, zavarjátok hozzánk a Napot, mert itt még mindig pulcsis a helyzet
Ha túl meleg van, zavarjátok hozzánk a Napot, mert itt még mindig pulcsis a helyzet

No, megáztattam a zacsit a "nagyvízben",szexiztem a parton,legeltettem a szemem a cicis-popsis lányokon, hétvége is van.Szép az élet

Szépséges hétvégét Kedvesek♡♡♡♡