Szeva Crazy! De aztán nem elPilledni meló közben!

Jó reggelt
Kellemes pénteket és #hamarhétvégét
Hmm..nekem így egész remekül indul,napindítónak a szunnyaddós Pille
Kávéra mindenki a vendégem!
De a mosogatás is a tiétek

Kellemes pénteket és #hamarhétvégét

Hmm..nekem így egész remekül indul,napindítónak a szunnyaddós Pille

Kávéra mindenki a vendégem!
De a mosogatás is a tiétek

köszönöm a feketét...
hogy míly csendes is itten...

ne haragudjatok fiúk... kicsit elszunnyadtam ezen a fülledt magányos délután...

Szeva Crazy! Nem bánom,hogy beelőztél,jobb kávét gyártasz! Pille,kihül!!!
Na tessék! Látod,máris felforrósodott a....hangulat!
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 15:44

nem is tudom... jó a kávé...? készícc nekem egyet? 
(új a rendszer... fogalmam sincs, hogy kék ide képet biggyeszteni... ha kész a kávé, szójj...
)
(új a rendszer... fogalmam sincs, hogy kék ide képet biggyeszteni... ha kész a kávé, szójj...

)
Szia Pille
Örülök hogy bekukucskáltál,maradjon meg ez a jó szokásod
A medvebőrre személyesen vigyáztam,benne tartottam a medvét,a kandallót csak ezen a nyáron rámoljuk,eddig nem kellett
Mi is kedveljük ezt a helyet,csak egyre kevesebben bandázunk már...
Valóban legendás kávénk van,főleg amit Öcsy süt reggelente
Segítek biggyeszteni is ha gondolod.
Tess :
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 14:46

Örülök hogy bekukucskáltál,maradjon meg ez a jó szokásod

A medvebőrre személyesen vigyáztam,benne tartottam a medvét,a kandallót csak ezen a nyáron rámoljuk,eddig nem kellett

Valóban legendás kávénk van,főleg amit Öcsy süt reggelente

Segítek biggyeszteni is ha gondolod.
Tess :

sziasztok, ismeretlenek.
gondoltam, bekukkantok ide újra, s örömmel tölt el, hogy vigyáztatok a medvebőrre, a kandallóban folyvást lobog a tűz, s a fürdő is csillog-villog.
istenemre, mintha tegnap hagytuk volna itt üresen...

gondoltam, bekukkantok ide újra, s örömmel tölt el, hogy vigyáztatok a medvebőrre, a kandallóban folyvást lobog a tűz, s a fürdő is csillog-villog.

nem is tudom... jó a kávé...? készícc nekem egyet? 
) (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 15:02

) (Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Pille! Nagyon fogyatkozunk,pedig itt a legjobb a kávé! Nem akarnál állandósulni?? Légyszi, légyszi!!

Szia Pille! Nagyon fogyatkozunk,pedig itt a legjobb a kávé! Nem akarnál állandósulni?? Légyszi, légyszi!!
(Ez egy válasz Edes_ pilleje üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 14:46

sziasztok, ismeretlenek.

sziasztok, ismeretlenek.

Szia Katja, helló Crazy! A malacorr mindent visz!
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Szeva Kutyu!
Inkább maradj a malacorrnál
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 07:07
Inkább maradj a malacorrnál

Jó reggelt, sziasztok! Könnyű,laza napot mindenkinek! A Dinnyés kávé már leírva is szarul néz ki!

Összeugrottak haverokbulifantával az egyik topikban.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 08:11

Sziasztok♡♡
Öcsyke nagy gratula a vizsgához ♡♡
Mi történt Negyvenesékkel???
Sziasztok♡♡
Jó reggelt, sziasztok! Könnyű,laza napot mindenkinek! A Dinnyés kávé már leírva is szarul néz ki!

Bízzunk benne, hogy csak a dinnye-kávé hajtotta meg és félrenyomott

Bakker, 20 perce még itt volt...
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2020. 07. 23. csütörtök 06:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 23. csütörtök 06:10

Jó reggelt,meg kávét,dinnyét egyebet.Együtt azért nem fogyasztanám.
Negyvenes,ne szórakozz már te is a törléssel...lassan elfogyunk teljesen..
Amúgy meg cséntek,repül az idő mi?

Jó reggelt,meg kávét,dinnyét egyebet.Együtt azért nem fogyasztanám.

Igényes orális élményt adó kávé! Ma kicsimeló kilátásban. Szép napot, süssön rátok

Jó reggelt! Dinnye mi? Mell-on
Valahol olvashatott az igényes szexről és megakadt rajta. Biztos valami különleges, ha mindenki azt keresi.
Én nem fogom megtudni... Túl szőrös és koros vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 22. szerda 12:16

Valahol olvashatott az igényes szexről és megakadt rajta. Biztos valami különleges, ha mindenki azt keresi.
Én nem fogom megtudni... Túl szőrös és koros vagyok. (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 22. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4170242)

Hogyan akarhat igényes szexet keresni egy fejben nagyon gyenge ?